- 27 Eylül 2013
- 269
- 99
- 123
- 40
saolasın inşallah rabbim büyükAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah spnu güzel gelir bugünler geride kalır bitanem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolasın inşallah rabbim büyükAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah spnu güzel gelir bugünler geride kalır bitanem
Hee gördüm bende. Konunun hep aynı olmasından bahsetmişti sanırım. Ben anlamadım bizim foruma herkes düşman kimi niye mideniz bulanıyor diye sinirleniyorum foruma, jeneratörya birisi forumda kıyafet, bebek hareketleri gibi şeyler yazılıyor çok zayıf demişti döndüm ama bulamadım diğer forumlarda neler yazılıyor ki
canım sağ olun dualarınız için yazarım inşallahüzülme canım, Rabbim herşeyin hayırlısını versin, inşallah bundan sonraki süreç sorunsuz geçer sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına , dualarını eksik etme miniğinden , ne zaman istersen yaz yine buraya
Canım terletmiyor benimki e-bebekten aldımBen de yastikla uyuyorum ama yine de huzursuz bacaklarim
ne kadara aldin canim. Bir de terletiyor mu. Elyaflar terletir ya
Gecmisi okudum bitirdim yoruldum ha. Aksamlari az kisi oluyor dogal olarak. Zaten ben de en gec 10 da uyuyup kaliyorum. Gece cok uyaniyorum bacaklarim ne yapsam rahat etmiyor var mi cozum bulan
Hee gördüm bende. Konunun hep aynı olmasından bahsetmişti sanırım. Ben anlamadım bizim foruma herkes düşman kimi niye mideniz bulanıyor diye sinirleniyorum foruma, jeneratör
Kimi konu az diye sinirleniyor.
Başka şeylerden bahsetmek isteyenler alsınlar konuyu burdaki arkadaşlar niye bundan bahsediyoruz demez zaten.fikri olan cevap verir ya da muhabbete devam eder.
Birde biz burda kilodan,hastaneden,doktordan,bebeğin boyundan kilosunun şuyundan buyundan her şeyden konuşuyoruz.ama bayanların bazı takıntılı olduğu konular var kilo gibi dönüp dolaşıp mecbur o konuya geliyoruz.
Benim de herkesin olduğu gibi hoşuma gitmeyen bazı konular oluyor,onlara yorum yapmıyorum. Yapanlara da neden bunu yazdınız demiyorum. Hoşuma giden neyse ondan bahsediyorum.
Renkli olsun diyen arkadaşlarda fikirlerini söylerse belki daha da renklenir.
Ah canim takma lafana kisa zamanda duzelir insallah bazen cok anlayissiz olabiliyolar ozellikle aileleri soz konusuykenIyi geceler canlar. Okudum gecmisi bugun okul yogundu katilamadim sohbetinize pek simdi de moralmen keyfim yok diye elim varmiyor ki yazayim biseyler. evdeki gergin hava halen devam ediyor tadim tuzum yok bu erkek milleti bazen cok vicdansiz olabiliyormus
Kac liraydi canimCanım terletmiyor benimki e-bebekten aldım
Kac liraydi canim
Cok sordum idare et
Ben de aynisinu soyledim konuyu acarsin illa bir yorum yapan bulunur. Bebegin kakasinin rengini konusacagimiz gunler gelecek ama kilo o zaman da konusulur. Kadinin kilo konusmadigi gorulmus muHee gördüm bende. Konunun hep aynı olmasından bahsetmişti sanırım. Ben anlamadım bizim foruma herkes düşman kimi niye mideniz bulanıyor diye sinirleniyorum foruma, jeneratör
Kimi konu az diye sinirleniyor.
Başka şeylerden bahsetmek isteyenler alsınlar konuyu burdaki arkadaşlar niye bundan bahsediyoruz demez zaten.fikri olan cevap verir ya da muhabbete devam eder.
Birde biz burda kilodan,hastaneden,doktordan,bebeğin boyundan kilosunun şuyundan buyundan her şeyden konuşuyoruz.ama bayanların bazı takıntılı olduğu konular var kilo gibi dönüp dolaşıp mecbur o konuya geliyoruz.
Benim de herkesin olduğu gibi hoşuma gitmeyen bazı konular oluyor,onlara yorum yapmıyorum. Yapanlara da neden bunu yazdınız demiyorum. Hoşuma giden neyse ondan bahsediyorum.
Renkli olsun diyen arkadaşlarda fikirlerini söylerse belki daha da renklenir.
60 olabilir cok Dalgın zamanlarımdı da yanlış bilgi vermek istemedim :)
Gerçekten uyumak eziyet olabiliyor bu ara :)Tsk ederim bir bakayim. Evdeyken boyle agrimiyordu bacaklarim okul acilinca basladi alsam rahat ederim en azindan
Yani benim pek gücüme gitti. Şurda çoğumuzun ilk bebeği, deneyimsiziz bilmiyorum herkes ne konuşuyor. Devlet meselesi konuşup gerilelim mi? Bilen varsa söylesin hoş burası bizim tekelimizde değil.Valla isterse Yargıtayın son içtihadlarından da bahsedebiliriz ama Şubat anneleri "" başlığı altında yeni annelik heyecanlarını, saçma sapan pimpirikleri konuşmak paylaşmak daha sevimli geliyor bana kızlar iyi ki varsınız :). En sıkıntılı zamanlarımda sizinle paylaştım hastanelerde fln :)
Kızlar bişeyler almaya başlayan varmı bebişlere ??ben artık kendimii tutamicamda bi sorayım dedimm :)
E hemen hemen benle aynı haftan neden kesinleşmedi ki bizinim 16. Haftada erkk dedi direkben cevaplayayım canım
henüz birşey almadım ben
daha cinsiyet kesinleşmedi
inşallah haftaya kesinleşirse yavaş yavaş almaya başlayacağım
şimdilik ne alacağıma karar veriyorum
beğendiklerimi bir yere not alıyorum
E hemen hemen benle aynı haftan neden kesinleşmedi ki bizinim 16. Haftada erkk dedi direk
Canım bebişin kız mı olucak? Kız bebişler biraz fazla östrojen yüklenmesine neden oluyor. O da isteği artırıyor. Aslında 9 ay hamileyken daha uzun gibi. Ama dediğim gibi hiçbir sorun yokken sakınca falan yokken kayıp yaşayınca her yaptığın şeyde kendini suçluyorsun. Benimki o misal yani. Hem ayrıca kadınların orgazm olmasını da sakıncalı buluyorum rahim kasılıyor çünkü. Bir de araştırdım eşler birbirine sarıldığında öptüğünde ve seviştiğinde beyin endorfin salgılıyormuş. O da anneyi mutlu ediyor bebek de mutlu oluyormuş. Bol bol sarılıp öpüşelim diyorum ben![]()