2015 Şubat Anneleri

Canım gecmis olsun nasıl yaptın onu bana da anlatır mısın sinüslerim burnum hep tikali basım ve yüzümün tamamı ağrıyor grip de oldum ben de yapayım yarına kadar toparlanmam lazım
Sağol canim sanada geçmiş olsun. Agladim agridan kaç gece uyuyamadim yapinca geçti şükür. Eczaneden al canim sinüsler için deniz tuzu dersen bilirler birde yaninda şişesi var suyla karistirip burnuna basincla sikiyorsun çok kolay. Rahatlarsin inşallah sende.

:-) kızlar ne içecem herkes onu içme bunu iç demiş. Hepsi mi yasak bu otların en iyisi oto geçip et yemek.et suyuna çorba ama yapan nerde. Gidip anamın yanına yatıcam sonunda.
Valla doktorun herşeyden abartmadan te iç dedi bana. Hiçbirşeyi yasaklamadi. Bitki caylarini özellikle sordum kalkip günde bir demlik içersen normal bünyeye dahi zarar diye belirtti hakli olarak.

:-) kızlar ne içecem herkes onu içme bunu iç demiş. Hepsi mi yasak bu otların en iyisi oto geçip et yemek.et suyuna çorba ama yapan nerde. Gidip anamın yanına yatıcam sonunda.
bn yeni atlattım ondan söylüorum hatta nane limon sürekli içtim kontrol günümde gittiğimde bebiş sapasağlamdı :KK19:kuzummmm bnm :KK68:

Deneyimli annelerden öğrencez artık. Benim çevremdeki çocuklarda hep oturuyor araba koltuğuna anne babanın tavrına göre. Bende kola içiren ve arabada Ön koltuğa oturtturanlara sinir oluyorum ama müdehale edemiyorum tabii. Ayrıca sokağa çöp atan çocuklara da çok kızıyorum ama hepsi aile ile ilgili işte.

Bizim serviste eve giderken bir cocuk bişey yemişti ve yediği şeyin kağıdı atılması gerekiyordu. Servis şöförüne anne kapıyı açtırttı çocuğa da at dedi elindekini ben dur yapma derken çocuk attı. Servis gidiyodu öyle üzülmüştüm ki çocuk büyüyünce aynı şeyi yapar kesin.

Sağol canim sanada geçmiş olsun. Agladim agridan kaç gece uyuyamadim yapinca geçti şükür. Eczaneden al canim sinüsler için deniz tuzu dersen bilirler birde yaninda şişesi var suyla karistirip burnuna basincla sikiyorsun çok kolay. Rahatlarsin inşallah sende.
Sağol canım esime aldırayım nöbetçi eczaneden uyumak istiyorum bu gece artık

Deneyimli annelerden öğrencez artık. Benim çevremdeki çocuklarda hep oturuyor araba koltuğuna anne babanın tavrına göre. Bende kola içiren ve arabada Ön koltuğa oturtturanlara sinir oluyorum ama müdehale edemiyorum tabii. Ayrıca sokağa çöp atan çocuklara da çok kızıyorum ama hepsi aile ile ilgili işte.
Hayatta en dayanamadigim seylerden biridir insanlarin sokaga cop atmasi. Araba kullanirken önündeki cikarip bisey atarsa ya korna calarim ya selektor yaparim hic affetmem. Yolda yurutken attigini gorursem pardon dusurdunuz derim imali imali, o zaman cogu egilip alio tekrar attigini yerden. Bi kere kadin dedi ki herkes atio ne var, o ne ya dedim yanindaki kocasi bagirmaya basladi bana sana ne beee die korktum kactim :))

Benimde kuzum hastalandı bıgün:( şurup içiriyorum, tavuk suyuna çorba yapıyorum. Hasta arkadaşlar toplanın gelin bn bakarım hepinize, bendeki bu enerji patlaması nasıl heçecek bilmiom:) bu hafta 2 gün misafir çağırdım banamıon demiyo bünye:) inşaAllah bi yerden patlak vermez:) bu arada şifa çorbalarım meşhurdur. Bol acılı limonlu yapın yapın için.

Bizim serviste eve giderken bir cocuk bişey yemişti ve yediği şeyin kağıdı atılması gerekiyordu. Servis şöförüne anne kapıyı açtırttı çocuğa da at dedi elindekini ben dur yapma derken çocuk attı. Servis gidiyodu öyle üzülmüştüm ki çocuk büyüyünce aynı şeyi yapar kesin.
Ben yolda görsem bile uyarıyorum ya da terbiyesiz falan diyorum. Yaşlı Teyzeler gibiyim ama bütün ülkeyi tek başıma düzeltmem diyorum. Bir gün birinden dayak yerim kesin.
Aslında çocuklar öğretmenlerin söylediklerini çok önemsiyor,öğretmenlere söylüyormuş ama bende çocuk olsam annem at dese atarım yere.
Gerçi bize de kimse öğretmedi bilinç gerek insana.

Benimde kuzum hastalandı bıgün:KK43: şurup içiriyorum, tavuk suyuna çorba yapıyorum. Hasta arkadaşlar toplanın gelin bn bakarım hepinize, bendeki bu enerji patlaması nasıl heçecek bilmiom:) bu hafta 2 gün misafir çağırdım banamıon demiyo bünye:) inşaAllah bi yerden patlak vermez:) bu arada şifa çorbalarım meşhurdur. Bol acılı limonlu yapın yapın için.
Benimde kuzum hastalandı bıgün:KK43: şurup içiriyorum, tavuk suyuna çorba yapıyorum. Hasta arkadaşlar toplanın gelin bn bakarım hepinize, bendeki bu enerji patlaması nasıl heçecek bilmiom:) bu hafta 2 gün misafir çağırdım banamıon demiyo bünye:) inşaAllah bi yerden patlak vermez:) bu arada şifa çorbalarım meşhurdur. Bol acılı limonlu yapın yapın için.
Maşallah darısı başımıza.
Çocuk olunca tembellik lüksün olmuyor demek.
Çorbayı içmiş kadar olduk.

Ben yolda görsem bile uyarıyorum ya da terbiyesiz falan diyorum. Yaşlı Teyzeler gibiyim ama bütün ülkeyi tek başıma düzeltmem diyorum. Bir gün birinden dayak yerim kesin.
Aslında çocuklar öğretmenlerin söylediklerini çok önemsiyor,öğretmenlere söylüyormuş ama bende çocuk olsam annem at dese atarım yere.
Gerçi bize de kimse öğretmedi bilinç gerek insana.
nasil yetistilerse guluyor bana ogrenciler cop hocam ne olacak diyorlar. Agzindaki sakizi cikar diyorun kalkip camdan asagi atiyor nasil kizdim ama onun icin en normal sey. Ins birgun gecerken baskasinin sakizi kafana yapisit dedim manyak hoca demislerdir kesin

Benim de yarin hafta degiscek cocuk gibi sayiyorum ben de
Evet 20 li. Haftalara gelmek isterdim şimdi aklım 30 da. Daha çok var ama o da gelir inşallah.
Senle ben varız burda da bayram sabahı işi olmayan sadece biz sanırım.Ben zaten hasta yatıyorum

Back
X