Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYY KIYAMAM YAAA BENDEbugun bebeğim pek bi sessiz. birinin içimdeki endişeci ruha seslenmesi lazımmm
bugun bebeğim pek bi sessiz. birinin içimdeki endişeci ruha seslenmesi lazımmm
Allaha emanetiz valla,doktora gidiyorum tahlil veriyor 2 saat sonra unutuyor,sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz :)doktorumu aradım siz bana ayrıntılı için herhangi birşey söylemediniz ne zaman gitmem gerek dedim
bugün yarın gidebilirsin dedi
hey ya rabbim ben sormasam kaynayacak arada
doğumuda bugün yarın araya sıkıştıracak heralde![]()
Ben sizinle yakın gidiyorum 59 la hamile kaldım şimdi 62 yim
HEHEEE BENDE O SADECE GOBEGI CIKAN HAMILELERE HAYRANIM :)bi anda çok kilo alırız belki
7.ay durumu belirler
sadece göbeği çıkan hamilerlerden olsak bari![]()
Ben çok kilo almışım o zaman 56 ydım,64 oldum durum vahim gibi görünüyor...HEHEEE BENDE O SADECE GOBEGI CIKAN HAMILELERE HAYRANIM :)
evet benim de öyle oluyo. akşamları dinlenirken pıt pıt mod:) yaşlancam ben doğum yapana kadar 10 yaş falanAYY KIYAMAM YAAA BENDE
AYY KIYAMAM YAAA BENDE DE COK OLUYOR O ENDISEMERAK ETME UYUYORDUR BIDE NEYI FARKETTIM BILIYON MU BIZ NE KADAR COK HAREKET EDERSEK O DA O KADAR COK SUSUYO BENIM KI BEN NE ZAMAN RAHATLAYIP AYAKLARI UZATARAK YATARSAM BASLIYO HAREKETE DENE BAK SENIN KI NE DURUMDA :)
bu haftalarda tutarsız olurmuş oynamaları bi gün diğerini tutmazmış endişelenmeyinBebisi mi hissetmiyosun canım benimki de iki gundur çok sessiz bugun iki defa var yok arasi zorla duyabildm. Arada oluyor boyle ya dinlniyolar ya bizim halimiz etkiliyor blmiyom artik
Bizim bebiş de iki gundur hareket etmiyor sanki arada bir pit pit oluyor ama barsak mi bebek mi anlamiyorum. Sabahtan beri forumlari okuyorumAYY KIYAMAM YAAA BENDE
AYY KIYAMAM YAAA BENDE DE COK OLUYOR O ENDISEMERAK ETME UYUYORDUR BIDE NEYI FARKETTIM BILIYON MU BIZ NE KADAR COK HAREKET EDERSEK O DA O KADAR COK SUSUYO BENIM KI BEN NE ZAMAN RAHATLAYIP AYAKLARI UZATARAK YATARSAM BASLIYO HAREKETE DENE BAK SENIN KI NE DURUMDA :)
iş yerinde bi arkadaşım doğum yaptı 1 ay sonra eskisi gibiydi hemde sezaryan. zaten çok kilo da almadı.7. ayda karnı çıktı desem yeridir. tenis topu yutmuş toplu iğne gibiydiHEHEEE BENDE O SADECE GOBEGI CIKAN HAMILELERE HAYRANIM :)
canım ben de çiğlideyim doktor kent yada egepolde yapıyomuş.yenidoğan ünitesi bu iki hastanede iyiymiş.kent bize yakın.Rabbim nasip ederse orada yapıcamKIZLAR BURDA IZMIRDE OTURAN YOK MU KIBEN GAZIEMIRDEYIM :) IZMIRDE OTURAN VARSA DOGUMU FALAN NERDE DUSUNUYOSUNUZ BEN HALEN DAHA KARARSIZIM DA KORKUYORUM
![]()
kızlar ayrıntılı ultrasona herkes giriyor mu yoksa doktor gerekli görünce mi istiyor
canım daha tutarlı hareketler için erken bi dönem.ben de araştırdım 2-3 gün hareketin hissedilmediği oluyomuş.ama çok da endişeliysen git doktora sıkıntın geçerBizim bebiş de iki gundur hareket etmiyor sanki arada bir pit pit oluyor ama barsak mi bebek mi anlamiyorum. Sabahtan beri forumlari okuyorum![]()
Selam kızlar:) bu ayrıntılı ultrasona hangi hafta gitmek gerekir ...bilgisi olanlar...:)
ben 21. haftada gideceğim inşSelam kızlar:) bu ayrıntılı ultrasona hangi hafta gitmek gerekir ...bilgisi olanlar...:)