- 14 Eylül 2014
- 3
- 4
- 3
- 41
Bende ozel hastanede yapriricam benim hastanemde 300 lira ya yapiyo fazla geldi acikcasi bana daha uygun bir yer bakiyorumCnm ben ozele gidicem 300 lira central hastanesine gidiyorum prof yapcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ozel hastanede yapriricam benim hastanemde 300 lira ya yapiyo fazla geldi acikcasi bana daha uygun bir yer bakiyorumCnm ben ozele gidicem 300 lira central hastanesine gidiyorum prof yapcak
canım benim eşimin annesi de sülbiye koyun diyor. ninesının adıymış.onu kırmamak ıcın sülbiye mı koyalım. şu buyuklerın isime karışma meselesını hıc anlamadım. kendı çocuklarına koymuşlar bır de toruna da bız isim koyalım dıyorlar. benım annem babam fıkır bıle bıldırmedı. neyse erkek annelerı meraklı.tşk ederim canım kv kurandan da isim koyun diyince aras geçiyor mu geçmiyor mu araştırmaya girdim tek isim istiyorum çünkü ama eşimde annemi kırmayalım demeye başladı ....
arkadaşım 33 haftalık 3 kg aldı.:) valla bende çok hevesliyim bi yandan da şöle düşünüyorum ben 5900 doğarak bir rekora imza atmışım annem ablamın kalan 5 aylık tulumlarını giydirmiş çünkü bana aldıkları kollarımdan geçmemiş:) bende öle doğurursam diye şüpheliyim eşimde 4000 doğmuş irimişiz ikimizdeama ben daha şu 5 ayda 1.5 kilo alarak rekor kırmış durumdayım bakalım nolcak hayırlısı hakkımızda
ne doktoruna gittin benimde aynı sorunum var oBalık yağı kapsülü verdi bana doktor , inan hafızam kendine geldi, Leyla gibi dolanıyormuşum öncesinde meğer
Oyle arkadas mi olur ya yesin birazarkadaşım 33 haftalık 3 kg aldı.
yok artık sadece çocuk almışarkadaşım 33 haftalık 3 kg aldı.
geçniş olsun canım elbetteki ilişkini sadace sen bilirsin ama benim bu konudaki fikrim nettir herkes kendi yoluna..... karar verirken düşünülmesi gereken bu adamla devam etmek ister misin cevabın hayırsa gerçekten bir yol bulunur sıkıntılar elbette olur ama güvenemeyeceğin bir adama mahkum olmaktır asıl çözümsüzlük benceBunu 5 aylık hamile ve mahvolmuş biri olarak yazıyorum..dün gece eşimin tel.nde kadınlarla abuk sabuk mesajlarını yakaladım.yerle bir oldu herşey yetmez gibi işe gitti gidiyorum demem umrunda değil sanki..ben nasıl devam ederim bu evliliği ya yavrum ona ne olcak..annemlet küçük bi köyde yaşıyo oraya gitsem olacaklar belli..herkes bişey söyleyecek laf çıkacak bu halimle yük olcam..napcam ben yaa bu halde hangi bicdana sıgar bana bunları yaşatmak..nolur fikir verin..
nerde satıyor ? bize de satsın indirimli. söylersin sevgili k.peder. kadınlar kulübü arkadaşlarıma indirimli rica ediyorum diye. adam derki kadınlar kulübü ne acaba :)kurban bayramına kadar sürecek yoğun trafiğim dün itibariyle başladı hayırlı uğurlu olsun :) kayınpederim kurban satışı yapıyor karstan dün geldiler Allah bana kolaylık versin
85 kg ile hamıle kaldı. şeker sorunu var bır de tiroit.Oyle arkadas mi olur ya yesin biraz
O ne ya..canım benim eşimin annesi de sülbiye koyun diyor. ninesının adıymış.onu kırmamak ıcın sülbiye mı koyalım. şu buyuklerın isime karışma meselesını hıc anlamadım. kendı çocuklarına koymuşlar bır de toruna da bız isim koyalım dıyorlar. benım annem babam fıkır bıle bıldırmedı. neyse erkek annelerı meraklı.
yok canım o üzülüyor ama ben de ona özeniyorum. 20 kilo ne Allah aşkına yıne bır iki haftadır da tartılmıyorum ama pek iştahım yok zaten bu günlerde. koşturmacada cok ama ben yıne de başarırım almayı.yok artık sadece çocuk almışvalla bazen diyom ki az mı acaba ya çocuğa yaramıyomu diyom dr normal diyo
O kadri da normal degildi zaten85 kg ile hamıle kaldı. şeker sorunu var bır de tiroit.
endokrinci yeme demiş kadın doğumcu ye demiş. yemiş ama alamamış ilaçlardan sanırım. şimdi en az 4 kilo daha alması gerekiyor. kalan bir ayda. alır sanırım. bebeğin doğum kılosuna gelmesı gerekıyormus. bebek 1 kg 800 gr şimdi. doğum kılosu neyse artık.
Ben de 32 kg aldim ilk gebeligimdeyok canım o üzülüyor ama ben de ona özeniyorum. 20 kilo ne Allah aşkına yıne bır iki haftadır da tartılmıyorum ama pek iştahım yok zaten bu günlerde. koşturmacada cok ama ben yıne de başarırım almayı.
canım benım yarın tam 20 haftalık olacak hıc hısseetmıyorum. bana da şaşırdı sağlık ocagındakıler. bebek dolaşıyor ama ben hıssetmıyorum ne yapayım artık.kızlar biraz önce sağlık ocağına gittim progestan kullandığım için tetenoz aşısı yapmadılar biraz daha bekleyelim daha zamanı var dediler progestan ile birlikte yan etkisi olabilir dediler tıpış tıpış geri döndüm..bir ay beklemekten söz etti hemşire geç kalmış olmayız dimi?bide sinirimi bozdu çok kızdım çokkkkdaha 19+3 üz ilk gebeliğim bebek hareketlerini çok hissetmem gerekiyormuş sanki anormal bir durum olabilir gibi konuştu zaten hissediyorum ama öyle gümbür gümbür değil yani bide kilolu bi gebeyim bana göre normal suan bile kıpraşıyor bebişim ama çok sinir oldum şeytan çok şey dedi o sıra
![]()
En azindan duruma uygun br canimOkula boy? Girl? yazan hamile tisortuyle gidiyorum. Kahrolsun kilolar sigmayan kiyafetler