Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimde bir oğlum var bende hep kızım olsun istedim isterken korktum önce sağlıklı olsun diye dua ettim. ama dua ederken bile aklıma kız bebek geliyordu bende çok korktum günahamı giriyorum diye iç güdüsel bir durum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim kızım olacak inşallah 16. haftada öğrendim :) darısı sana inşallah :*Hanımlar size kendimde çözemediğim bişeyden bahsetmek istiyorum. Hatta yardımcı olursanız sevinirimbir kızım var çok şükür. Diğer bebeğimin cinsiyetini perşembe öğreneceğiz inşaAllah. Ama içimde aşırı derecede erkek bebek isteği var. Rabbim hayırlı versin eli ayağı sağlığı yerinde olsun, kız olsada kızıma yoldaş olur diyorum. Diyorum ama hep erkeğe dair hayaller kuruyorum. Kendimi günaha girmiş gibi hissediyorum
kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum
![]()
Aynen dokulduk yaa grip asisi falanmi olsak butun kis nasil gecer boyle
Bi tahlil varmış adını unuttum gene onu yapcak yarın bilmiyorum nolcak sonra. İdrar hiç bakmadılar bana geçen tsh baktırırken wbc diye başlayan uzun bi liste var ya onuda yaptılar. Yarında istiycem hepsini yapsın. Şeker yükleme 50 gr.1 saat yazmış. 50 gr.olan nedir ?
Günaydın arkadaşlar. Gelmemiş kimsecikler. Havalar soğudu yataktan çıkmak zor geliyor diyeceğim de çoğumuz çalışıyorum. 32. Den sonra herkes evinde olur ben kalırım sadece çalışan. Ben şimdi bile zor gidiyorum işe nasıl olacaksa.
atv de zahide de yayınlanmayan bölüm diye canan karatayı yayınlıyorlar bir tane bayan su anda bebeğim bronşit oluyor sürekli diye sordu karatay da dedi hamilelikte şeker yüklemesi yapıldı mı dedi kadında evet diyince. bebeğin ciğer gelişi olmamış dedi. yani şeker yüklemesi imiş sorun. bu kadın ne kadar karşı bu teste ama anlamıyorum doktorlar niye böyle bir şeyi onaylıyorlar o zaman. bir değil iki değil neredeyse her doktor yaptırıyor bu testi.kime inanmak gerekli ki :S
bebeği zehirliyorsunuz diye üstüne basa basa bağırdı kadın :S d vitamini çok önemli imiş gebelikte. d vitaminimiz iyi olursa bebeğinde ciğerleri iyi oluyormuş. ayrıca gebelikte bal pekmez yemesi de zararlıymış . gerçi bu bayan bi ara meyvede zararlı diyordu. :S
yok be ne demiri demir falan yokmuş ondavallahi öyle dedi. şekerli suda demir mi olurmuş
fındık fıstık ceviz yicekmişiz. kelle paça iççekmişiz
![]()
Bizimde yağıyor bir haftadır ama ben hala terliyorum.eşim monta geçti bile.sanırım biz bu sene üşümeyeceğiz.günaydın canım , bizim burada daha bugün sabah bulutluydu hava bir soğumadı gitti ,galiba yağmur yağma ihtimali var bu yıl hasret kaldık yağmura
Deme yav.kelle paçayı da pek severim , havalar iyice soğusunda gidip içeçecem yerinde : ))))
Geçmiş olsun. Neden ağrıyordu. Benimde iki gündür başım ağrıyor. Korkuyorum hastalıktan ama benimki büyük ihtimalle strestengünaydın kızlar.
pazar akşamından başlayan ağrılarımla ptesi grip oldum. işe gittim ama geri dönmek zorunda kaldım. hiç ayakta duracak halim yoktu. 2 gün istirahat aldım. evde yattım. sürekli limonlar balla zencefiller sütler balıklar salatalar derken ağrılarım 1 günde geçti şükür.dün de dinlenmiş oldum evde. bugün daha iyiyim.
ptesi bebeğim çok hareketliydi. acaba o da mı rahatsız oldu benim hastalığımdan?
Geçmiş olsun. Neden ağrıyordu. Benimde iki gündür başım ağrıyor. Korkuyorum hastalıktan ama benimki büyük ihtimalle stresten
kelle paçayı da pek severim , havalar iyice soğusunda gidip içeçecem yerinde : ))))
Kesinlikle kefir icmeyin arkadaşlar. Hamileyken çok riskli olduğunu doktorum söyledi.hiç ilaç almadan kefirle kurtulabilirsin