Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemogram hormon idrar bana hep bunlar bakılıyor yani daha doğrusu hormona bakılmıyor ama idrar ve hemogram var hep rutinde. evet bendim kan uyuşmazlığı olan. oda 28. haftamda iğnem yapılcak. bebek etkilenmesin diye. sende varsa kan uyuşmazlığı sana da yapılacak diye biliyorum ama 28. haftadamı yoksa doğumda mı onu bilmiyorum.
Aşı mı? Aşı yasak değil mi?Aynen dokulduk yaa grip asisi falanmi olsak butun kis nasil gecer boyle
Bakıyorlar ona da usg de.Benimki normal usg de baktı ona.omurga açıklığımı galiba.inşallah canım bişey soracam bu sipina bifita o ultrasonda belli oluyormuş ben iki hafta önce ayrıntılıya girdim orda gözükmezmiydi
Ben canan ablamı çok severim bence iyi bir doktor. Bir sürede onun dediği şekilde beslendiği. Çok zor o şekilde beslenmek ama inanın grip bile olmadım hiç ve kanım falan tavan yaptı. Ama şu durumda benim kilom almış başını. Kilo demek bol karbonhidratlı şeyler yemiştim demek. Bu da şeker problemim olabilir demek. Doktor bunu kontrol edecekki bana yok göstersin. Keşke onun dediği.gibi beslensem hiç gerek kalmazdı şeker meker yüklemeyeİçindeki Demir ne oluyormuş kaynatınca gidiyor muymuşBir de bu kadıncağız doktor. Al işte o da bir doktor
Bebişler gerçekten Allah'a emanet.
Aşı mı? Aşı yasak değil mi?
Aynen cok saglikliydim. Adet duzensizliginden kurtuldum kilo verdim. Hatta dogum sonrasi sut azalmadan kilo verdim. Ama sonra uygulayamadim. Okula yumurta haslayip goturemedim. Hala uyguluyor olsam ben de baktirmazdim sekere ama oglanin dogum gunu pastasinin yarisini ben yedim bir gunde. Bebege de yazik ha seker yuklemesinden beterBen canan ablamı çok severim bence iyi bir doktor. Bir sürede onun dediği şekilde beslendiği. Çok zor o şekilde beslenmek ama inanın grip bile olmadım hiç ve kanım falan tavan yaptı. Ama şu durumda benim kilom almış başını. Kilo demek bol karbonhidratlı şeyler yemiştim demek. Bu da şeker problemim olabilir demek. Doktor bunu kontrol edecekki bana yok göstersin. Keşke onun dediği.gibi beslensem hiç gerek kalmazdı şeker meker yüklemeye
Kimse biseyde demedi cnm bide gecen yil calisiyodum ben evdede sikildigi icin sanirim severek gidiyodu simdi evdeyim gitmek istemiyoevet kaybetme korkusuna benziyor.endişelri, kaygıları var galiba.ordan yanaş.sık sık sarıl ve seni bırakmam de.kardeşini biliyor mu.zaten dillendirmiş seni özlüyorum diye.geçen sene keyifle gidiyormuş.yeni başlamış kaygıları demek ki.bir bişey mi deedi.yanlış mı kurdu kafada ki
ben küçükken kardeşim doğacağı zaman biri pabucun dama atılacak demişti.benim de en sevdiğim ayakkabım vardı.onu çatıya atcaklar diye çok üzlmüştüm.kaç zaman o korkuyla yaşadım.
Ne güzel düşünceli k.valideleriniz var. Sana verdikleri değeri gösteriyor.Peki kızlar sizdede karatayı dinleyip arasn anne ve kayınvalide varmı? :) annem uzun zamandır söylüyor yaptırmasan falan diye, kayınvalidem aradı biraz önce karatayı dinliyorum böyle böyle dedi dedi. Anne ben Elife hamileykende yaptırdım. Tamam bunda yaptırmayım. Yarın öbürgün bebekte bişey çıkarsa oğluna kim hesap vercek dedim. Orasıda öyle dedi.:) Allahtan eşimi atıyorum ortaya böyle konularda.çekinirlerde eşimden. Diline bir düşerkerse kurtulamazlar.:)
Insallah cnmbiran once alisir yoksa isim cok zoroooo annesiiii o seni kuzucanla yanlız kalıyosun die kıskanıyordur kesinn neyse çok zorlama alışıcak anlatın sende babada sende üzülme dönem dönem böle oluyor çocuklarda
Oyyyy masallah yerim onu ben sipa:) saglikla gule gule kullansin pasan ama cay olmaz sut olursa icebilirizzşşşşşşşştttt kızlarrrrr bunu aldım bennn çook yakışır banaa analarınızz duymasındaa bi çay içelim miii![]()
Grip aşısı demiş arkadaş onu sordu..ben pek grip falan olmam da merak ettim aşıyı.ne aşısı anlamadım canım. gripimi sordun kan uyuşmazlığı iğnesinimi D: eğer grip aşısı ise canlı bir aşı olmadığı için yaptırılabilir ama sonbahara girmeden ve mikropu almadan önce olucaktı yani grip olmadan önce.daha öncede yaptırmayı düşünmedim açıkçası
Canım zten benim kayınvalidemi görsen ablanmı dersin:) kendinede bakar. Busene kışlık biley yapamadım domates, melemen hazırlamış konserve bana. Sağolsun zararı yok yararı çok.Ne güzel düşünceli k.valideleriniz var. Sana verdikleri değeri gösteriyor.
Bizimkilerin aklına bile gelmez. Şeker yüklemesini bilmezler bile. Aksiyon filmi izlemekten öyle sağlık programı dizi falan izlemezler.yaşları da altmışa yakın ama kan hızlı akıyor.
Ama yani saçmalık pastasız hayat mı olur. Gerçi çok sağlıklı ve hareketliysen ara sıra yiyebilirsin diyor. Bende her gün yumurta götürüyordum işe arkadaşlar dalga geçti ne mide varmış diye soğuk diye ama seviyorum.Aynen cok saglikliydim. Adet duzensizliginden kurtuldum kilo verdim. Hatta dogum sonrasi sut azalmadan kilo verdim. Ama sonra uygulayamadim. Okula yumurta haslayip goturemedim. Hala uyguluyor olsam ben de baktirmazdim sekere ama oglanin dogum gunu pastasinin yarisini ben yedim bir gunde. Bebege de yazik ha seker yuklemesinden beter
Aglarsan gelip alamam dedim bu sefer surekli almam icin aglar diye ama dogru korkutmamak lazim yaecıcansu; cnm benım kızımda sureklı anne senı cok ozluıyorum senı cok sevıyorum felan dıyo bu aralar bızımkı 4 yasında masallah okuluda sevıyor ama babaanedeyken bırı bısey dese baslıomus annemı ozledım dıye aglamaya evdeykende babaannemı ozledım dedemı ozledım felan dıye gereksız aglama krızlerı tutuyo. bende kendımce yenı kardes heyecanı ve bırazcıkta kıskanclıgı dıye dusundum hayırlısı olsun ama bence bıda senı almam felan deme boyle seylerle korkutmamak lazım cocukları cunku daha baglarımız tamamen olsumus deıl...
Ben maneviyata çok önem veriyorum bir şey yapmasa bile düşünceli samimi olsunlar isterdim.Canım zten benim kayınvalidemi görsen ablanmı dersin:) kendinede bakar. Busene kışlık biley yapamadım domates, melemen hazırlamış konserve bana. Sağolsun zararı yok yararı çok.
Oyy oyyy allah kolaylik versin cok zor o tasinmak heleki hamiledin bide yardim eden vardir insallahbaharatlıklarımı yıkadım kullanmadığım mutfak eşyalarımıda makinaya attım mis gibi oldu şimdide yavaştan yavaştan koliye yerleştireyim yoksa bitmiycek bu ev taşıma işi offf offf bir yerleşsem hayırlısıyla inşş
Ben canan ablamı çok severim bence iyi bir doktor. Bir sürede onun dediği şekilde beslendiği. Çok zor o şekilde beslenmek ama inanın grip bile olmadım hiç ve kanım falan tavan yaptı. Ama şu durumda benim kilom almış başını. Kilo demek bol karbonhidratlı şeyler yemiştim demek. Bu da şeker problemim olabilir demek. Doktor bunu kontrol edecekki bana yok göstersin. Keşke onun dediği.gibi beslensem hiç gerek kalmazdı şeker meker yüklemeye
Aynen cok saglikliydim. Adet duzensizliginden kurtuldum kilo verdim. Hatta dogum sonrasi sut azalmadan kilo verdim. Ama sonra uygulayamadim. Okula yumurta haslayip goturemedim. Hala uyguluyor olsam ben de baktirmazdim sekere ama oglanin dogum gunu pastasinin yarisini ben yedim bir gunde. Bebege de yazik ha seker yuklemesinden beter
Kızlar benim midem acaip yanıyor gece Uyuyamiyorum 19. Haftadayi böyle olan var mı nasıl geçer fikri olan var mı offfff oooffff yakıyor bu oğlan beni![]()