2015 Şubat Anneleri

bu arada listeyi kontrol ediyor musunuz. yeni gelenler. daha önce gelipte uzun süre girmeyenler ve yeniden aramıza dönenler. listede adınız veya bilgileriniz eksik ise bana mesaj atın bende ekleyeyim. çünkü bazı arkadaşların tek tek profilini gezip cinsiyetleri öyle kaydettim amma sapığım ha :KK53::KK53: biran önce toparlansın diye vallahi yoksa sizin profillerinizle ilgim yok:KK53::KK53:

bu arada hala pipililerimiz fazla hadi kızlar neredeyseniz çıkın ortaya doktorunuza gösterin kendinizi. :KK45: :cool::cool:

43 ERKEK:nazar::nazar::nazar::nazar:
26 KIZ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Unutmuşum:KK8:bizimkisi de Allah kısmet ederse ADA olacak:KK9:

Slm kızlarr ben tetanos aşısını doktoruma sordum gerek yok dedi sizler oldunuz mu? Bir de şeker yüklemesi ne zaman yapılıyo?

Gerek yok dediyse olma hiç. Ben oldum , pişmanım ...
24-28 arası oluyor şeker yüklemesi , ben bir ay sonra olucam 27. haftamda yani

Biz bütün evi inci beyazı boyadı canım çok güzel bir renk her gelen hayran oluyor..Mobilyaya göre rengi dönüyor....Hafif lila var içinde sedefli gibi yanar döner..Oğlumun odasında mavi ağırlıkta maviye dönüyor salonum mor ağırlıkta mora dönüyor:)

hangi markanın inci beyazı bu merak ettim

Hayırlı cumalar güzel anneler beni unuttunuz mu bakayım arkadaşınız çok zor günler geçiriyor hamilelik Depresyonu mu yoksa farklı birşey mi bilmiyorum titreme Ağlama Nöbetleri mi dersiniz sabah uykudan nefessiz olarak uyanmak mı dersiniz daha neler neler yemeden içmeden kesildim ayakta dahi zor duruyorum sürekli dua okuyorum okutturuyorum birde kendimi sana çok nazar değmiş diyorlar kim okusa esnemekten gözünden yaş geliyor hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum aklımı başka yerlere vermeye çalışıyorum ama sürekli sıkıntılıyım içimde göğsümde bir ağırlık varda atamıyorum sanki sizede oldu mu böyle birşey ne yapacağımı bilmiyorum :KK61:

Hayırlı cumalar güzel anneler beni unuttunuz mu bakayım arkadaşınız çok zor günler geçiriyor hamilelik Depresyonu mu yoksa farklı birşey mi bilmiyorum titreme Ağlama Nöbetleri mi dersiniz sabah uykudan nefessiz olarak uyanmak mı dersiniz daha neler neler yemeden içmeden kesildim ayakta dahi zor duruyorum sürekli dua okuyorum okutturuyorum birde kendimi sana çok nazar değmiş diyorlar kim okusa esnemekten gözünden yaş geliyor hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum aklımı başka yerlere vermeye çalışıyorum ama sürekli sıkıntılıyım içimde göğsümde bir ağırlık varda atamıyorum sanki sizede oldu mu böyle birşey ne yapacağımı bilmiyorum :KK61:

sanki panik atak nöbetlerine benziyor bunlar. doktora niye gitmiyorsun canım.böyle zaman geçmez ki.kendine eziyet etme bence bir psikiyatri ye gitmeni öneririm.

sanki panik atak nöbetlerine benziyor bunlar. doktora niye gitmiyorsun canım.böyle zaman geçmez ki.kendine eziyet etme bence bir psikiyatri ye gitmeni öneririm.
Bende öyle düşünüyorum ama burdaki psikiyatri sadece pasiflora verdi geçeceğini pek sanmam Tıp fakültesine gitmen lazım ben daha fazla ilaç veremem dedi ama eşimde ailesine götürmek istemiyor kendi kendini düzeltmelisin diyorlar ama yapamıyorum evde bile kalmıyoruz artık kayınvalidem deyim hep

Bende öyle düşünüyorum ama burdaki psikiyatri sadece pasiflora verdi geçeceğini pek sanmam Tıp fakültesine gitmen lazım ben daha fazla ilaç veremem dedi ama eşimde ailesine götürmek istemiyor kendi kendini düzeltmelisin diyorlar ama yapamıyorum evde bile kalmıyoruz artık kayınvalidem deyim hep

canım olmaz ama böyle kendi kendine geçermi eğer gerçekten ciddi bir rahatsızlıksa nasıl olucak. git ozaman tıp fakültesine. evinde bile kalamıyormuşsun bak. bence zaman kaybetmeden gitmeni öneririm. yani ara sıra bende de oluyor birden umutsuzluğa düşüyorum ama yasin okuyorum geçiyor allahın izni ile. biraz daha dualara yönelmeni öneririm inan faydası olur. ama mutlaka doktora git.

yok Allaha şükür daha yaptırmadım da ondan sordum.21 + da yani 22. haftanın içindeyken gidicem doktora geç mi kalmış olurum ?

canım 18. ila 24. hafta arası yapılıyor zaten. geç değil tam zamanıdna gitmiş olursun :)

kimse 4 boyutlu ulstrasonunu çektirmedi mi bayanlar?

4 boyutlu ultrason ayrı bir kavram zaten girdiğimiz 2. düzey ultrason yani sana bebeği 4. boyutluda gösterebilirler. ama sürekli 4 boyutlu olarak bakılmıyor normal ultrason gibi siyah beyaz en son doktorun açarsa 3 veya 4 boyutlu gösteriyor kafanız karışmasın.

bende o ilk 3 ay vardı ama şimdi iyiyim çok şükür , ne iş ne yemek , ki yemek yapmayı çok severim ,o tembel dönemlerimde makarna yemekten bir hal oldu adam kilo verdi yaa : )))
Yemegi yapiyorum da temizlik falan bedenen hareket ettigim seylerde cabucak yoruluyorum
Biraz grip de var bu ara sanki belki onun da etkisi vardir

Back
X