2015 Şubat Anneleri

ayy yapmış bulundumm :eek: bi daha yapar mıyım
allahım meleklerimizi bize bağışlasın

Amin inşallah, bende akşam kardeşime ben rahatım ya fazla pimpirikli duygusal değilim dedim sonra gece hep aklıma o vardı vicdanım rahatsız oldu zehrama haksızlık etmişim gibi geldi onu düşünmüyomuşum gibi mi söyledim acaba diye

Amin inşallah, bende akşam kardeşime ben rahatım ya fazla pimpirikli duygusal değilim dedim sonra gece hep aklıma o vardı vicdanım rahatsız oldu zehrama haksızlık etmişim gibi geldi onu düşünmüyomuşum gibi mi söyledim acaba diye

oyhhh ayy ne garip bişey bu annelik yaa

:KK57::KK57:Kızlar günaydın sabah sabah şaşkınlık içindeyim arabada doğum yapan kadını izlediniz mi :KK57::KK57:
Aman yarabbim biz mi çok pinpirikliyiz şaşkınlıktan yazamıyorum

ya çok afedersinde şuan OHAAAA demek istiyorum
bu ne yaa
doğurmuyo fırtıyo resmenn
araba kullananda durmuyo bi kenara çekmiyo
arkadakide video çekiyo :KK53:
neyin kafasıdır bu yaa

Slm kizlar biz ciktik detaylidan 20+1 olmusuz gelisimi haftasiyla yyymlu cok sukur doktor amcamiz herseyini inceledi ve renkli olarakda gosterdi bize ama benim minik kizim eli hep yuzunde gozunde i net gostermedi kendisini bize utandi minnosum:KK48: 24 cm 360 gr olmuusuz haftasina gore cok iyi cikti herseyi allah herkeze hayirli haberler nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

günaydın günaydın güzeller, sayfaları oku oku bitirdim , uyuyamayanlara üzüldüm bebekler olunca zaten uyuyamayacaz depolamak lazım, ben doğuştan uykucuyum , pazar alışverişe gidecektik hep uyuduk gidemedik , hadi ben uyuyorum eşim niye uyuyor : ))) kv dem siz böyle uyursanız bu çocukta size baka baka baygın olacak hep uyuyacak dedi : )))
hayret valla nasıl uyuyorsunuz. ben cok uyuyan ınsana şaşırıyorum.
eşimde bırak pazar gunu 1 de uyanır.
ben akşam 10:30-11 gıbı uyursam kendımı uyumuş sayıyorum yoksa sabahları uyuyunca günler boşa gıtmıs gıbı geliyor. insanın kafada gidiklik olunca uykunun bıle hakkını veremiyor işte.

ya çok afedersinde şuan OHAAAA demek istiyorum
bu ne yaa
doğurmuyo fırtıyo resmenn
araba kullananda durmuyo bi kenara çekmiyo
arkadakide video çekiyo :KK53:
neyin kafasıdır bu yaa
yaaa Allah aşkına sabah sabah bu ne yav. yok böyle bir şey. ben sezeryanla doğum yapmak istiyorum o göbek bağını görmek ıstemıyorum.

ayyy hiç sorma yaaa hastane çantasına ketıl koycakmış hatun neymiş gelen gidene çay vs oldu canımmm işin gücün yoksa bunla uğraşırsın artık anacım tamamda oraya ziyarete gelen çay içmeye gelmiyo ki kısa ve öz bi ziyaret valla ben öle düşünüyorum ne yalan söyliyim abartmayı hiç sevmiyorum canı çay çekene kantinden isteriz olur biter
çay mı içeceklermiş cidden .tövbee ben o kadar çay delisiyim ben bıle duymadım sanki yatıya gıdıyorlar hastaneye . çay ıcecek olana gıdılır hastanenın kantınınden alınır canım.

Pasiflora bitkisel diyorlar canım ama nıhayetınde yatıştırıcı sakınlestırıcı bır ılac. ben içtiğim gunu hatırlıyorum aptal gıbı olmustum. ben senın yerınde olsam içmezdım
bir kez içtim. doktor gonul rahatlığı ıle ıcebılırsın dedı ama o gonul rahat etmıyor. şu sıkıntılı gunlerı atlatsam bakalım o zaman ne uyursam yeter zaten.

hayret valla nasıl uyuyorsunuz. ben cok uyuyan ınsana şaşırıyorum.
eşimde bırak pazar gunu 1 de uyanır.
ben akşam 10:30-11 gıbı uyursam kendımı uyumuş sayıyorum yoksa sabahları uyuyunca günler boşa gıtmıs gıbı geliyor. insanın kafada gidiklik olunca uykunun bıle hakkını veremiyor işte.

ben bi tv izlerken uyuyorum 8 gibi öyle kanepede sonra uyanıyorum bişeyler yiyorum meyve falan , geri de 10,30 gibi yatıyorum hafta içi erken kalkıyorum 6,30 gibi hafta sonuda 9-10 arası

yaaa Allah aşkına sabah sabah bu ne yav. yok böyle bir şey. ben sezeryanla doğum yapmak istiyorum o göbek bağını görmek ıstemıyorum.

ay bişey dicemde susuyom töbe yararbbim
midemde bulandı yaww

arabada doğum yapan hatun ne dirayetliymiş yahu helal olsun , ne doğurdu bee

ben bi tv izlerken uyuyorum 8 gibi öyle kanepede sonra uyanıyorum bişeyler yiyorum meyve falan , geri de 10,30 gibi yatıyorum hafta içi erken kalkıyorum 6,30 gibi hafta sonuda 9-10 arası
ÇOK UYUMUYORSUN o zaman. ben gun ıcınde de uyumuyorum pazar gunlerı. aksamdan da bilerek uyumuyorum gece uykusuz kalırım dıye. ama her türlü kalıyorum işte. ama şu anda uyku bastırdı. ofiste koltuk var oraya uzansam mı dıyorum ama deri buz gibi oluyor. yoksa yatak yorgan buraya taşıycam.

Kızlar bir şey sorucam.Bu gün bebeğimin hareketlerini çok hissetmedim sizde de oluyo mu uzun süre hissetmediğiniz

Slm kizlar biz ciktik detaylidan 20+1 olmusuz gelisimi haftasiyla yyymlu cok sukur doktor amcamiz herseyini inceledi ve renkli olarakda gosterdi bize ama benim minik kizim eli hep yuzunde gozunde i net gostermedi kendisini bize utandi minnosum:KK48: 24 cm 360 gr olmuusuz haftasina gore cok iyi cikti herseyi allah herkeze hayirli haberler nasip etsin:nazar::nazar::nazar:
gözün aydın canım maşalah bebişine hadi sen atlattın sıra bende 1 saat sonra gitcem :nazar::nazar:

normalde yapsan o bağı görebileceğini sanmam : )))
hemen kesıyorlar mı acaba. sen görmeden. valla doğum yapanlarda öyle zor bır seymıs gıbı anlatmıyor cogu. guzellıgı zorluğunun önüne gecıyor sanırım. yoksa eskıler yaparmıydı 7-8 çocuk.

ÇOK UYUMUYORSUN o zaman. ben gun ıcınde de uyumuyorum pazar gunlerı. aksamdan da bilerek uyumuyorum gece uykusuz kalırım dıye. ama her türlü kalıyorum işte. ama şu anda uyku bastırdı. ofiste koltuk var oraya uzansam mı dıyorum ama deri buz gibi oluyor. yoksa yatak yorgan buraya taşıycam.

ben kafamı ne zaman yastığa koysam uyuyabilirim gündüz gece farketmez , : ))) ama evet fazla sayılmaz benim uykum erken kalktığım için normal hemde gece de çok yanıyorum artık wc meselesi malum

Back
X