2015 Şubat Anneleri

kizlar benim kizimdn sonra pko ve insülin direnci cikti hamile kalamaz sin dedi dr ama masallah oyle bisey yasamadim hersey kısmet. .. seker yuklemesini merak eden arkadasalr olmus şimdi 50 likse sabah erkenden kan veriyorsun saati onemli 8, mesela sonra 50 mlgr sekerli serumu iciosun tam bir saat sonra yine ayno saate yani 9 da bir kan daha veriosun tamam 100 luktede saat onda ve 11 de yine veriyorsunuz cunku 100 mlgr sekerli serum icmis oluosunz... ayrica tedavi sadece diyet deil gebelik sekeri denen bir durum var ciddi sonuclari olan ve insulin baslanabilecek kadar yüksek çıkan gebeler oluyo maalesef... tabiki kisisel tercih biyerde ama iyice araştırın yinede

hımm anladım cnm bana henüz 4lü testten bahsetmedi dr.um belki bana yapmazlar ikiz diye.

Valla bana göre herkes kendinden sorumludur ben severim halil sezai yi ama gidipte onun tarzında giyinmem herkesin kendine göre bir tarzı olmalı, sırf zengin yada ünlü diye kıyafetlerine ülkemizde çoğu insanın yıllık geliri kadar para ödeyip hava atan kişilerden hiç haz etmiyorum. insan ne olduğunu nereden geldiğini bilmeli çevresine saygısızlık etmediği sürece ister takım elbiseyle dolaşsın ister şalvarla o onun kendi tercihi zevki kıyafet insana değer katmıyor allahtan :KK66: bu arada benim dedemde kaç yaşında hala gömleksiz dolaşmaz asla tshirt giymez huy işte :KK66:

Kıyafet insana tabii ki değer katmıyor canım benim demek istediğim ülkemizdeki erkeklerin biraz daha kendine bakması düzgün kendine yakışanı giymesi. Bayanlarımız ne güzel giyiniyor. Ama erkeklerde bir saldım çayıra mevlam kayıra söz konusu. Bir de son zamanlarda sakal moda oldu ona bile bakmıyorlar. O kadar bakımsız sakallı var ki.

mrb kıslarrr bugün çok yorulmama rağmen neşem yerinde hayırdır inş. birde dilime dolamışım hop şa lala la la la yı geziniyorum şu cumartesi de bi gelemedi:KK67:

Sonunda uzandim da dinlenmeye çalışıyorum sukur yarabbim iki gundur anam agladi cok sukur kizim solunum nobetine girmedi bidaha da hastaneye yatmaktan yirttik elhamdülillah. Gecmis olsun dileklerini eesirgemeyen herkese cok tesekkur ederim tek tek alinti yapamıyorum

litchi su salata kurutucularla hafta sonu mesela kurutup kapali bi kapta saklasan sonra dogra gec istedogin vakit cok kolay olur

Sonunda uzandim da dinlenmeye çalışıyorum sukur yarabbim iki gundur anam agladi cok sukur kizim solunum nobetine girmedi bidaha da hastaneye yatmaktan yirttik elhamdülillah. Gecmis olsun dileklerini eesirgemeyen herkese cok tesekkur ederim tek tek alinti yapamıyorum
hadi gecmiş olsun canım dikkat et sen de kendine

Ayrintili usg olup sonucu iyi olan tum dostlarin gozu aydin olsun ufak tefek biseyler cikan arkadaalarin buyuk riskli sikintilar degill aanladigim kadariyla gecici durumlar ona da bin şükür

hastalık sezonu acildi sanirim silsile takip ediyoz mübarek hasta ve hasta adayi olanlara cok gecmis olsun tez şifalar diliyorum

şeker yüklemesi konusunda ticari bi rant donmeyecegi icin bi bit yenigi aramiyorum gerekligine inanıyorum ailede şeker oykusu varsa hele. Gizki seker ve diyabediyabet sorunlari bebekte ciddi hasar verebiliyor kalıcı şeker hastalığı olabilirz de Rabbim korusun şekerden korkarım tedbirli olmak iyidir o kadar şekeri hee türlü alıyoruz gunluk hayatta. Ama benm Icin igrenc otesi bi sey o dayanamiom kusuyorum bi de yüzluk istiyolar benden tam cile bana bakalm npcaz:(

Tetanoz ilkinde ol dediler olduk bunda olasim yok ama iki bebe arasi eşitlik hissiyle içgüdüsel olarak olucam sanırım niyeyse böyle bir mecburiyet hissi var icimde saçma da olsa

Bu arada ben sanırım ucuncu kez yine idrar yolu enfeksiyonu oldum ya da oluyorum. Iki gündür sıkışıp tuvalete gidiyorum ama bi gelen giden yok idrar cikmiyor affedersiniz ki suyu cok iciyorum. Bugun de batma gibi sanci oldu bisure. Yapıştı üstüme mubarek kasla goz arasi bi de bu cikti daha sabah birine ilacini ihmal etme diye yaziodum cagrdim mi nedir :(

@esoba ve birden bulantisi olup geçmeyen arkadaşlar idrar yolunu es geçmeyin enfeksiyon da bulanti yapio birden bire cikan bulantiya dikkat

yaa bu idrar yolu bendede oldu galibaa acaip cok vcye cikiom ve kasintida var bende tahlil vermistim bakaim ne cikmis

yaa bu idrar yolu bendede oldu galibaa acaip cok vcye cikiom ve kasintida var bende tahlil vermistim bakaim ne cikmis
cnm ona çok dikkat et o kaşıntı gelecek olan yanma ve sancının habercisi bn ondaan çok çektim yeni kurtuldum şükür iç amaşırını sık sık değiştir ve ütüle:KK51:

Kızlaaaaar herkese selamlar. taşınmaydı yeni şehre alışmaydı derken uzun zamandır yazamıyorum size herkesler iyidir umarım. Geçtiğimiz haftasonu pıtırcığımız sonunda gösterdi cinsiyetini Allah gönlüme göre verdi bir kızım olacak :) Sonunda çok iyi bir doktora denk geldim (kendisi 5. Doktorum) ayrıntılı ultrasonu kendisi yaptı çok şükür herşey yolunda. Hee bide doktorum eşimin üniversiteden yurt arkadaşı çıktı odasına girdik "ben seni bi yerlerden tanıyorum" muhabbetleri sonrasında nostalji... dedim beni unuttunuz önce bebeğime bakalım sonra devam edersiniz nostaljinize :))) bu arada benim kilo aldı başını gitti 20 haftada 6 kilo!!!! Sizler ne alemdesiniz?

Back
X