Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen birinin hamilelik takviminde duyulur yazıyordu sanki. Onlar da 250 tl falanmış. Sırf meraktan alayım dedim bende ama kendi kalp sesimle bebeğinkini nasıl ayırt edicem bilemedim. Ya herkes bizim kadar manyak mı acaba yoksa biz kırıklar mı buraya toplandık.
iyi bayramlar kızlar son 3 ayda demir hapı kullanılmaya devam ediliyomu? siz hangi demir hapını kullanıyosunuz?
decavit vitamin hapı değil mi?
İlk cocugum dogduktan sonra bir sure demir ilaci kullanmadim. Sonra dr kullan dedi. Yalniz bu sefer de sutun tadi bozuldu diye cocuk sutu emmekten uzaklasti. Yani icilecekse hic ara vermeden icmek lazim sanirim.kansızlık varsa devam ediyorsun hatta doğumdan sonra bile. çünkü değerler bir anda düşebiliyor.
Çoğumuz problem yaşamışız ondan sanırım.sorun yaşamayan yaşayandan daha az hatta.bence biz topikçek kırığızbaksana diğer topiklere bizim kadar takıntılı olan varmı
![]()
Benim kol 3 gundur iptlalbu tetenoz aşısından acayip tırsıyorum..Sanırım aşının yapılacğı hafta kv kp gelecekler kaç gün kalırlar bilemiyorum umarım kolum beni fazla zorlamaz![]()
Yasadigimiz olumsuzluklar bizi bu hale getiren. Ben ilk haftalarda kalbu durursa dye listeye bile girmedim. Kotu haberi paylasmak beni mahvediyor cunku. Hala yokum listede. Gecen dedim ozel msj atayim ekleneyim artik bir ses dur bakalim dedi sanki dogdu mu bebek. Ogluma zorunlu seyleri almistim sadece saglikla kucagima almadan inanamiyorum ben. Bebek sekeri fln yapmadim.icimde kaldi bunda yapayim dedim. Yok elim gitmiyor. Dile getirmesem de derin bi yerde korkular aynen duruyor.Çoğumuz problem yaşamışız ondan sanırım.sorun yaşamayan yaşayandan daha az hatta.
Zaten çok takmayan insanlar normal hayatlarına devam ediyorlar. Bizim gibi öküz altında buzağı aramıyorlar sürekli
Yasadigimiz olumsuzluklar bizi bu hale getiren. Ben ilk haftalarda kalbu durursa dye listeye bile girmedim. Kotu haberi paylasmak beni mahvediyor cunku. Hala yokum listede. Gecen dedim ozel msj atayim ekleneyim artik bir ses dur bakalim dedi sanki dogdu mu bebek. Ogluma zorunlu seyleri almistim sadece saglikla kucagima almadan inanamiyorum ben. Bebek sekeri fln yapmadim.icimde kaldi bunda yapayim dedim. Yok elim gitmiyor. Dile getirmesem de derin bi yerde korkular aynen duruyor.
Simdi kv denin evindeyiz. Bayramda suraya buraya gideriz dedi esim hemen simdi gitmeyelim bu bayram gezmeyelim dedi. Bizde genetik sorun var o yuzden sanirim ikimizde ayniyiz.
Tek care bol.bol.dua etmek benim icin. Baska cozum bulamadim. Her gun dr a gitsem de eve geldikten 2 saat sonra ayni korku kapliyor beni
Bende aynı fikirdeyim, nasılsa doğumdan sonra da kullanicam diye iyi bişey aldım.canım, benim için göğüs ucunu belli etmemesi önemli. gittiğimde bakacağım artık...
Çok sağol : )
Artik gobek saklanmiyor da. Okulda herkes duydu mecbur. Bir diyor ki haziranda nasil soylemedin nasil sakladin. Hah dedim kayip yasayip da onun aciklamasini yapinca insan ogreniyor saklamayi. Yasamayan anlamiyor bu korkuyu.Elimde olsa evden çıkmıycam. Buraya bile yazmaya çoğu zaman çekiniyorum. Ama böyle benim gibi düşünenleri görünce iyi ki varsınız diyorum kafayı yemek çok mümkün çünkü![]()
Yasadigimiz olumsuzluklar bizi bu hale getiren. Ben ilk haftalarda kalbu durursa dye listeye bile girmedim. Kotu haberi paylasmak beni mahvediyor cunku. Hala yokum listede. Gecen dedim ozel msj atayim ekleneyim artik bir ses dur bakalim dedi sanki dogdu mu bebek. Ogluma zorunlu seyleri almistim sadece saglikla kucagima almadan inanamiyorum ben. Bebek sekeri fln yapmadim.icimde kaldi bunda yapayim dedim. Yok elim gitmiyor. Dile getirmesem de derin bi yerde korkular aynen duruyor.
Simdi kv denin evindeyiz. Bayramda suraya buraya gideriz dedi esim hemen simdi gitmeyelim bu bayram gezmeyelim dedi. Bizde genetik sorun var o yuzden sanirim ikimizde ayniyiz.
Tek care bol.bol.dua etmek benim icin. Baska cozum bulamadim. Her gun dr a gitsem de eve geldikten 2 saat sonra ayni korku kapliyor beni
Günaydın millet ben de yine sabahın köründe uyandım. Aç Aç bekliyorum kahvaltı Edeceğiz diye.
Uykucu uyanırsa.
Cnm benim kolum ağrımadı çok korktum burda yazılanlardan sonra ve ağrıyacak diye bekledim bilmiyorum belki ilk doz olduğundanhadi yaa
ağrı mı oluyor yoksa hareket ederken mi sıkıntı çıkarıyor