Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun :)
RAbbim kurban kesenlerin ibadetlerini niyetlerini kabul etsin. Hakkıyla bir bayram geçirmemizi nasip etsin. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herkese RAbbim sağlık sıhhat huzur mutluluk nasip etsin. Hasta annelere geçmiş olsun. Gurbette kalanlara ailelerine kavuşmak nasip etsin. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar bizlere de bebeklerimizi sağlıkla doğurmayı büyütmeyi bol sütlü anneler olmayı nasip etsin inşAllah. RAbbim herkese hayırlı helal rızıklar borclu olanlara borçlarını ödeme kolaylığı nasip etsin. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Benim ailemde memlekette köydeler yazdan beri.Eniştemle teyzemlerin kurbanlık işleri olduğu için annemlerde onlara yardım için gelemediler orada kaldılar. Bende annemlerin evine bursaya geldim. Pzrtesi - salı - çarşamba evi sildim süpürdüm temizledim elimden geldikçe kndim için tehlike yaratmayacak şekilde. Perşembe günüde 1 tepsi baklava açtım kızlar ilk kez kendim tek açtım inşAllah güzel olur, öle canım istedi yaptım :) Burada annemin dayısıgil ve teyzesigil var istnbulda iyice tek gurbet bayramı olmasın diye geldik annemlerin evi açtık. Erkekler kurbanda bnm eşimde biraz rahatsız grip olacak gibi öksürükte var ara ara uzandı yatıyor laf aramızda nazlı çocuklar gibi

bende sizleri ziyaret edeyim diye geldim nete.