2015 Şubat Anneleri

güle güle kullansın prenses heves edip alıyozda sonra almayabiliyolar canım çok alma
bi tane aldım zaten ama inşalah tutar bi şeker varmış ona bandırdığında anne sütü tadı varmış onu alıp bandırcam bütün yeğenlerim öle tuttu :) bende denicem kçarı yok :)

1411132692273.webp Bende az önce dükkandan bunu aldım heyecan yaptım insan bebeği için alması ne kadar güzel

Eklentiler

• 1411132801063.webp
    1411132801063.webp
    108,2 KB · Görüntüleme: 47
slm millettttt naparsınız? okuyamıyorum geçmişi beni sormayın dün akşamdan ve sabahta dahilll eeeeeeeeeeeeee harfini çalıştırıyorum kıza koyun oldum uleynn rüyalarıma bile girdi eee harfi çok şükür bugün dr amcamıza gittik bebişim tepikliyordu anasını el kol ne yapacam ben bu oğlana şimdiden böyleyse anasının yakışıkklışıı herhal çabuk kayınvalde olurum ben çok yoruldum vallaha birazdan okula gidicem kızı almaya yine kabus eeeeee devam edecek :KK48:
size iyi eee ler :D çok zor vala yeni sistem çocukta çok yoruluyor annede allah kolaylık versin arkadaşım

5 ay önceden yaptırmaya başladığımız için hepsini daha yüksek bir bağışıklık sağlanıyor bide tek dozla bu aydan aya olan farklı ameliyattan önce hep yatırıyorlar eğer yapılmadıysa hem sonra gene 5 ay boyunca yaptırıyorsun mecbur=( en iisi şimdiden yaptırmak

Bu aşıyı Avrupa'da niye yapmıyorlar peki? Orada kullanılan neşterler makaslar Çelik de bizimki paslı çivi mi? Niye korkutuyorlar herkesi böyle? Tetenoz aşısından kim kazanç sağlıyor acaba?

Kızlar ayıptır sorması eşlerinizle olan cinsel yakınlaşmadan sonra birşey oluyormu ? benim karnımın şekli bile değişiyor. Geriliyor. Çok sert oluyor . Normal mi ??
nette ilişki hakkında yazılar var bak istersen işe yarıyor şekerim birde ilişki bittikten sonra hemen kalkma canım dinlen azcık benim öyle sertleşme vs olmuyor karnımda ama nasıl midem bulanıyor sırf adam için

Ben anlamadım şimdi,bu aşı bebeğe zararlımıymış ? Ben 22 haftanın içindeyim sağlık ocağı sürekli aradı gel diye şimdi tık yok ama benimde gidesim yok. Doktoruma da sormayı unuttum 10 gün var randevuma da . 23 hafta olucaz o zman yaptır derse geç olur mu ki.
saağlık ocağı beni aradığında 24. haftada aşı için gelin dedi

bi tane aldım zaten ama inşalah tutar bi şeker varmış ona bandırdığında anne sütü tadı varmış onu alıp bandırcam bütün yeğenlerim öle tuttu :) bende denicem kçarı yok :)
şekerrrr eğer tutmuyorsa asla tutmaz ben ne bal ne süt denemediğim şey kalmadı kaç tane ağzı farklı olandan aldık pıtmpıt atıyordu zilloş keşke tutsaydıda bende rahatlasaydım inşş oğluşum tutar ağladığında tık ağzına sussun

size iyi eee ler :D çok zor vala yeni sistem çocukta çok yoruluyor annede allah kolaylık versin arkadaşım
sağol canım yaaa şu el yazısı varyaa birde 6 yaş 3 aylık benim ki zor kızzz azcık yorulduğumda gözler bana bakıyor eğer bir uflarsam oda aynısını yapıyor el mahkum yorulmak yok

şekerrrr eğer tutmuyorsa asla tutmaz ben ne bal ne süt denemediğim şey kalmadı kaç tane ağzı farklı olandan aldık pıtmpıt atıyordu zilloş keşke tutsaydıda bende rahatlasaydım inşş oğluşum tutar ağladığında tık ağzına sussun
bak öğrenip yazcam o şekerin adını bide onu deneyelim :D

nette ilişki hakkında yazılar var bak istersen işe yarıyor şekerim birde ilişki bittikten sonra hemen kalkma canım dinlen azcık benim öyle sertleşme vs olmuyor karnımda ama nasıl midem bulanıyor sırf adam için

Biraz baktım ama sıkıntı yok gibi yazılar var , açıklayıcı birşeye denk gelmedim. Evet ben hemen kalkıyorum,dinleniyim bakıyım o zman nasıl olucak. Çok korkuyoruz her seferinde . Allah korusun yani :( bende de mide bulantısı olmuyor , herkeste başka birşey işte :/

Back
X