2015 Şubat Anneleri

Doguma yakin oluyo da cok erken simdi bence tahmin yurutecegmze bi doktorunla konus dogru olani yapmak adina..
gitcem yarın aşım var ama kendi dr randevum 16 ekimde bakalım yarın ana sağlığı doktoru bişey derse yaparım

hee şurasında burasında tüy çıkmış bu hafta. geçici tüyler. belki de dışarı atıyor onları bize geliyorlar .
haftaya salı kontrolüm var gelsın bakalım sonunda bır ay doldu. bir ay geçmiyor bu kalan dört ay nasıl geçecek bakalım. gerçi 4 kez daha bekliycez demek bu.
yok kız son ayda daha sık çağırıyomuş öle dediler valla ben 6 aylülde gittim bidahaki randevum 16 ekim sadece 29 eylülde detaylı var o kadar

Sabah beri hastanedeyiz kiz iyice tikandi iyi ki tekrar götürmüşuz ses tellerinde odem tutmuş hava yolunu kapamis. Iki kere boguluyo gibi tikaninca korktum baska bsy var diye zaten bi de sürekli bi hırıltı var ses inceldi. Odem için acil durumlrda yapilan bi igneyi yaptilar gitmesek suphelenip daha kotu seyler olablirms rabbm korusun. Müşahede altinda durduk bir iki saat yatis verebiliriz demslerdi smdilik evde istirahat etsin tekrarlarsa getrn yatralm dediler inşallah gerej kalmadan toparlar. Mikrobik biseymis bi de bu kizima uzuldugum kadar katnmdaki kuzum icin de korkuyorum sürekli temas halindeyim bende de olursa öyle bi müdahale sansim nedr onu da bilmiyorum :KK43:
ayy allah korusun canım şimdi kıza üzüldüğün için aklına böle şeyler geliyor geçicek inşş fıstığımızda iyleşcek inşşş

göbek deliğimiz alt kısmı pul pul dökülüyo sanki çamaşırımın üstüne bile dökülmüş beyaz böyle minik deri döküntüsü nedir ki bu böyle

ay esoba aynı kendimi görüyorum sende. :D dün ben kus kus bir hal oldum. dedim acaba bebeğe birşeymi oldu zehirlendimmi diye sonradan yemek yiyince geçti e tabi benimkide tepikleyince rahatladım. sen şimdi hissedemediğin için kafanda kuruyorsun bende aynıyım ama tepişince rahatlıyorum.birde nette yazı okudum bebeğin saçlanması ve tüyler yapıyor diye.
tepik mepik yok bende olsa ben de rahatlıycam. bir de dün arkadasın kaybı olmuştu burda ondan da etkılendım. gece boyu da çıkmadı aklımdan ona da uzuldum.

baharatlıklarımı yıkadım kullanmadığım mutfak eşyalarımıda makinaya attım mis gibi oldu şimdide yavaştan yavaştan koliye yerleştireyim yoksa bitmiycek bu ev taşıma işi offf offf bir yerleşsem hayırlısıyla inşş

allah allah benimde hep 10 gün önde çıkıyor ama rutin şeker testinde hep düşük çıkıyor. neyse yaptır bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın :)
İnşaallah canım. Sendin değilmi kan uyuşmazlığı olan ? Onun tahlilini de sanırım yarın yaptırcam. Rutin tahliller neler canım onları da yaptırayım yarın.

tepik mepik yok bende olsa ben de rahatlıycam. bir de dün arkadasın kaybı olmuştu burda ondan da etkılendım. gece boyu da çıkmadı aklımdan ona da uzuldum.

malesef kayıba bende çok üzüldüm diyecek birşey bile bulamadım. ama dediğim gibi bizde o korku doğana kadar devam edecek. rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın allah onların yokluğunu göstermesin.

uf kızlar canım sıkkın yine perşembe doktora gideceğim üçlü taramamı göstereceğim heralde ayrıntılı ultrasonada alırlar bilmiyorum bugün sağlık ocağına çağırdılar kan idrar verdim bakalım kalp atışını dinledik iyiydi. ama şu amniyonsentezi yaptırmak istemiyorum napçam ben ya

İnşaallah canım. Sendin değilmi kan uyuşmazlığı olan ? Onun tahlilini de sanırım yarın yaptırcam. Rutin tahliller neler canım onları da yaptırayım yarın.

hemogram hormon idrar bana hep bunlar bakılıyor yani daha doğrusu hormona bakılmıyor ama idrar ve hemogram var hep rutinde. evet bendim kan uyuşmazlığı olan. oda 28. haftamda iğnem yapılcak. bebek etkilenmesin diye. sende varsa kan uyuşmazlığı sana da yapılacak diye biliyorum ama 28. haftadamı yoksa doğumda mı onu bilmiyorum.

Kızlar bende hasta oluyorum galibaaaaa... Genzim tıkalı, hapşurup duruyorum, kasıklarım ağrıyor:( geniz tıkanıklığı baş ağrısı yapıyo bende. Bazen burnum kanıyo rahatlıyorum. Eşime diyorum burnum kanasa rahatlıycam diye, istersen kanatabilirim diyo:) dünden razı galiba benimki, şiddete eğilim var :KK4::)

Back
X