2015 Şubat Anneleri

Akşam işten çıkışta Kanz a uğradım çok çok güzel şeyler var ama tek penye tulum bile 40 tl.den başlıyor. Hele elbiseler aşırı güzel ama 100 tl idi. Minnacıklar.Burdaki arkadaşlar çok az giyiyor demeseydi alacaktım o kadar beğendim.
Pardon kıyafet konuşmak yasak mıydı?
Yasakları kim koyuyo ?! Harika kıyafetler var bende kendimi zor tutuyorum, benim fikrim şimdilik ben acilleri alayım anneannesi babaannesi bi çok şey aldı bile şimdiden. Onlar cicili bicili alıyo ben gerekli olanları,

Yasakları kim koyuyo ?! Harika kıyafetler var bende kendimi zor tutuyorum, benim fikrim şimdilik ben acilleri alayım anneannesi babaannesi bi çok şey aldı bile şimdiden. Onlar cicili bicili alıyo ben gerekli olanları,
Evet herkes alıyo bişeylerr ama ben kendim almak istyorum tadını cıkara cıkara,erkek bebekler içiin harika şeylerr yook ama sanki hep kızlar içiin :)

Evet herkes alıyo bişeylerr ama ben kendim almak istyorum tadını cıkara cıkara,erkek bebekler içiin harika şeylerr yook ama sanki hep kızlar içiin :)
Bana da.erkek kıyafeti çok geliyor. Erkekler içinde çok güzel şeyler var. Ya ben kızlarıda erkekleride çok seviyorum ne olcak böyle

Aslında var erkek bebekler içinde. Ama çeşit daha az. Güzeller de oluyo. 212 avm diye bi yer var avrupa yakasında istanbulda bide mall of istanbul var ikisindede çok güzel şeyler gördüm ben. Mall of istanbulda daha çok mağaza var ama ebebek mothercare panço ilk aklıma gelenler. 212 de outlet olduğu için daha uygun. Bebek arabasını ordan alacağız sanırım hep indirimde bişiler oluyo mutlaka.

Ben iZmirdeyim ayrıntılı cok bakmadım ama baktğım kadarıyla çeşiit çok yoktu nyse bakcaz artık..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 76
Ben şaka yaptım.arkadaşlar demişya hep konular aynı ondan dolayı yazdım.
Pehh çok şakacıyım
Kim ne derse desin birbirimizin dertlerini dinledik hatta çare olduk kusmalı dönemlerde motive olduk yavruşumuzun ilk fotolarını paylaştık birbirimizle. İlk defa anne olcak biri olarak bilmediğim şeyleri size sormak çok makul cevaplar almak yada gereksiz korkularımı endişelerimi sizlerin cevaplarıyla yendim canım ben. Belki yolda görsek tanımayız birbirimizi ama ben çok ısındım sizlere.

kızıma mılyon tane sey bulup almıştım.erkek çocuklarına bısey yok gerçekten cok uzucu.cok kısıtlı:(( bu arada armutluya tatıle gıdıyorum 2 hafta yokum hepınızı opuyorum.kuzulara ıyı bakın ben gelene kadar.

kızıma mılyon tane sey bulup almıştım.erkek çocuklarına bısey yok gerçekten cok uzucu.cok kısıtlı:KK43:( bu arada armutluya tatıle gıdıyorum 2 hafta yokum hepınızı opuyorum.kuzulara ıyı bakın ben gelene kadar.
İyi tatiller canım sana. Benim yerime kuma basarmısın ay çok çekti canım bu aralar :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınz ?
ben bu gün temizlik yaptım biraz belim ağrıyor.
Dün de kendimi iyi hissetmiyordum gelemedim nete ne çok konu konuşulmuş anacım sizi tutabilene aşkolsun :KK71::KK68:

Sizlere iyi geceler hanımlar ben çıkıyorum.
Sohbetinize dahil olamadım:KK43::KK51:

Yani benim pek gücüme gitti. Şurda çoğumuzun ilk bebeği, deneyimsiziz bilmiyorum herkes ne konuşuyor. Devlet meselesi konuşup gerilelim mi? Bilen varsa söylesin hoş burası bizim tekelimizde değil.
Canim niye gucune gidiyo hamilelikde bebegin gelisimi kilosu koyageti yada annenin aldigi kilo mide bulantisi sorunlari konusulur ve fikir alinir yani farkli dusunen varsa konu solesinde atladigimiz biseymi var bilelim

Akşam işten çıkışta Kanz a uğradım çok çok güzel şeyler var ama tek penye tulum bile 40 tl.den başlıyor. Hele elbiseler aşırı güzel ama 100 tl idi. Minnacıklar.Burdaki arkadaşlar çok az giyiyor demeseydi alacaktım o kadar beğendim.
Pardon kıyafet konuşmak yasak mıydı?
Bencede cok cnm simdilik okadr para vemeye hic gerek yok cok cabuk buyuyolar belki bikere bile giyemeden kaldirmak zorunda kalabilirsin gerek yok bence

Evet bebeğim kız , arttırdı belliki hormonmonları :))
Doğru söylüyorsun , biz evleneli dün gibi ama 2 ay sonra 24 ay olucak , şaka gibi resmen . Gün sayıyoruz belki de ondan geçmek bilmiyor bir türlü.
Ayrıca orgazm olayına girmek bile istemiyorum , belkide ondan ilişkiden sonra benim karnım taş gibi oluyor. Ağrım oluyor. Bir daha denemicem bile. Kudurmadım orgazm olayım diye sonuçta beklerim doğuma kadar ne olucak :))
Evet bende o yüzden sevşin diyorum , gerçekten çok iyi geliyormuş. Ama bizim gibi ille sonunu görmek isterseniz orasını bilemicem :KK45:

Canım benim rahatlık en iyisiymiş. Nasıl rahat ediyorsan ve mutlu oluyorsan öyle yapılmalıymış. Orgazm insanı rahatlatır sen de benim korkularım yüzünden fikrini değiştirme. Bakma sen bana ben herşeyden korkar oldum ;)

Back
X