2015 Şubat Anneleri

Alisveris canavarlari Bahçelievler'de medicalparkin yaninda buyuk bi avm var adini unuttum onun da yaninda pek goze batmayan iki uc katli bir yer var carsi gibi han gibi diyeyim. Kadir has cocuk center mi neydi adi. Orda bebege dair ne ararsanz var ucuzu da var kaliteli luksu de. Bebek arabasindan biberonuna kusmuk bezine akla gelmicek seyler bile var. Kıyafetler icin de idil bebe aziz bebe gibi tavsiye edebilecegm yerler iceriyor. Sevi bebenin camasr pjama vb urunleri de iyiydi. Bi seferde baya iyi bi alisvers yapilabiliyor metro duragina da cok yakin aklinizds olsun canlar

Ben de tutmak istiyorum ama nedense yazmaya çok üşeniyorum. Keşke başından beri yapsaydım diyorum bebek doğacak ben başlayana kadar.
bende üşeniyorum ama yazmayı bırak 10 dk yolla gidip deri kaplı günlük almaya hisarönüne gidicem hergün ama boşş gidemiyorum

Dün eşimin başka kadınlarla olan mesajlarını yaksldığımı yazmıştım..cevap yazan herkese tşk ediyorum..avkt. a gidip konuştum olabilecekleri anlattı..eşimlede konuştuk akşam şu herkesin tahmin ettiği bahaneleri sıraladı..burdaki bi pskiyatrla konuştuk beraber..sonuç sıfır..içim bom boş..kalmakta gitmekte ne kadar zormuş..babam ve k.v durumu öğrendi herkes bebeğe ne olur diye endişeli..bnde korkuyorum..babasız bi erkek çocuğu büyütebilir miyim.işim yok.ailem köyde ve abimlerle kalıyolar.ya grurum onurum el verir mi eş olmaya..karmakarışık oldum arkadaşlar bebeğimden başka bişey düşünmüyorum pazartesiye kadar düşünvm herşeyi ya valizi alıp çıkcm ya susup oturcam..iki durumdada nede bn zararlı çıkıyorum..kadın olmak bu kadar mı zor ben mi şanssısım ya da beceremiyo muyumda başkalarıyla olma isteği oluşuyo..bide nolur yardım edin kalırsam bundan snra nasıl davranmalıyım ona ya da kendime...
Canim ilk basta allah yardimcin olsun cok zor bir durum esinin sana olan ilgisi nasil peki sert ilgisiz mi yoksa ustune dusuyomu kabullenmesi biraz zor ama eger esin ayrilmak istemeyip pismanliklarini dile getirdiyse esine cocugun icin sans ver ve otur derim ama ilgisiz ve oda istemiyosa tabiki yapick bir durum yok

Günaydın kızlar mutlu h sonları hepinize.. Dün öğlen girmiştim daha 24 saat bile geçmemiş nerdeyse 50 sayfa atlamış sayfalar maşallah :nazar: Bu sayfayı sokıcı bulanlar varmış öyle birşeyler okudum eğer öyle düşünen varsa bu kadar sıkıcı insanı değiştirmezsin dimi bunu yazan tatlı annişkom en iyisi senin için daha sıkıcı olmayan bi sayfa bulmak :KK51:Ben seviyorum burayı arada bakmazsam kendimi eksik hissediyorum tanımamamda hepiniz ayrı bir mutluluk veriyorsunuz yazdıklarınzla :KK50::nazar:

Günaydın kızlar mutlu h sonları hepinize.. Dün öğlen girmiştim daha 24 saat bile geçmemiş nerdeyse 50 sayfa atlamış sayfalar maşallah :nazar: Bu sayfayı sokıcı bulanlar varmış öyle birşeyler okudum eğer öyle düşünen varsa bu kadar sıkıcı insanı değiştirmezsin dimi bunu yazan tatlı annişkom en iyisi senin için daha sıkıcı olmayan bi sayfa bulmak :KK51:Ben seviyorum burayı arada bakmazsam kendimi eksik hissediyorum tanımamamda hepiniz ayrı bir mutluluk veriyorsunuz yazdıklarınzla :KK50::nazar:
Günaydın canım sıkıcı bulanların kendi düşüncesi ama bnde sevyrm valla burayı sadce bazrn yetişemiyrm sayfalar hemen ilerliyo:)

allahım niye insan sabahın köründe kalkar ki hele evde isen. öyle bir alışkanlık oldu ki bende sabah erken kalkmalar 8 oldumu saat yok uyuyamıyorum.

gecede sayısız kalkamak, her dakika sağa sola dönmekte cabası...sık uyanmak aslında bebek dogunca gece uyanmalara hazırlıkmış kitapta öyle okumustum..minikler dogunca gece uykumuz sayısız bölünecek vücut bizi buna hazırlıyor..şimdiden parmaklarında oynatıyor sıpalar...

Dün eşimin başka kadınlarla olan mesajlarını yaksldığımı yazmıştım..cevap yazan herkese tşk ediyorum..avkt. a gidip konuştum olabilecekleri anlattı..eşimlede konuştuk akşam şu herkesin tahmin ettiği bahaneleri sıraladı..burdaki bi pskiyatrla konuştuk beraber..sonuç sıfır..içim bom boş..kalmakta gitmekte ne kadar zormuş..babam ve k.v durumu öğrendi herkes bebeğe ne olur diye endişeli..bnde korkuyorum..babasız bi erkek çocuğu büyütebilir miyim.işim yok.ailem köyde ve abimlerle kalıyolar.ya grurum onurum el verir mi eş olmaya..karmakarışık oldum arkadaşlar bebeğimden başka bişey düşünmüyorum pazartesiye kadar düşünvm herşeyi ya valizi alıp çıkcm ya susup oturcam..iki durumdada nede bn zararlı çıkıyorum..kadın olmak bu kadar mı zor ben mi şanssısım ya da beceremiyo muyumda başkalarıyla olma isteği oluşuyo..bide nolur yardım edin kalırsam bundan snra nasıl davranmalıyım ona ya da kendime...
canım benim bekara karı boşaması kolay diye bi laf var bizimde başımıza gelmediği için konuşmamız kolay olur ama kendimi senin yerine koydum dünde bugünde dün yorum yapmak istemedim aklını karıştırmayım diye ama çok düşündüm ailenin yanında yapamazsın inan bikere evden çıkınca bidaha geri dönülmüyor ben bekar yaşıyorken bile gidip tekrardan annemlerle kalamıyordum ki sen temelli başka bir aileninin yanına gidiceksin çok zor imkansız hatta bu şıkkı hemen ele.. 2. şık boşanıp nafaka ile gecinmeye calışıcan üstelik daha hamilesin allahın izniyle çocuğunu kucağına aldığında nasıl ona bakıcan hadi çalıştın diyelim çocuk ne olucak ayrıca bakımsızlık dolayısıyla ilerde çocuğunuda senden alabilme hakları var bence bu şıkkı da ele geriye iki şık kalıyor buda kocana bağlı kocan nasıl bir tutum sergilemiş bakmak lazım pişmanmı yoksa gidersen git şeklindemi eğer pişmansa bir araştırma yap bak hamile kadınların %70i aldatılıyormuş sen yakalıyan taraftasın bence çok araştırmamak lazım çünkü erkekler bunalıma giriyormuş bu bilimsel olarak kanıtlanmış belkide sadece internet üzerinden sadece ilişkiye dayalı bişeydir belki sadece bir orsp.. dur deyicekmi yuvanı yıkmaya yazık günah bu konuyu tamamen kapa demiyorum ama pişirip pişirip önüne de koyma laçkalaşmasın sadece bu olay tekrarlanırsa çocuğun için bile olsa ona katlanamıyacağını anlat anlat ki bu seferde yüz bulup tekrar yapmasın korksun 2. şık pişman değil ne yaparsan yap cinsinde o zaman hayatına daha kaliteli bir orsp. girmiş emektir ele gecirmiş hiç bi yere gitme her dakika ona hayatı zindan et ama dırdır yapma çok soğutma kendini onu takma yokmuş gibi yaşa sadece bebeğine ver kendini bırak rahatsız olan o olsun sen nie gidip kendini cezalandırıp onu ödüllendirecen ki

gecede sayısız kalkamak, her dakika sağa sola dönmekte cabası...sık uyanmak aslında bebek dogunca gece uyanmalara hazırlıkmış kitapta öyle okumustum..minikler dogunca gece uykumuz sayısız bölünecek vücut bizi buna hazırlıyor..şimdiden parmaklarında oynatıyor sıpalar...

sorma ya bide ben kalktım tekmelere başladı uyu işte ne işin var içeride :D ne yapalım alıştım ben zaten artık. son aylar hiç uyku olmuyormuş. rabbim alıştırıyor vücudu işte. uyku aramıyorum artık :)

günaydın ve sanada mutlu hafta sonları o yazıyı hatırlıyorum dünden pek kale almadım ama bana şey gibi geldi bu hani dizi tekrarlarını internetten izlersinde altına yorum yaparlar ^ayyy bu dizi iğrenç aslı zaten bi salak saçma sapan oynuyor nasıl izlerler anlamam ^ falan gibi ebe dengesiz arkadaşım dizi iğrenç ise niye girip izledin bide yorum yaptın buda onun gibi bişey sıkıyorsa girme okuma yorum yapma bu kadar basit halimizden mutlu olmasak bu kadar yorum yapmayız hayır bide ne konuşucaz başka burada tabiki kilolarımızı aldıklarımızı da konuşucaz başımıza bişey gelirse anltabiliriz ki anltıncada herkes birbirine destek oluyor kimse kendi havasında falanda deil forum bu başka ne bekleniyor ki

neyse kızlar ben gidiyim aklımdayken günlük alayım bide perde diktirmiştim onu alayım görüşürüz yarım saate

Canım senin için çok üzüldüm ama sadece mesajda kalmışsa sana gitme kal affet beni bi daha olmaz diyorsa bebeğim için affederim sadece de ve kal yavrun için. Sen annede olursun babada olursun yavruna ama aile ortamı bi başka. Ama gidecek yerim olmadığı için yanımdayım mesajı verme. Ezmesin seni üzmesin sonra. Beni çok derinden yaraladın ben hevesle bebeğimizi beklerken mutlu aile hayali kurarken senin böyle yapman çok üzücü vs.diyebilirsin. Duygusal cümlelerle yaralayabilirsin onu ama bağırma sakin ol hem kendin hem bebek için. Bunların hepsini başta dediğim gbi sadece mesajda kaldıysa pişmanım gitme kal diyorsa diyorum. Diğer türlü de hiç oluru yoksa annenin yanına gider doğumdan sonra çalışırsın canım.
Evet sedece mesajda olan bişey o bunu erkek ihtiyaçkarını karşılamsk için yaptığını söyledi..ilk bebeğim düşük olunca bunda afedersin ama ilişkiyi krndi kafamda yasakladım uzaktık 5 aydır onu öne sürdü..pişmanm diyo sözde ama bunu kaşdırmak çok zor..annemleden babam biliyo sadece o da klasik boşanma da katlan hesabı yapıyo..istemiyorlar evlatlarını demekki elslem ne der mantığı..

Gunaydin kizlar bir haftaya yakindir giremiyorum ablam bende kaldi o varkendr giremedim tabiki ne cok sey olmus masallah :))) yuzlerce sayfa olmus okuyum dedimde bas edemedim :)

canım okumadım diğer yazdıklarını ama adına çok üzüldüm. yuva kolay kurulmuyor elbetteki hemen yıkılabiliyor malesef. keşke hiç yaşamasaydın bu hamile halinle bunları ama elden ne gelir ki. ben ne boşan ne de evi terket derim ama eğer eşin pişman ise bir daha yapmayaya kararlı ise biraz daha düşünmeni tavsiye ederim . haddime değil bunları söylemek ama içimden geldiği için yazıyorum. sen kendinde aslında birazcık da olsa kalmak istiyorsun ben öyle anladım bu yazından. eğer ki kalıcaksan tabiki yüz vermeyeceksin burnu sürtsün.ama fazlada abartmanı önermem geri tepmemesi için. açıkçası ben yavrum için bir şans daha verirdim. baktın yine olmuyor annenin yanına gidip yavruna o bakar sende iş bulur çalışırsın.benim diyeceklerim bu kadar canım umarım herşey güzel olur senin için. rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin size
Allah razı olsun canm yazdıklarında doğru bi tarafım kalmak istiyo neden mi dün gittiğim pskytr ın bi sözü..bi çocuk tanıyormuş babası olmayan onun yaşadıklarını anlattı bunu yavruna yaşatr mısın dedi o an herşeye katlanırım diyosun..tabiki herkes babasıyla büyümüyo ama ilerde yavrum bnm yüzümden olmadk şeyler yaşarsa bugün kalmadığom için bn suçlu olurum..

Back
X