- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 103
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye iğrenç olsun kuzum yemeyen olur tabiki ama helal sonuçta bende çok yemişimdir çokta severim çoookkk iyi pişmeli dr lar pek önermezler sakatatı amannnn köylü kadınlar var bizim ordada burdada yiyiyorlar valla hemde çokta sağlıklılar olsada yesem bende keşkekızlar ya bişey sorucam. cogunuz iğrenc dıyeceksınız ama sakatat yememızde bır sakınca varmı? canım acayip beyin haşlama cektı. iğrenc demeyin limonlayınca cok super oluyor. ama korkuyorum cocuga zararı olur mu dıye?
annişin rahatsızmış canım allahım şifa versin tez zamanda iyleşsin inşşşsağol canım ya içimi rahatlattın . bende içimden dıyorum herkes mutlu dert sadece bızde heralde. oysa herkesın bır derdı var işte.
canım iyi pişmiş olsunda bi zararı olmaz heraldekızlar ya bişey sorucam. cogunuz iğrenc dıyeceksınız ama sakatat yememızde bır sakınca varmı? canım acayip beyin haşlama cektı. iğrenc demeyin limonlayınca cok super oluyor. ama korkuyorum cocuga zararı olur mu dıye?
vala bende normale ooturamıyom hemen karnım acıyo o yüzden bence yaptır hemenkızlarrr sizdede oluyor mu sorayım biii
bizim şu an oturduğumuz evin klozeti bozuk mecbur alaturka wc kullanıyorum ama otururken afedersiniz karnımın zorlandığını ve ayaklarımın şiştiğini farkediyorum haftamda küçük aslında ama bebiş aşağıda olduğu içindir dimi diğer çocuklarımda böle bişey yaşamadım
niye iğrenç olsun kuzum yemeyen olur tabiki ama helal sonuçta bende çok yemişimdir çokta severim çoookkk iyi pişmeli dr lar pek önermezler sakatatı amannnn köylü kadınlar var bizim ordada burdada yiyiyorlar valla hemde çokta sağlıklılar olsada yesem bende keşke
kızlar ya bişey sorucam. cogunuz iğrenc dıyeceksınız ama sakatat yememızde bır sakınca varmı? canım acayip beyin haşlama cektı. iğrenc demeyin limonlayınca cok super oluyor. ama korkuyorum cocuga zararı olur mu dıye?
haftaya cuma tatil edilmiş tam gün : )))
ya varya çok kötüsün :) yazmışın oraya annem yaptı falan bak ağzımın suyu aktı şimdi işin yoksa anneme söle yaptır çalışıyo gelemezde poff yap bana gönder hemenevde yap canım ben pek o tür yemem daha çok iç taraflara yönelirim işkembe kokoreç. tarzı :) geçenlerde annem yaptı işkembe ama tabi 3 4 kere düdüklüde iyice haşladı. yani suyunu sürekli değiştirirerek yaptı. eğer evde kendin yaparsan hiç bir sakıncası olmaz. yada güvendiğin bildiğin bir yerden ye.
ya varya çok kötüsün :) yazmışın oraya annem yaptı falan bak ağzımın suyu aktı şimdi işin yoksa anneme söle yaptır çalışıyo gelemezde poff yap bana gönder hemen![]()
Günaydınn kızlar bugün canım çok sıkkın yan komşum dün rahatsızlandı bugün aniden ameliyata alacaklar beyinle ilgiili. Nolur dua edin çok iyi biri daha 15 aylk dünya tatlısı oğlu var bide 13 yaşında bir oğlu. Hayat ne kadar tuhaf aslında bi sabah uyanıyorsunuz herşey farklı....
saol bacım dert etme ya ben yaptırcam onu anneme kaçarı yok hafta sonu inşalahay canım yaaaagenelde kimse sevmez ya vallahi o yüzden yazdım. canı çekmez diye kimsenin çok üzüldüm şuan.inan gönderebilirim anneme yaptırıp ben yapamıyorum daha doğrusu bilmiyorum.vallahi hakkını helal et canım. inan bir anlık boşluğa düştüm
![]()
Canım ben sevmem ama yiyene de saygı duyuyorum iğrenç demem...Ama benim doktorum asla yemeyeceksin dedi..Her doktora göre değişiyor bilemiyorum..kızlar ya bişey sorucam. cogunuz iğrenc dıyeceksınız ama sakatat yememızde bır sakınca varmı? canım acayip beyin haşlama cektı. iğrenc demeyin limonlayınca cok super oluyor. ama korkuyorum cocuga zararı olur mu dıye?
Hayırlı Cumalar kızlar herşey gönlünüzce olsun..Nasılsınız keyifler yerindemi?Ben hemoroid ile hala savaş halindeyim ve çok eziyet çekiyorum...Hastalığın her türlüsü zor...
sende yeni evlimisin ? Benim nerdeyse 1 buçuk yıl oldu
Biz bütün evi inci beyazı boyadı canım çok güzel bir renk her gelen hayran oluyor..Mobilyaya göre rengi dönüyor....Hafif lila var içinde sedefli gibi yanar döner..Oğlumun odasında mavi ağırlıkta maviye dönüyor salonum mor ağırlıkta mora dönüyor:)bizimkide inci beyazı almış :) bide rulo almış desenli bi duvarı öle yapcakmış çok hoşuma gitti onada şeker pembesi boya almış kıramadım bende yapsın ilk bebeği daha hevesli :)
Canım sende de hemorid mi var?Ne yapacaz biz bunla ya ben salıdan beri gece gündüz fitil atıyorum anestol sürüyorum bir adım ileriye gidemedim henüz..Doktor 1 haftada geçer dedi ama bugün 4.gün desek hiç mi küçülmezaminnnnnnnnnnnn çok büyük sıkıntılar yaşıyorum tuvaletle ben resmen düşman olduk korkuyorum artık.az önce kanadı birde o canımı yaktı halbuki hep sulu şeyler içerim sulu şeyler yerim ama tuvaletimi yapmaya korkuyorum bu yüzden
![]()