Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah yüzünü gösterir kuzum![]()
Iyi haberlerini aliriz inşallah canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah yüzünü gösterir kuzum![]()
Hayırlı günler canlarim herkes icin saglikli huzurlu bir gün olsun inşallah. Hala surunuyorum ben daha gribin goz nezlesinin atak evresinde bile degilm ustelik yola çıkana kadar toparlasam bari yarın gidip rapor almayi deniycem ins problemsiz halledeblrim.
ben de kg almaya basladim bunda ac kalmamak adına buldugumu yemek durumunda olmamin etkisi buyuk karbonhidrat vb hoop gelsin kilolar totalde 3 kg almisim ki bunun iki kgsu sadece bu aykendime bakamiyorum hicbiseye yetsemiyorum direncim cok dusuk herbir taraftam hasta oluyorum iyi dinlnemedim icin de ayaga kalkamiyorum
bayram sonrasi ders saatim articak okulda bes gun tum gum ders olcak bir de oy ki ne oyy
![]()
saol canım gitcem bugün bakalım 1 saate çıkarım inanıyorum ben bebişim iyi annesini babasını üzmez sağlıklı bi çocuk olucak allahın izniyleIyi haberlerini aliriz inşallah canim
fyz35 insallah senin de hayirli haberlerin nasip olsun bugun ins drdan ferahlamis gelirsin kuzum
Göğüsler ah göğüsler göbeğim masum küçücük bir şey yanlarında zaten buyuktuler aska geldiler kasintisi cabasi. Bir de simdiden camasrin alt kisminin degdgi yerde pisik yara olmaya basladi ağırlığından doguma kadar nice olacak halim acep![]()
bayram tatili ile bağlasalar raporu senin açından çok iyi olur. çarşamba perşembe cuma yine iş var size hem dinlenmişte olurdun. inan havalar yapıyor. dün kar yağıcak kadar serindi burası. bugün güllük gülistanlık. insan ne giyeceğini şaşırıyor. mevsim geçişlerinde hasta olmak kaçınılmaz canım. inşallah bir daha olmayız. şimdi kış meyveleri çıksa bol bol onlardan tüketsek yine bir nevi önler. direncini yükseltecek şeyler yemeni tavsiye ederim.
bende muzdaribim bu durumdan
ve ben şimdiden yorulma nefes kesilmesi yaşıyorum
bünye değişiyor
allahım bebeklerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil
fakat sanki erken başladı
laSon ayda 5 kilo mu alınıyoMaksimum 2 kilo diye düşünmüştüm...
doktorumu aradım siz bana ayrıntılı için herhangi birşey söylemediniz ne zaman gitmem gerek dedim
bugün yarın gidebilirsin dedi
hey ya rabbim ben sormasam kaynayacak arada
doğumuda bugün yarın araya sıkıştıracak heralde![]()
cok dusukse igne tek cozumilaçlarla gıdama dikkat ederek yükseltmeye çalıştım ama sonuç ne bilmiyorum, bugün sonucu alıp doktoruma götüreceğim, bakalım iğne verecek mi
ben zaten 90 takıyodum şimdi toparlayıcı kullanıyorum ama eski çamaşırlarım asla olmuyoofff aynen ya göbeğimden daha öndeler.75 ten 85 e ulaştım 95 le doğum yapsam doğumdan sonra 105![]()
Bazen durtuklemek gerekiyor illa e peki henen randevu alabilecek misin
HosbuldumHg cnm aramiza
Evet o yuk agri yapiyor sıkıştıriyor bir de
benim normalde buyuktu kizimda gebelik ve dogum sonrası sagdigim icin iyice buyudu kas sarkmasi olmuş normal sarkmadan ileri boyut kaslarin gucunu yitirmesi durumuymus kuculttrmeyi istiyodum yasim genc yine dogumun olur diye onay vermedi dr. Zaten sirt agrsi yapiyordu iyice buktu belimi
aradım hemen yarına gün verdiler
bende yarın yalnızım gidemeyeceğim
cuma olurmu dedi o gün de arefe o gün hiç gidemem
artık bayramdan sonraki güne kaldı
ben sadece 3 kilo aldım ama yinede dünyanın yükünü taşıyo gibi belim kuyrugum ağrıyo
nefesim kesiliyor hiç anlamıyorum
gögsüm 80 bedenden 90a çıktı çok çok büyük değil
bilmiyorum normal mi..millet nazlanıyo diyecek diye çaktıramıyorumda
ama zorlanıyorum
Canım sen kimyagerdin yanlış hatırlamıyosam. Bende doğal yağlardan aldım karıştırıp içine e ve c vitamini ampullerinden boşaltacaktım. Eşim bugün c vitaminini getirdi içindekiler kısmına şok oldum: 4mg metil paraben, 0,5mg propil paraben! Napsam kararsız kaldım?Sagol canım benim. İngilizce içindekiler kısmını bulabilmiştim onda da horsetail yazıyordu. Ben de Allah Allah at kuyruğu mu diye düşünmüştümmeğer kırk kilit otuymuş (o da neyse artık)
![]()