2015 Şubat Anneleri

bir yerde de Aras ismi ilahiyata göre cennette akan en buyuk dört nehirden biri demektir. Şifalı ve bereketli su olup her gün damlatır yazıyor kesin bilgiyi nerden öğrenicez bilmem

şimdi netten baktım , cennetteki ırmakların isimleri hakkında kesin bilgi yokmuş , Kevser dışında, diğer ırmaklar isimle değil vasıflarıyla söylenirmiş , bozulmayan su ırmakları, tadı değişmeyen süt ırmakları, içenlere zevk veren şarap ırmakları ve süzme bal ırmakları gibiymiş, bu esrin ikra gibi isimlerde mesela bazı sitelerde çok güzel anlamlarla ifade ediliyor ama bi alimin yazısında okumuştum gerçek anlamlarını , misal ecrin için ücret demişti .

benim hafızam çok kötü son yıllarda yakın geçmişi pek tutamıyorum kafamda , olaylar içinde öyle eşimle tartıştığımız konuların nedenlerini falan hep unutuyorum bi süre geçince , ama böylesi daha rahat oluyor : ))) nesee hımm anladım canım stresli bi işin var öyleyse hak verdim sana şimdi
insanlarla uğraşmak dert yani o yüzden bi an önce kaçmak istiyorum

Rica ederim canım:) ayrıca kızlar beylikdüzünde Hellobaby diye bir mağaza var. 2 katlı. Bu akşam oraya uğradık. E-bebek gibi bir mağaza. O kadar güzel şeyler varki anlatamam. Hele o kız kıyafetleri. Ben kıyafet konusunda biraz seçiciyimdir. Ama burda her gördüğüme bayıldım. Pastel renkler özellikle. Biz daha cinsiyet öğrenemedik inşaAllah haftaya. Arkadaşım bi kaç bişey aldı. Ucuzda var pahalıda. Bu tataflarda oturanlar mutlaka uğrasın. İnternet siteside var.
Ay inş haftaya öğrenirsin arkadasım :) o da ayrı bi heyecan

Gunaydin haftanin son işgünü hic cekilmiyor herkese bol enerjik bigun dilerim. Akisveris konusunda ne yapacağını bilemeyen anneler nette bu konuda alisveris listeleri var onlardan kendinize uygun bir liste cikarabilirsiniz. Ilk etapta citcitli badi, birkac tane zibin takim, bir veya iki hastane cikisi denen set, pjama formatinda giydirecek alt ust takimlar ya da tek parca penye tulumlardan, kisa uygun kalinn kadife polar gibi tulum veya dis giyimlerden arzu ettiginiz kadar, agiz bezi, havlu, penye ve kalin tipte battaniyeler, corap iclik, kusmuk icin onuz bezi, onluk, banyo bakim urunleri gerekli olanlar. Sayilarina siz karar verin badilerde ve tulumlarda 0-3ay cok almayin hastane seti zibin takimlari o donemi idate ediyor.3-6ay arasi olanlar daha kullansli birden buyuyorlar ya da iri bebek olabliyorlar. Ayakli pjama tulumlar da cok almaya degmez boy uzun olunca kasiyo

şimdi netten baktım , cennetteki ırmakların isimleri hakkında kesin bilgi yokmuş , Kevser dışında, diğer ırmaklar isimle değil vasıflarıyla söylenirmiş , bozulmayan su ırmakları, tadı değişmeyen süt ırmakları, içenlere zevk veren şarap ırmakları ve süzme bal ırmakları gibiymiş, bu esrin ikra gibi isimlerde mesela bazı sitelerde çok güzel anlamlarla ifade ediliyor ama bi alimin yazısında okumuştum gerçek anlamlarını , misal ecrin için ücret demişti .
tşk ederim canım :KK68::KK68:

benim hafızam çok kötü son yıllarda yakın geçmişi pek tutamıyorum kafamda , olaylar içinde öyle eşimle tartıştığımız konuların nedenlerini falan hep unutuyorum bi süre geçince , ama böylesi daha rahat oluyor : ))) nesee hımm anladım canım stresli bi işin var öyleyse hak verdim sana şimdi
Balık yağı kapsülü verdi bana doktor , inan hafızam kendine geldi, Leyla gibi dolanıyormuşum öncesinde meğer

Bunu 5 aylık hamile ve mahvolmuş biri olarak yazıyorum..dün gece eşimin tel.nde kadınlarla abuk sabuk mesajlarını yakaladım.yerle bir oldu herşey yetmez gibi işe gitti gidiyorum demem umrunda değil sanki..ben nasıl devam ederim bu evliliği ya yavrum ona ne olcak..annemlet küçük bi köyde yaşıyo oraya gitsem olacaklar belli..herkes bişey söyleyecek laf çıkacak bu halimle yük olcam..napcam ben yaa bu halde hangi bicdana sıgar bana bunları yaşatmak..nolur fikir verin..

Bayanlar tatlı hamişler güzel ablalar :) dün mall of istanbula gittik eşimle bebişler için harika şeyler var bi çok mağaza var. Gitmişken yatak baktık yatacağı şilteyi yani. Çok güzel fikirler edindik nevresim takımı uyku seti baktık.dahaçok bakardım ama yoruldum döndük mecburen. Hamile içinde mağaza var. İstanbul avrupa yakasında oturanlar oraya gidebilirler. Net.den almaktansa görerek alırsınız.

bir yerde de Aras ismi ilahiyata göre cennette akan en buyuk dört nehirden biri demektir. Şifalı ve bereketli su olup her gün damlatır yazıyor kesin bilgiyi nerden öğrenicez bilmem
Fetva net var diyanetin oraya yazabilirsin canim icin rahat olmasi icin nette bakinca anlamlari dogru olmayan bircok isim oluyor kafan karisiyor

Bunu 5 aylık hamile ve mahvolmuş biri olarak yazıyorum..dün gece eşimin tel.nde kadınlarla abuk sabuk mesajlarını yakaladım.yerle bir oldu herşey yetmez gibi işe gitti gidiyorum demem umrunda değil sanki..ben nasıl devam ederim bu evliliği ya yavrum ona ne olcak..annemlet küçük bi köyde yaşıyo oraya gitsem olacaklar belli..herkes bişey söyleyecek laf çıkacak bu halimle yük olcam..napcam ben yaa bu halde hangi bicdana sıgar bana bunları yaşatmak..nolur fikir verin..

ah canım benim, bende bir çok şey atlattım bu konuda.. paylaşımlarıma bakabilirsin, şükürler olsun benim eşim düzeldi, evine bağlı gözünü dışarıdan aldı. Allahıma binlerce şükür.

eğer ayrılamam diyorsan, eşine ayrılıyor numarası yapmalısın maalesef, pılını pırtını topla git, senin böyle bir şeyi kabullenemeyeceğini anlaması lazım. Restini mutlaka çek, yoksa düzelmez bunlar.

Bayanlar tatlı hamişler güzel ablalar :) dün mall of istanbula gittik eşimle bebişler için harika şeyler var bi çok mağaza var. Gitmişken yatak baktık yatacağı şilteyi yani. Çok güzel fikirler edindik nevresim takımı uyku seti baktık.dahaçok bakardım ama yoruldum döndük mecburen. Hamile içinde mağaza var. İstanbul avrupa yakasında oturanlar oraya gidebilirler. Net.den almaktansa görerek alırsınız.
ay benim evime yakın orası, mutlaka gitmem lazım :)))

Balık yağı kapsülü verdi bana doktor , inan hafızam kendine geldi, Leyla gibi dolanıyormuşum öncesinde meğer

gebelikten önce mi vermişti, benim son yıllarda oldu kafam doldu artık heralde , yenilerini almıyor bellek hemen siliyor , adı ne ilacın bari not alayım da gebelikten sonra kullanırım olmazsa, gerçi hamilelerde balık yağı kullanabiliyorlar galiba

bende 3 tane el örgüsü battaniye var ben çıtçıtlılarda kararsızım bide extra almamız gerekenler nedir bilmiyoum bende zıbın takımı aldım bi tane 2 tanede şapka üst alt takım olandan aldım ne almam gerektiği konusunda çok kararsızım o yüzden bilmiyorum
Listeler var nette cok dolasiyor onlara bakabilirsn. Telefondan girince bulamadim simdi. Mendil cok lazim olmustu kusan bebk olunca ben almamisim. Kiyafetten ayri atesolcer sampuan krem vs var baya varmis alincak

tecrübeli anneler
ilk aşamada bebeğimize almamız gereken şeyler neler yazabilir misiniz kime sorsam bişey alma çok diyip duruyor.ama bunun illaki gerekli olan şeyleri vardır yazabilir misiniz ?
Kimi bebek 3,5 kilo dogup cabuk buyuyor 0-3 ayliklar elinde kaliyor. Kolay giydirebilmk onemli o yuzden ustune tam olan degil de hafif dökumlu kiyafetler rahat giydiriliyor. Bir arkadasim 35 haftalik dogurdu dogumdan sora premature kiyafeti almisti. Yani bebegine gore degisiyor o yuzden bence durumu kurtarcak kadar alinmali simdi. Herkes cok alma der ama cok kullaniliyor aslinda ama ortada bebek olmadigindan neyi ne kadar kullanacagini bilemiyorsun

Back
X