2015 Şubat Anneleri

Afiyet olsun cnm iyi bari biraz rahatladım yavruma sağlıksız şeyler yedirdim diye içim içimi kemirdi ama insanlar zorla yediriyor işte hamile de olunca :)

Bana da bugun mangal önerisi geldi ben olmaz dedim. Elektrikli ızgara ile yapacaklar. Ne olur ne olmaz diye düşündüm sonuçta kömür. Ama doktorun ye dediyse sorun yokmuş demekki.

Afiyet olsun cnm iyi bari biraz rahatladım yavruma sağlıksız şeyler yedirdim diye içim içimi kemirdi ama insanlar zorla yediriyor işte hamile de olunca :)

O kadar takilmayn yahu arada sirada olunca nolcak

Kızlar biraz iyiyim bugün, dün doktorun verdiği ilaçları kullandım iyi geldi :) burnum kapalı ama rahatsızlık vermiyo eskisi kadar, deniz suyu çok fayda etmesede kullanıyorum nemlendirsin diye... bebeğim iki gündür çok hareketli, bir haftadır çok iyi beslenemedim hastalıklardan... ve bugün mideme kadar ulaştı karnım yukarıya çıktı bebek artık eğilmekte zorlanır oldum.

Ohh cok sevindim ins daha iyi oluruz cumleten

Gittik bol bol kıyafet ve hırka giymiştim. Kimse bişi sormadı tam kalkacağımız zaman babacık sen kilo mu aldın başka bişey mi var dedi. Ben kıpkırmızı oldum eşim de söyledi :KK22:

neyse uzerinden yuk kalkti :) yalnix iyi dikkatliymis masallah

Coook şükür ben de kurtuldum o cendereden yoldayiz uzun bi yolculuk var onumuzde ve simdiden herbiyerim agriyo ozellikle kuyruk sokumum bacaklarm cok fena:(

O kadar takilmayn yahu arada sirada olunca nolcak

Ohh cok sevindim ins daha iyi oluruz cumleten

neyse uzerinden yuk kalkti :) yalnix iyi dikkatliymis masallah

Öyledir ;) yalnız en çok da yanımda sigara içmemesine sevindim. Sen ne yaptın canım anneciğinle sarılıp bayramlaşabildin mi?

S serefraz85 iyi yolculuklar canim. Benim de donus yolculugu gozumde buyudu tatilden de bisey anlamadim. Evde yatsaymisim dedim yani. Senin bundan sonrasi guzel gecsin en azindan rapor aldin gittigine deger. Hamile insan isi degil yani yol

Gittik bol bol kıyafet ve hırka giymiştim. Kimse bişi sormadı tam kalkacağımız zaman babacık sen kilo mu aldın başka bişey mi var dedi. Ben kıpkırmızı oldum eşim de söyledi :KK22:
Ama bebek doğacak nerdeyse nasıl anlaşılmıyor. Ben çarşaf giysem bile anlaşılır resmen karnım burnumda. Birde dalga geçiyorlar benimle.eyvah eyvah ın son bölümünde şişman bir kadın varmış ona benzemişim. Ben izlemedim.

Coook şükür ben de kurtuldum o cendereden yoldayiz uzun bi yolculuk var onumuzde ve simdiden herbiyerim agriyo ozellikle kuyruk sokumum bacaklarm cok fena:KK43:
Ben 15 dk bile yolculuk yapamıyorum hemen belim ağrıyor, senin ağrır tabi bütün ülkeyi Dolaştınız.

Ben de yururken oluyo ya bazen resmen kitleniyo belim adim atamiyorum
Ben uzun süre oturup kalktığım zaman resmen tutuluyor sonra biraz açılıyor.
Bazen hiç hamile değilmişim gibi hareketli oluyorum, bazende iki adım atıyorum nefes falan kalmıyor.

S serefraz85 iyi yolculuklar canim. Benim de donus yolculugu gozumde buyudu tatilden de bisey anlamadim. Evde yatsaymisim dedim yani. Senin bundan sonrasi guzel gecsin en azindan rapor aldin gittigine deger. Hamile insan isi degil yani yol

Ay hem de hic degil de iste doguma kadar gidemem daha dr isini netlestrmem sart istanbulda dogum dusundgm icin e ayrntili usg de vardı mecbur. Bi de babacm rahatsz olunca gitmeyeym diyemion dunya hali mslum:(

Ben 15 dk bile yolculuk yapamıyorum hemen belim ağrıyor, senin ağrır tabi bütün ülkeyi Dolaştınız.

Ay cok zor valla artk herbi tarafm tutuluo zaten iki gundur gerginlkten kasmisim onun verdgi bi yorgunluk vardı smdi de yol ne kadar sık dursak da kalça bel agrsi cok fena bir de kendme diye aldım o kadar yastgi cadicigima kaptrdm tam super oldu :KK53:

Doktor kol yazmış bilmediğimiz için kolundan vurduk. Ben kaçtım odadan bakamadım. Kendinize nasıl Vuruyorsunuz iğnesi çok uzunmuş

Normal zamanda benim iğne fobim vardır ama bebiş için fobi mobi kalmadı. Her gün vuruyoruz bi de ;)

Ama bebek doğacak nerdeyse nasıl anlaşılmıyor. Ben çarşaf giysem bile anlaşılır resmen karnım burnumda. Birde dalga geçiyorlar benimle.eyvah eyvah ın son bölümünde şişman bir kadın varmış ona benzemişim. Ben izlemedim.

Benim göğüsler göbüşten ilerde olduğu için bol bişey giyince Göbüşü kamufle edebiliyor. Bir de karnım sivri değil yanlardan falan genişledi.

Normal zamanda benim iğne fobim vardır ama bebiş için fobi mobi kalmadı. Her gün vuruyoruz bi de :KK66:
Insan basina gelene alisiyor. Ama bazen bir aciyor agliyorum. Ben ilk hmilelikte de yaptm baya aliskinim. Bu igneler de moda oldu. Bazi dr hic gereksiz diyor. Annelerimizde de varmis pihtilasma simdi moda oldu hastalari kandiriyorlar diyordu. Ama ne yapalim kullaniyoruz. Benim bi dr hem coraspin de verdi biri o gereksiz dedi. Arada kalmaktansa iciyorum onu da. Kendi kendime dr oldm he.

Insan basina gelene alisiyor. Ama bazen bir aciyor agliyorum. Ben ilk hmilelikte de yaptm baya aliskinim. Bu igneler de moda oldu. Bazi dr hic gereksiz diyor. Annelerimizde de varmis pihtilasma simdi moda oldu hastalari kandiriyorlar diyordu. Ama ne yapalim kullaniyoruz. Benim bi dr hem coraspin de verdi biri o gereksiz dedi. Arada kalmaktansa iciyorum onu da. Kendi kendime dr oldm he.
Eskiden öyle bir sorunu yoktu sanırım ameliyattan sonra bir nedenle verdi.

Back
X