2015 Şubat Anneleri

Selamlar, umarım herkes iyidir :) uyyy ben hala hastayım bugun doktora Gidecem kendim için ilaç yazdırsam Boğaz'ım için antibiyotik mi verir acep :)

geçmiş olsun canım benim ki vermedi. ateş vs yoksa gerek yok antibiyotiğe dedi. zaten 2 3 gün sonra geçti acısı ağrısı. sen yinede bir sor. ben ballı ılık süt içtim sabah akşam yanlız sıcak olmasın dikkat et o daha da azdırır ağrıyı.

Ben ablam.dogururken normal dogumda yanina girdim ve gulerek ciktim ablam agri cekerken o bile sinirden gulmeye basladi :) bende nasipse normal ıstıyorum cekmeye deger o aciyi
Bende doğuma girmeden bir önce sancı çekiyorum hastanede, yanıma gelenler gülmekten kırdı geçirdiler beni :-)
Normal doğum harika ama :KK51: korkmayın, korkmak yok :KK8: biz güçlü kadınların :KK73:

Kızlar bugün sağlık ocağında ne olduğunu yazayım:) ebemiz gerçekten çok ilgili tatlı bir bayan. Gel dedi bebeğin kalp atışını dinleyelim. Ben uzamdım, cihazı gezdiriyo gezdiriyo yok. Ebenin surat düştü. Kalp atışı gelmiyo. Ama ben içimden kıs kıs gülüyorum. Çünkü ben hissediyorum. Bebeğinin nerde olduğunu hissedebiliyormusun dedi endişeli bi sesle. Gösterdim burda dedim. Cihazı koyduğu an pıt pıt kalp atışları gelmeye başladı. Nokta atışı yaptın diyo bana:) gülmeye başladı ama baya gerildi kadıncağız:)

geçmiş olsun canım benim ki vermedi. ateş vs yoksa gerek yok antibiyotiğe dedi. zaten 2 3 gün sonra geçti acısı ağrısı. sen yinede bir sor. ben ballı ılık süt içtim sabah akşam yanlız sıcak olmasın dikkat et o daha da azdırır ağrıyı.
Bir yandan da korkuyorum, vereceği ilaç aha bana alerji falan yapar diye en iyisi sormamak gibi :( alıştım zaten öksürüğe Boğaz ağrısına :) taze Kuşburnu yapayım diyorum bol c vitamini var onda ama günde 2 bardak falan :)

Sanada geçmiş olsun canım :D yolu yarıladık az kaldı şükür :-)

peki ya eşiğin çıkma olayı ikinci doğum diyorlar :KK43:
Canım böyle şeyleri kim diyor? Sana bişey söyleyim normal doğum yapmış biri olarak. Evet sancı çekiyosun. Ama çocuğun başı çıktığı an gerisi balık kayar gibi geliyor zaten. Ben başka hiçbirşeyi hissetmedim. Ve doğumun gerçekleştiği an ne sancı kalıyo ne başka bişey. Ben dr alttan dikişlerimi yaparken poz bile vermiştim makineye:)
Bana da annemler diyoduki dığum olduğu an çok rahatlama geliyo, uyku geliyo sakın uyuma çocuğuna bak tanı bişey falan olur.
Ne uyuması doğum yapmışım ben, fıldır fıldırdım:) akşama kadarda uyumadım heyecandan. Herkes aman uyu dinlen falan konuşnaya başladılar, uykum yok napiim.

yok kötü olma ya , burda birisi daha baza kaldırmıştı daha erken haftalardı korkmuştu falan kimdi hatırlayamadım da , hiç dert etme bi daha kaldırmazsın olur biter , eşine yaptır böyle işleri yorma kendini bebeğim

bendim cnm o kişi :) benımde ıkı gun agrım olmustu. zorlamamak lazım, ama unutuyoruz işte bazen

Kizlar kapi susumuz böyle olucak uzerinde safer yazicak nasil

Eklentiler

• IMG-20140927-WA0004.webp
    IMG-20140927-WA0004.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 54
Cnm kafadan atmazsam kudururm valla etiket secimi tamamlandi artik kimse tutamaz beni

Etiketi nerden seçtin ? Biz organizasyonla anlaşmıcaz. Eşim kendin hallet dedi. Matbaacılara gidip bastırsak kızmasınlar bana , sonuçta az adet olucak.

Etiketi nerden seçtin ? Biz organizasyonla anlaşmıcaz. Eşim kendin hallet dedi. Matbaacılara gidip bastırsak kızmasınlar bana , sonuçta az adet olucak.
Cnm o isi arkadaşım yapti benim yok kizmiyo matbaalar sor yapanlar soyluyo yapariz diye zaten

Ooo kızlar maşAllah şimdiden doğum şeklini konuşmaya başlamışsınız ben o konuyu hiç düşünmüyorum açıkçası o gün geldiğinde hangisi daha sağlıklı ve hayırlıysa o olsun ayrıca doğumdan hiç ama hiç korkum yok hatta ve hatta bebeğimi sağlıklı görmek için herşeye değer :)

Ooo kızlar maşAllah şimdiden doğum şeklini konuşmaya başlamışsınız ben o konuyu hiç düşünmüyorum açıkçası o gün geldiğinde hangisi daha sağlıklı ve hayırlıysa o olsun ayrıca doğumdan hiç ama hiç korkum yok hatta ve hatta bebeğimi sağlıklı görmek için herşeye değer :)

Maşallah sana canım. Ben de yavaş yavaş bi tırsış başladı :KK57::KK43:

Etiketimiz bu canim

Çok güzel ya :KK9:Bende küvezin kenarları tülle kaplıcam. Ve senin yaptığın gibi , etiket , kurabiye , bardak ve kapı süslerini de yapmam lazım. Çarşıya indikce ufak ufak malzemeleri alıp başlasam iyi olur aslında. Çünkü Aralık ve Ocak'ta ben hiç birşey yapamıcam , taşınmakla mı bunlarla mı uğraşayım. 2 ay sürem var yani. Umarım yetiştiririm.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 82
Çok güzel ya :KK9:Bende küvezin kenarları tülle kaplıcam. Ve senin yaptığın gibi , etiket , kurabiye , bardak ve kapı süslerini de yapmam lazım. Çarşıya indikce ufak ufak malzemeleri alıp başlasam iyi olur aslında. Çünkü Aralık ve Ocak'ta ben hiç birşey yapamıcam , taşınmakla mı bunlarla mı uğraşayım. 2 ay sürem var yani. Umarım yetiştiririm.
Yetisir cnm merak etme bende kafamdan atiyim diye basladim

cvp muhtemelen geç kadı da : )) yazayım ben , bu ciğer meselesini şöyle biliyorum , içinde çok fazla a vitamini olduğundan fazla yendiğinde bebeğin karaciğerinde birikip lekelenme yapabiliyomuş , azcıktan bişey olmaz yaw , hiç mi bişey yemeyecez öldürecekler bizi : ))))
Ay di mi ama ya ztn korkumdan azıcık yedim :) tadimlik :)

günaydın günaydın güzeller, sayfaları oku oku bitirdim , uyuyamayanlara üzüldüm bebekler olunca zaten uyuyamayacaz depolamak lazım, ben doğuştan uykucuyum , pazar alışverişe gidecektik hep uyuduk gidemedik , hadi ben uyuyorum eşim niye uyuyor : ))) kv dem siz böyle uyursanız bu çocukta size baka baka baygın olacak hep uyuyacak dedi : )))
Anne hamileleginde bol uyursa bebis sakin olur diyorlar :) seninde uslu sakin güzel uyuyan bi bebisin olur inşallah :)

Iyi yapmışsın , çok güzel. İçine sine sine yavaş yavaş yapmak hem seni rahatlatır hemde yormaz:)
Evet cnm etrafimdada bu islere kosturanlar var o yuzden rahatim secenek sunuyolar ben seciyorum aslinda benim isim daha baslamadi :)

Back
X