- 26 Eylül 2011
- 1.575
- 654
- 248
canım Allah yardımcın olsun seni ve bebeğini korusun. inşallah güzel sonuçlarla dönersin. dualarımız seninle.bilmiyom ki canım gitcem işte bakalım ne dicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım Allah yardımcın olsun seni ve bebeğini korusun. inşallah güzel sonuçlarla dönersin. dualarımız seninle.bilmiyom ki canım gitcem işte bakalım ne dicek
Igne ol canim. Benim de hep dusuyor hep igne oluyorum. Cozumu var uzme kendini
ay evet evet öyle olcaklarr kızlar ballı lokmadırAyyy benim kızlarım böylemi olacak inşaAllah:)
offf aynen ya göbeğimden daha öndeler.75 ten 85 e ulaştım 95 le doğum yapsam doğumdan sonra 105![]()
ben bu kilo işini anlamış değilim bir gün fazla çıkıyorum bir gün az ama 3 kilo almışım o kesinGunaydin kizlar.
Keyifli agrisiz guzel bir gun olsun ins. Bu gun burda gunes var icim acildi. Doymaz oldum surekli acikiyorum. Sabah tartildim toplam 5 kilo almisim. Zaten kilolu basladim cok bile ama daha fazla almaktan korkuyodum. Tabi sadece son ay 5 kilo aliniyor bakalim sonumuz ne olcak. Sabah sabah kilo muhabbetine nerden girdiysem. Bayadir tartilmamistim korkumdan korktugum kadar degilmis sukur.
Kiz oldugu kesinlesti isim dusunmeye calisiyorum da hic mi fikir olmaz insanin aklinda
bendede oluyor çarpıntı hatta bazen sanki bütün vücudumu tutup sarsıyolar belli aralıklarla oluyor sürekli değilAnladım hamilelerde kan basıncı artışı olduğu için kalp çarpıntısı da olurmuş. Ben tiroid için hap kullandığımdan biraz hızlı o yüzden normali nasıl bilmiyorum![]()
hayırlı haberlerle gel inşşşBugün ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah yüzünü gösterir kuzum![]()
afiyet olsun kuzumm bende yumurtadan tiksiniyorum sanki yavaş yavaş birde günlük bir iki ceviz yiyiyordum kahvaltıda şimdi onuda zorla bir tane yiyiyorumgünaydın güzel anneler. bende kahvaltı için hazırlanıyordum. yumurtam kaynasın onu bekliyorum. artık yumurta yiyebiliyorum çok sevindim![]()
afiyet olsun kuzumm bende yumurtadan tiksiniyorum sanki yavaş yavaş birde günlük bir iki ceviz yiyiyordum kahvaltıda şimdi onuda zorla bir tane yiyiyorum
Merhaba Günaydın kizlar kalp çarpıntısi yaşayan var mı aranızda bazen cok hizli atıyor nefeste zorluk cekiyorum hemde durup dururken hareket etsem olabilir dicem ama yatarken oluyo neden olabilir