2015 Şubat Anneleri

çok farklı şu hareket işi. benimde bir kaç gün önceye kadar az az oluyordu bazen çok oluyordu şimdi gün içinde tepikliyor herhalde gün geçtikçe değişiyor hareket kabiliyetleri.bazende dediğin gibi sakin oluyor akşam üzeri çoşuyor.
aynen, :) kafaya takıyorum sonra niye bebeğim bugün sakin diye bakıyorum akşama doğru coşuyor yine :)

www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/img_20140910_111549-jpg.1239294/ kizlar sizce benim bebegimin cinsiyeti ne olacak? ilk bebegm cok merak ediyorum,önemli olan tabiki saglik ruyamda 2defa erkek bebek dogurdum,annemde erkek gördü,mide bulantsi falan yasamadim. Hayrlsyla hepimiz saglikla mutlulukla kucagmiza alalim insallah

bende rüyamda erkek bebek gördüm diğer başka hurafelere de uyoyordu karın şekli falan görümcelerim k.v dem falanda hep erkek görüyolardı , hiç bulantı tiksinme bilmem ne yaşamadım , sonuç : bi kızım olacak dün öğrendim : ))))

kızlar günaydın sabun resimleri yüzünden uyarı yemişim satış yapmaya teşebbüs etmişim..... neyse bişi sormak istiyorum aras ismi kuranda geçiyor mu? bilgisi olan var mı?

www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/img_20140910_111549-jpg.1239294/ kizlar sizce benim bebegimin cinsiyeti ne olacak? ilk bebegm cok merak ediyorum,önemli olan tabiki saglik ruyamda 2defa erkek bebek dogurdum,annemde erkek gördü,mide bulantsi falan yasamadim. Hayrlsyla hepimiz saglikla mutlulukla kucagmiza alalim insallah

bizde tersi çıktı annem hep rüyasında kız görüyordu ki genelde rüyaları çıkar ama ben en başından beri erkek hissediyordum ve öylede oldu..hatta şu cinsiyet takvimlerinde bile kız çıkıyordu..tek sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil

bende rüyamda erkek bebek gördüm diğer başka hurafelere de uyoyordu karın şekli falan görümcelerim k.v dem falanda hep erkek görüyolardı , hiç bulantı tiksinme bilmem ne yaşamadım , sonuç : bi kızım olacak dün öğrendim : ))))
allah sag salim kucagniza almayi nasip etsin insallah =) hayirlisi olsun erkek hissediyo gbiym

günaydın kızlar 3 gündür baş ağrısıyla uyanıyorum çok uyumaktan olsa gerek
sabah 8 de uyanıyorum bişey yok sonra tekrar yatıyorum kalktığımda çatlayacak mübarek

kızlar günaydın sabun resimleri yüzünden uyarı yemişim satış yapmaya teşebbüs etmişim..... neyse bişi sormak istiyorum aras ismi kuranda geçiyor mu? bilgisi olan var mı?

pek severim aras ismini ama kur anda geçiyor mu bilmiyorum bir de her kuranda geçen ismi koymamakta fayda var anlamı güzel olmayabilir iyi araştırmak lazım

sen öğretmendin de mi ben yanlış mı hatırlıyorum hafızam pek iyi değildir de , öyleyse ayrılman iyi tabi yaz tatiliyle zaten bileşiyor
yok canım değilim yanlış hatırladın heralde halkla ilişkiler uzmanıyım ben işim çok yoğun ve stresli şimdi izin verseler çıkarım yani öle durumdayım

bizde tersi çıktı annem hep rüyasında kız görüyordu ki genelde rüyaları çıkar ama ben en başından beri erkek hissediyordum ve öylede oldu..hatta şu cinsiyet takvimlerinde bile kız çıkıyordu..tek sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil
Evet haklisiniz önce saglik =) bnde erkek hissediyorum,yada erkek bebek istedigim icin mi öyle hc bilmiyorum,cuma gunu ikili tarama testim war :)

şimdi baktımda kur an da geçmiyormuş anlamıda:Kalın Yün, At kılı anlamında (Aras nehri)
1. Kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal.2. Doğu Anadolu’da bir ırmak.

pek severim aras ismini ama kur anda geçiyor mu bilmiyorum bir de her kuranda geçen ismi koymamakta fayda var anlamı güzel olmayabilir iyi araştırmak lazım
yok kuzum biz eşimle aras ismini istedik yanına başka isim olmadan ama kv kurandan da bir isim olsun yanına da Talha ismini koyun dedi bende aras kuranda geçiyorsa talhaya gerek kalmadı diyebileyim :KK71::KK71::KK71:

yok canım değilim yanlış hatırladın heralde halkla ilişkiler uzmanıyım ben işim çok yoğun ve stresli şimdi izin verseler çıkarım yani öle durumdayım

benim hafızam çok kötü son yıllarda yakın geçmişi pek tutamıyorum kafamda , olaylar içinde öyle eşimle tartıştığımız konuların nedenlerini falan hep unutuyorum bi süre geçince , ama böylesi daha rahat oluyor : ))) nesee hımm anladım canım stresli bi işin var öyleyse hak verdim sana şimdi

şimdi baktımda kur an da geçmiyormuş anlamıda:Kalın Yün, At kılı anlamında (Aras nehri)
1. Kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal.2. Doğu Anadolu’da bir ırmak.
bir yerde de Aras ismi ilahiyata göre cennette akan en buyuk dört nehirden biri demektir. Şifalı ve bereketli su olup her gün damlatır yazıyor kesin bilgiyi nerden öğrenicez bilmem

bir yerde de Aras ismi ilahiyata göre cennette akan en buyuk dört nehirden biri demektir. Şifalı ve bereketli su olup her gün damlatır yazıyor kesin bilgiyi nerden öğrenicez bilmem

bi hocaya sorabilirsin ilahiyatçı..senin yazdıgın anlam pek güzelmiş inş dünya hayatında da böyle özel bir insan olur, anlamı gibi:D

ilgilenen hemşirenin sana haber vermesi lazım beni tlf arayıp çağırmışlardı

ahhhh öyle bir yerdeyim ki canım 20. hafta içindeyiz ne arayan ne soran var burada kendin ilgilenmezsen işini takip etmezsen bittin demektir..

Yemekti utuydu kizi uyutmaydi derken bu saat olmus pilim bitti bile gözler gidiyor uzun sure yatistan sonra okul temposu cekilmiyor hele sıcak ve o pis kokuda butun gun tuvalete bike gidememek pofff gebeler çalışmasin yaa
katılıyorum gebeler çalışmasınnn hatta doğum izni sonsuz olsun :KK52:pehh çok abarttım galiba ama bende çok zorlanıyorum şurda okullar açılalı ne oldu ama ben raporluyumm vicdanende huzursuzum ama diğer tarafta bebeğim bi an önce sağlıklı bi şekilde geçer inş. hepimiz meleklerimizi sağlıcakla alırız kucağımıza

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
uykusuz geçiriyorum geceleri benimki sanırım gece uyumuyor resmen uyanıyorum tekmeyle dışardan ilk defa fark ettik acayip bi duygu alah hepimzin bebişlerine sağlık versin bu duyguyu yaşatsın herkese :)
maşallah annesi senin bebiş çok hareketli olacak bellii :KK48: akşam bizde çok hareketliydik yatınca başlıyor ama o kadar uykusuzdum ki uykuya devam ettim o kıpırdandı durdu :D:D

canım yirmiyi doldur bence bana doktorum öyle dedi

öyle yapayım olmadı canım sağol..

Back
X