2015 Şubat Anneleri

ecıcansu; cnm benım kızımda sureklı anne senı cok ozluıyorum senı cok sevıyorum felan dıyo bu aralar bızımkı 4 yasında masallah okuluda sevıyor ama babaanedeyken bırı bısey dese baslıomus annemı ozledım dıye aglamaya evdeykende babaannemı ozledım dedemı ozledım felan dıye gereksız aglama krızlerı tutuyo. bende kendımce yenı kardes heyecanı ve bırazcıkta kıskanclıgı dıye dusundum hayırlısı olsun ama bence bıda senı almam felan deme boyle seylerle korkutmamak lazım cocukları cunku daha baglarımız tamamen olsumus deıl...

sorma ben yeni atlattım bu lanet gribi öyle mahfetti beni hamilelikte. ama canım öyle bir ilaçtan birşey olmaz. merak etme. sürekli değilki bir kerelik aldın. öyle tarçınıda abartmadığın sürece sıkıntı yok ama ben nasıl atlattığımı yazayım sana. bir kere bol bol su iç. sonra nane az olsun limon fazla onu kaynat 2 3 dakika biraz dinlendir onuda iç şekersiz olarak. şuanda mandalinalar çıkmaya başladı birde bol bol ondan tüket ben öyle atlattım.he birde sabahları ballı süt içtim. oda yumuşattı baya. benim öksürükte olmaya başlamıştı şiddetli allahtan fazla olmadan bitti. ama 1 hafta gibi bir süre malesef çekiyorsun. ilaçsız olduğu için anca geçiyor.
Ayy agzin bal yesin birsey olmaz dimi kendime kizip duruyorum bilmeden yaptiklarim icin.dedigin gibi yapiyim bende nane limon falan insallah cabuk gecer

benim bugün aşırı şekilde midem bulanıyor. şimdi normal mi bu dönem de mide bulantısı. aklıma bir sürü şey geldi. zehirlendim diyorum, içerde bebeğe bir şey mi oldu diyorum.

Kizlarrr İki gundur bogaz agrisi burun akintisi yurlunmada gucluk kotuyum .hamilelikte ne kotuymus yaa iki sabahtir balla tarcini karistirip yedim annemin komsusu soylemis tarcin hamilelere onerilmiyor diye bilmiyordum.yemis bulundum:KK43: dun aksamda basim agriyordu esim minoset veriyim iyi gelir dedi ictim meger monoset plusmus ictigim hamilelikte oda icilmiyor afedersiniz parmagimi takip kusturdum kendimi cikmistir issallah.cok kotu hissediyorum kendimi iki gundur bi aksiliktir gidiyor :KK43:
canım o kadarcık tarçından zarar gelmez bazı şahıslrr bardak bardak çaylarını vs indiriyolar mideye haddi hesabı yok tükettiklerinin işte o zaman zararlı oluyor korkma bişeycik olmaz

benim bugün aşırı şekilde midem bulanıyor. şimdi normal mi bu dönem de mide bulantısı. aklıma bir sürü şey geldi. zehirlendim diyorum, içerde bebeğe bir şey mi oldu diyorum.
Sanmam yaa bazi zamanlarda hafif bulantilar geri gelebiliyor kusa sureli benim etrafimdaki hamilelerede olmustu ysni

2 gündür bendede var kuzum ama sanırım büyüdükçe oluyor

Evham yapma cnm ya oluyo bazen
Ben de grip oluyorum galiba
basim fena agriyo halsizm cok
Subat anneleri gribe karsi..

E cok kilo alsan ondan diycm almamissn da
Acaba ayaklarini fln mi usuttn
böle ağrı değil ki canım ağrı olsa üşüttüm dicem ama göbeğim aşağıya düşüyo sanki öle bişey hissediyomdoktorumla konuşup bel bandı alcam sakıncası yoksa çünkü yürüdükçe ağrıyo akşam bi yemek yaparken duramadım hep tülbent bağladım

Sagol canim benimde icim icimi yedi yanlis birsey yaptim diye
bende 2 hafta çektim geçen bir çay tarifi vermiştim burda o çok iyi geldi dr sormuştum öle yataklara düşmediysen bişey veremem dedi git bol bol nane limon iç geçer demişti geçiyoda şükür sanada geçmiş olsun kuzum

o bendede oluyo sordum doktora saçlanıyo bide bi tüy mü ne varmış vücudunda ondan ileri geliyomuş normal dedi kusmadığın sürece sıkıntı yok dedi

böle ağrı değil ki canım ağrı olsa üşüttüm dicem ama göbeğim aşağıya düşüyo sanki öle bişey hissediyomdoktorumla konuşup bel bandı alcam sakıncası yoksa çünkü yürüdükçe ağrıyo akşam bi yemek yaparken duramadım hep tülbent bağladım
Doguma yakin oluyo da cok erken simdi bence tahmin yurutecegmze bi doktorunla konus dogru olani yapmak adina..

o bendede oluyo sordum doktora saçlanıyo bide bi tüy mü ne varmış vücudunda ondan ileri geliyomuş normal dedi kusmadığın sürece sıkıntı yok dedi
hee şurasında burasında tüy çıkmış bu hafta. geçici tüyler. belki de dışarı atıyor onları bize geliyorlar .
haftaya salı kontrolüm var gelsın bakalım sonunda bır ay doldu. bir ay geçmiyor bu kalan dört ay nasıl geçecek bakalım. gerçi 4 kez daha bekliycez demek bu.

ay esoba aynı kendimi görüyorum sende. :D dün ben kus kus bir hal oldum. dedim acaba bebeğe birşeymi oldu zehirlendimmi diye sonradan yemek yiyince geçti e tabi benimkide tepikleyince rahatladım. sen şimdi hissedemediğin için kafanda kuruyorsun bende aynıyım ama tepişince rahatlıyorum.birde nette yazı okudum bebeğin saçlanması ve tüyler yapıyor diye.

Back
X