- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
Bunu 5 aylık hamile ve mahvolmuş biri olarak yazıyorum..dün gece eşimin tel.nde kadınlarla abuk sabuk mesajlarını yakaladım.yerle bir oldu herşey yetmez gibi işe gitti gidiyorum demem umrunda değil sanki..ben nasıl devam ederim bu evliliği ya yavrum ona ne olcak..annemlet küçük bi köyde yaşıyo oraya gitsem olacaklar belli..herkes bişey söyleyecek laf çıkacak bu halimle yük olcam..napcam ben yaa bu halde hangi bicdana sıgar bana bunları yaşatmak..nolur fikir verin..
durum çok kötü hele de hamile bi bayan için , kadınlarla demişsin sayısı fazla acaba telefon dışında da görüşmesi var mı bu kişilerle , gitmem umrunda değil demişsin demekki fazlasıyla o kadınlara takmış kafayı , eşini aldatan birinden "benim çocuklarm önemli değil yeterki onun adı duyulmasın onun canı sıkılmasın " diyen birini bile görmüştüm, bu erkeklere göz açtırmayacan iki yakası bir araya gelmeyecek cebinde parası kalmayacak ki kimse bunlara bakmasın parasız olunca o kadınlarda gelmez zaten , ailen köydelermiş hoş olmasalarda milletin ağzını büzemezsin ama onlar konuşacak diye de seni umursamayan bi adamla aynı yatağı paylaşmak zor tabiki , onun ailesi seni destekler mi bu durumda onlarla konuşmayı denesen bi