2015 Şubat Anneleri

evet yaaa burdada var köyden getiriyolar bende yiyiyorum bol bol ama şu çekirdekleri çok acı yaaa sendede aynı akıntı var demek normal bişey

ben ekmekle yiyorum yoksa dediğin gibi çekirdekleri çok acı ekmekle yemeyi dene acısını almıyorsun
normal canım doktor bana normal koku ve kaşıntı olursa kork demişti

Günaydın canımcım geçmiş olsun. Benim de eşim iş seyahatinden biraz kırgın geldi iki gündür boğazım ağrıyarak uyanıyorum. Mandalina dediler aldık bakalım iyi geliyormuş. Doktor kontrolünden güzel haberler alırsın inşallah.
ogluma balli ihlamur yaptikca bn de ictim. Bir de bol bol su. Ama okul var iste bakalim ayakta durabilecek miyim. Sana da cok gecmis olsun

Kızlar koca dudaklı kızımı gördük Cumartesi günü. :KK48:
Detaylı usg'ye girdik. çok şükür bir problemimiz yok. 3'lü ve 4'lü taramaya gerek yok dedi.
yalnız bebeğimizin kesesi aşağı sarkmış azıcık. kanamaların olabilir dedi. 1-2 hafta içinde kese kendini yukarı toplaması gerekiyor dedi. doktora "benim yapabileceğim bi şey var mı bu konuyla ilgili" diye sordum. senlik bişey yok dedi. bekliycez.
15 Ekim'de ilk tetanos aşımı olacağım. 22'sinde şeker yüklemesi yapılacak. 15 Kasım'da da ikinci tetanosumuzu olup aşı konusunu şimdilik bitireceğiz.
Darısı bekleyenlerin başına.:KK68:
iyi masallah tum plan belli. Kese de duzelir ins

günaydın günaydın güzeller, sayfaları oku oku bitirdim , uyuyamayanlara üzüldüm bebekler olunca zaten uyuyamayacaz depolamak lazım, ben doğuştan uykucuyum , pazar alışverişe gidecektik hep uyuduk gidemedik , hadi ben uyuyorum eşim niye uyuyor : ))) kv dem siz böyle uyursanız bu çocukta size baka baka baygın olacak hep uyuyacak dedi : )))
ne guzel iste uyusun bebek de. Uyudukca buyucekler sonucta. Ben de cok uyudum hamilelikte oglum uykucu bebekti. Ama bu ikinci gurultude uyuyamadan gelicek bakalim yine uyur ins

alın size bebek ihtiyaç listesi :KK48:

Eklentiler

• is-uq8l-ihtiyaclistesi.gif
    is-uq8l-ihtiyaclistesi.gif
    197,3 KB · Görüntüleme: 112
anladim canim tsk ederim. Nickini sen yazinca hatirladim. Ne bileyim ilk hamilelikte hic olmayan bir agri olunca korktum.
Allahın izniyle geçici birşeydir inşaAllah seninki:) bende kalktım aşı olmaya gidiyorum. Tetonoz:( kızımda 1 doz olmuştum sadece.kalanına devam edeceklermiş.

ben ekmekle yiyorum yoksa dediğin gibi çekirdekleri çok acı ekmekle yemeyi dene acısını almıyorsun
normal canım doktor bana normal koku ve kaşıntı olursa kork demişti
denerim canım sağol ya afedersin normal akıntıda azcık kokar bilirsin ama benimde öyle değişik kokmuyor normal sanırım tşk ederim canımm

denerim canım sağol ya afedersin normal akıntıda azcık kokar bilirsin ama benimde öyle değişik kokmuyor normal sanırım tşk ederim canımm

evet değişik kokmuyorsa normaldir. birde çıtçıtlı zıbın giyme o iltihabını arttırır demişti bana doktor
ben hamile atleti aldım onu kullanıyorum çok rahat ettim uzun olduğu için belim falan açılmıyor

biberon mikseri yazmış ya, hiç sevmem fazla eşya zaten ne kadar az o kadar iyi : ))),
ayyy hiç sorma yaaa hastane çantasına ketıl koycakmış hatun neymiş gelen gidene çay vs oldu canımmm işin gücün yoksa bunla uğraşırsın artık anacım tamamda oraya ziyarete gelen çay içmeye gelmiyo ki kısa ve öz bi ziyaret valla ben öle düşünüyorum ne yalan söyliyim abartmayı hiç sevmiyorum canı çay çekene kantinden isteriz olur biter

evet değişik kokmuyorsa normaldir. birde çıtçıtlı zıbın giyme o iltihabını arttırır demişti bana doktor
ben hamile atleti aldım onu kullanıyorum çok rahat ettim uzun olduğu için belim falan açılmıyor
yok canım çıtçıtlı zıbın banada kaşıntı yapıyor direk yapışıyor yaaa rahatsız oluyorum bende baton kilot aldım iki tane taa yokarı çıkıyor kapatıyor beli mi iyi etmişsin sende güle güle kullan canım

ayyy hiç sorma yaaa hastane çantasına ketıl koycakmış hatun neymiş gelen gidene çay vs oldu canımmm işin gücün yoksa bunla uğraşırsın artık anacım tamamda oraya ziyarete gelen çay içmeye gelmiyo ki kısa ve öz bi ziyaret valla ben öle düşünüyorum ne yalan söyliyim abartmayı hiç sevmiyorum canı çay çekene kantinden isteriz olur biter

yanına poça da koysun bazıları çayı kuru içemez :KK57::KK12:

günaydınlar sevgili anneler :KK52:
Benim kasık ağrılarım geçmek bilmedi. .Geçen haftalarda enfeksiyon teşhisi kondu ve antibiyodik başladık. bunun yanında bol bol su içiyorum ama atlatamadım. önerisi olan var mı acaba?

bi de tepsiyle çay setini alsın , bardakların üzerine de bebeğin ismini yazsın : ))))) ha haaaa

ben normal doğum istiyorum o yüzden vakti saati belli olmayacak kendimi yetiştirebilirsem ne mutlu : ))))

kahvaltı zamanımız geldi sohbete doyum olmuyor emmmeeeeeee kızceye poğaça yapıcam 3 poşette hamur dondurucuya atcam kolay oluyor öyle herkese afiyet olsunnn

günaydınlar sevgili anneler :KK52:
Benim kasık ağrılarım geçmek bilmedi. .Geçen haftalarda enfeksiyon teşhisi kondu ve antibiyodik başladık. bunun yanında bol bol su içiyorum ama atlatamadım. önerisi olan var mı acaba?

ayaklarını sıcak tut canım otururken falan ayak altına veya çok yukarı olmadan bacak arana sıcak su torbası koy üşütmemeye dikkat et

Back
X