2015 Şubat Anneleri

Günaydın canım , dün aşının da etkisiyle ben sızıp kalmışım :/ ama artık bize yeni evli denir mi bilmiyorum ki :) bizimde Kasım'ın 23ünde 2 yıl olucak inşalah :)
Herken kalkan yol alır misali :p
Bu aşı ne illetmiş, bügünde inanılmaz ağrım var , baş dönmesi , uyuşuklukta cabası. Yaptırmayanlar 40kere düşünsün öyle yaptırsın diyorum :KK43:
Tetanoz asisimi yaptirdigin?

peki sen ne zaman hissettin ya bizde tık yok :KK43:((

Kilon nasıl ? Daha doğrusu mesela benim ilk gebeliğim olmasına rağmen 17. haftada hissetmeye başlamıştım fakat benim boyum 173 hamile kaldığımda karnımın ölçüsü 61cm di. Yağ dokum hiç yok denicek kadar azdı. Ayrıca bazı bebekler anne karnında daha çok hareketli bazı bebekler ise çok az hareketli oluyorlar. Bunların etkisi hissetmende büyük rol oynuyor. Inşallah en yakın zmanda sende hissetmeye başlarsın. :KK68:

Canım sende de hemorid mi var?Ne yapacaz biz bunla ya ben salıdan beri gece gündüz fitil atıyorum anestol sürüyorum bir adım ileriye gidemedim henüz..Doktor 1 haftada geçer dedi ama bugün 4.gün desek hiç mi küçülmez:KK43:(

bende yoktu canım gebelikle birlikte çıktı. hiç ilaç vs kullanmıyorum doktor hormon ve gebeliğe bağlı dedi. aşırı olursa gel ilaç veririm dedi. bende bir ara kayboldu dedim geçti herhalde ama yok yine başladı. bol su iç diyor doktor ama zaten 3 4 litre su içiyorum .

Günaydınn kızlar bugün canım çok sıkkın yan komşum dün rahatsızlandı bugün aniden ameliyata alacaklar beyinle ilgiili. Nolur dua edin çok iyi biri daha 15 aylk dünya tatlısı oğlu var bide 13 yaşında bir oğlu. Hayat ne kadar tuhaf aslında bi sabah uyanıyorsunuz herşey farklı....

allah şifa versin nerede hasta varsa cuma hayrına hepsine versin amin

Kiminde pek bi etki etmiomus ama benim 4-5gun agrisi gecmedi ustune yatamadim kaldiramadim 5 kere olmak lazim dedi hemsire daha 4 tane var nasi yaptircam bilmiorm :KK43:

Sen daha önce olmuşmuydun bu aşıdan ? Bana sordu ben ilk okuldaki aşılarımın hepsini oldum dedim. Tamam dedi. Yaptı, ama doz falan söylemedi. Olsa da yaptırmam zaten. Yeter 10 yıl bize bu aşı. Dün ilk saatler birşey yoktu. Hatta hemşirenin elide hafifti yaptığını bile anlamadım. Ama akşam yemekten sonra başladı katlana katlana da artıyor. Bide akşam kayınvalidem geliyor yemeğe , temizlik mi yapıyım , yemek mi yapıyım . Kolumun bu denli ağrıdığına mı yanayım. Allahımm yardım etsin :((
Sende baş dönmesi , bulantı oldu mu peki ? Saat 9dan beri aralıksız başım dönüyor. Kustum kusucam:/

Cnm bn 68.2 ile hamile kaldim bulantilardan dolayı baya verdim suan 71.6 kiloyum almaya badladim yani

bu arada listeyi kontrol ediyor musunuz. yeni gelenler. daha önce gelipte uzun süre girmeyenler ve yeniden aramıza dönenler. listede adınız veya bilgileriniz eksik ise bana mesaj atın bende ekleyeyim. çünkü bazı arkadaşların tek tek profilini gezip cinsiyetleri öyle kaydettim amma sapığım ha :KK53::KK53: biran önce toparlansın diye vallahi yoksa sizin profillerinizle ilgim yok:KK53::KK53:

bu arada hala pipililerimiz fazla hadi kızlar neredeyseniz çıkın ortaya doktorunuza gösterin kendinizi. :KK45: :cool::cool:

43 ERKEK:nazar::nazar::nazar::nazar:
26 KIZ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın arkadaşlar doktora gittim ve bebeğim cinsiyetini göstermedidoktorda pek uğraşması dönsün diye yani türkiyede ogrenemedihinizde ugrasiyolar mi

selamlar kızlar hayırlı sabahlar.

çok yazamıyorum bu aralar ama yazdılarınızı takip ediyorum.cinsiyetlerini öğrenenler hayırlı olsu.@esoba canım çok geçmiş olsun annene acil şifalar.ama sende kendine dikkat et.hastanenin ortamı bile insanı yoruyor,morelini düşürüyor.

yaş mevuzusu açılmış ben 21 yaşımda evlendim kızım doğduğunda 24 yaşındaydım şimdi 28 yaşındayım.hep 30 a kadar çoluk çocuk işini bitirim istiyodum inşallah öylede olacak.

şeker yüklemeyi bayramdan sonra yaptırcam kızımda yaptırmıştım elhamdülillah bi sıkıntı yaşamadık.canan hocanın bazı söylediklerini pekde doğru bulmuyorum.sonuçta Allah meyveleri vs. her şeyi biz yiyelim diye yaratmış.elbetteki abartmadan yenmeli bence.kuran ı kerimde de zaten yiyin için israf etmeyin demiş Rabbimiz.aşırıya kaçılmadan yendiğinde hepsi bizim için şifa.

Son düzenleme:
Slm kızlarr ben tetanos aşısını doktoruma sordum gerek yok dedi sizler oldunuz mu? Bir de şeker yüklemesi ne zaman yapılıyo?

Güüünaydıınn minnoşlar ve anneleriiii
Yokluğumu iki tarafta da fark eden olmamış sanırım,sabah sabah dargınlık yapıp sizin de moralinizi aşağı çekmeyim ama insan bi nerde acaba diye sormaz mı yeaa:63: Şaka bir tarafı biz iyiyiz çok şükür,umarım sizler de öylesinizdir ve tatsız herhangi birşey yoktur geçmişe çok bakamadım döşemişsiniz yine :KK48:

Artık biz böyle gece uyanmalara da başladık midem yüzünden bi uyandım uykum filan da yokgireyim mutfağa bşeyler hazırlıyım minnoşlarıma talcid aldım geçmedi .ünkü uyku tutmaz artık bu saatten sonra :)

8-10 gündür yoğun iş temposunda çalışıyoruz eşimle günde 16 saat gece 1-2 filan gibi geldik eve hep,bi bugün erken gelmiştik 10.45te filan onu da güzelce uyuyayım biraz erken gelmşken dinleneyim dedim ona da midem müsade etmedi:KK12:Doktor kontrolüm ayın 4'ünde o yüzden sizinkileri okuyup benim bebişim de böyledir diye avunacağım artık ne yapalım :KK51:

Maaşallah canım sana,demek sen de benim gibi olacaksın ben ded oğlumu 20 yaşımda hamile kalıp 21'imde doğurmuştum,26 yaşıma geldim 3. bebeğim seni de bekliyorum canım bu aşamalara :KK28:
Ahaha :) sizi idolüm seçtim. Peşpeşe 3 tane yapmayı planlıyoruz şimdilik. Biri sütten kesince diğeri için çalışma :) şaka bi yana nasip kısmet böyle şeyler. Acemilik çektiniz mi zorlandınız mı ? Ne tavsiye edersiniz bana ?

bu arada listeyi kontrol ediyor musunuz. yeni gelenler. daha önce gelipte uzun süre girmeyenler ve yeniden aramıza dönenler. listede adınız veya bilgileriniz eksik ise bana mesaj atın bende ekleyeyim. çünkü bazı arkadaşların tek tek profilini gezip cinsiyetleri öyle kaydettim amma sapığım ha :KK53::KK53: biran önce toparlansın diye vallahi yoksa sizin profillerinizle ilgim yok:KK53::KK53:

bu arada hala pipililerimiz fazla hadi kızlar neredeyseniz çıkın ortaya doktorunuza gösterin kendinizi. :KK45: :cool::cool:

Eslaa benimki de kız :))

Pis sapıkkkk :p Bu arada bizim prensesimizin adı ASYA oluyor , not edersen sevinirim :KK68:

Kilon nasıl ? Daha doğrusu mesela benim ilk gebeliğim olmasına rağmen 17. haftada hissetmeye başlamıştım fakat benim boyum 173 hamile kaldığımda karnımın ölçüsü 61cm di. Yağ dokum hiç yok denicek kadar azdı. Ayrıca bazı bebekler anne karnında daha çok hareketli bazı bebekler ise çok az hareketli oluyorlar. Bunların etkisi hissetmende büyük rol oynuyor. Inşallah en yakın zmanda sende hissetmeye başlarsın. :KK68:
boyum 160 kilom şuan 52, ulstrasona gittiğimizde inanılmaz hareketliydi doktor güldü hatta benimde ilk hamileliğim biraz daha zamanı var galiba :)

Back
X