2015 Şubat Anneleri

Eskiden öyle bir sorunu yoktu sanırım ameliyattan sonra bir nedenle verdi.

Bir de ameliyatlardan sonra kan sulandırıcıyı özellikle veriliyorlar çünkü her han bir pıhtının oluşması ve beyin kalp ya da akciğerde bir atmadı tıkaması mümkün. Annenin ameliyatı büyük bir ameliyattı sekiz saat sürdü demiştin sanırım. İşte baygınlık ve ameliyattan sonraki istirahat halinde vücut pıhtı oluştırabiliyormuş. Onun gidip bir damarı tıkamasını önlemek için kan sulandırıcı veriyorlar genelde hap olurdu ama iğne de veriliuormuş demek ki. Hamilelerde de pıhtılaşma sorunu olsun olmasın her an pıhtı oluşturma riski var. O yüzden hareket önemli diyorlar. Günde bir saat yürüyüşü öneriyorlar.

Insan basina gelene alisiyor. Ama bazen bir aciyor agliyorum. Ben ilk hmilelikte de yaptm baya aliskinim. Bu igneler de moda oldu. Bazi dr hic gereksiz diyor. Annelerimizde de varmis pihtilasma simdi moda oldu hastalari kandiriyorlar diyordu. Ama ne yapalim kullaniyoruz. Benim bi dr hem coraspin de verdi biri o gereksiz dedi. Arada kalmaktansa iciyorum onu da. Kendi kendime dr oldm he.

Benim aspirini bıraktık plesentada kanama alanları olmuş. O yüzden iki Dr da dinlendirelim seni dedi. İğneyi Dr um gö ekten yanlara doğru yapmamı göstermişti ben de hep öyle yapıyorum. Bazen mosmor oluyor bazen de hiç belli olmuyor. Küçükken bademcikler için sürekli iğne vurılmam gerekirdi. Iğnemi ağlamadan vurulursam ödüllendirirlerdi. Sen de kendine iğneden sonra ödül ver canım. O zaman acısı belki azalır ;)

Eskiden öyle bir sorunu yoktu sanırım ameliyattan sonra bir nedenle verdi.
Yok annen icin demedim. Annaneme de veriyor dr. Ben hamilelik sureci icin diyorum. Cunku pihtilasma genetik bir sey bizde varsa annemizde teyzemizde de var.

Benim aspirini bıraktık plesentada kanama alanları olmuş. O yüzden iki Dr da dinlendirelim seni dedi. İğneyi Dr um gö ekten yanlara doğru yapmamı göstermişti ben de hep öyle yapıyorum. Bazen mosmor oluyor bazen de hiç belli olmuyor. Küçükken bademcikler için sürekli iğne vurılmam gerekirdi. Iğnemi ağlamadan vurulursam ödüllendirirlerdi. Sen de kendine iğneden sonra ödül ver canım. O zaman acısı belki azalır :KK66:
Ben de bir sorun yok ama dogum icin hastaneyi begenmedim dr degistircem. Yani su an iki tarafa da gidiyorum. Yeni dr coraspini birak dedi ama ben iciyorum. Cunku bu dozlari ayarlayan proftu simdi birak diyen normal kadin dogumcu. Kafa karisikligi hic iyi degil.
Senin son durum ne. Tekrar gittin mi dr.a

Gunaydin herkese.
Kv evi yeter artik gitsek bugun ya. Daraldim.
Neymis esimin babannesini gormeye gitmemisim. Kendi ananem hastanede onu da goremedim. Sanki biz agac kovugundan ciktik. Sabah sabah stres ya

Gece uyanıp hamile takvimi okuyan var mı acaba benden başka?
Takvimde inadıma neler yazmış bugün.
Canim ya hamilelik surecinde aldigin kilo bence bunun sorumlusu. Takma sen stresli olunca da sesi cikmiyor bebegin. Soyle 3-4 hafta sonrasina gitsek her gun duysan.

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
bende hergün takvimi okuyanlardanım
hatta bazen unutuyorum ne yazdığını tekrar açıp okuyorum
ve hatta her hafta youtube dan o haftanın videosunu seyrediyorum

Benim aspirini bıraktık plesentada kanama alanları olmuş. O yüzden iki Dr da dinlendirelim seni dedi. İğneyi Dr um gö ekten yanlara doğru yapmamı göstermişti ben de hep öyle yapıyorum. Bazen mosmor oluyor bazen de hiç belli olmuyor. Küçükken bademcikler için sürekli iğne vurılmam gerekirdi. Iğnemi ağlamadan vurulursam ödüllendirirlerdi. Sen de kendine iğneden sonra ödül ver canım. O zaman acısı belki azalır ;)
Ben kan sulandirici da kullanmadim ama bende de plesantada kan golcukleri var. Bana yapabilecegin bir sey yok dediler, ya sana?

Ben kan sulandirici da kullanmadim ama bende de plesantada kan golcukleri var. Bana yapabilecegin bir sey yok dediler, ya sana?

Her konuda bilgilisin gercekten. Ben yürümüyorum,çok kilo aldım ama iş güç gidip geliyorum,merdiven falan çıkıyorum Allaha emanet.

ay kızlar ya benim bu kocam beni öldürecek
adamı şimdiden doğum sancısı tuttu
sezeryanı kim anlattıysa tutturdu normal doğum diye
ya bende normal istiyorum zaten ama bebek dönmezse ne yapalım mecbur sezeryan olur diyorum
yok anlamıyor normal doğumu kolaylaştıracak hareketler vardır diyor
hoş bu benimde işime geliyor doktorumu değiştireceğim bu sayede
eski doktoruma gitmek istiyorum zaten

bu arada ben hergün 1 saat yürüyorum
iş çıkışı eve yürüyerek gidiyorum
işte de 15 dk yürüyorum şimdilik yeter heralde

Ben de bir sorun yok ama dogum icin hastaneyi begenmedim dr degistircem. Yani su an iki tarafa da gidiyorum. Yeni dr coraspini birak dedi ama ben iciyorum. Cunku bu dozlari ayarlayan proftu simdi birak diyen normal kadin dogumcu. Kafa karisikligi hic iyi degil.
Senin son durum ne. Tekrar gittin mi dr.a

Her hafta kontrole gitmeme karar verdiler canım. Bayramdan önce kanama alanları devamdı. Bayram sonra tekrar gidicem.

ay kızlar ya benim bu kocam beni öldürecek
adamı şimdiden doğum sancısı tuttu
sezeryanı kim anlattıysa tutturdu normal doğum diye
ya bende normal istiyorum zaten ama bebek dönmezse ne yapalım mecbur sezeryan olur diyorum
yok anlamıyor normal doğumu kolaylaştıracak hareketler vardır diyor
hoş bu benimde işime geliyor doktorumu değiştireceğim bu sayede
eski doktoruma gitmek istiyorum zaten

bu arada ben hergün 1 saat yürüyorum
iş çıkışı eve yürüyerek gidiyorum
işte de 15 dk yürüyorum şimdilik yeter heralde
Ne guzel iste. Sn arastir dr degistir kendini normale hazirla. Zorunluluk olursa zaten sezeryani herkes yapiyor.
Normal dogum bambaska bisey yani zorunluluk durumlari haric, sezeryan yemekleri cigneyip yutmak yerine mideye hortum sallayip beslenmek gibi. Yaratici ya da doga bize dogurabilmemiz icin bir sistem vermis. Bebek cikar cikmaz sancin bitiyor, aglama sesiyle yeniden doguyorsun. Sut aninda geliyor. Bnce en onemlisi bilincin acik olmasi, narkoz fobisi var bende. Yani norml de zor, yuksek motivasyon istiyor o yuzden esinin boyle yapmasi bir sans.
Ikinciler daha kolay olurmus bn de ona hevesleniyorum. Dr cogunlukla ikinci dogumlarda kesi yapmiyorum dedi : ))

Of kizlar cok daraldim bu kv evinde. Sıkıntıdan forumdan cikmaz oldum.
Oglum elini yikamamak icin agliyor kp git oglum annenle yika diyecegine gel oglum diyor. Sanki annesi ozellikle aglatiyor benim merhametim yok cocuguma. Bir kiyamayan onlar. Gurbet zor ama en temizi tek basina buyutmek cocugunu. Daha lohusalik var ayy icim daraldi yaa

Günaydınnnnnn bol tepikli bir gğn olması dileğimle ve kafaya takacak yeni şeyler bulmamak umuduyla :) öpüyorum

Ne guzel iste. Sn arastir dr degistir kendini normale hazirla. Zorunluluk olursa zaten sezeryani herkes yapiyor.
Normal dogum bambaska bisey yani zorunluluk durumlari haric, sezeryan yemekleri cigneyip yutmak yerine mideye hortum sallayip beslenmek gibi. Yaratici ya da doga bize dogurabilmemiz icin bir sistem vermis. Bebek cikar cikmaz sancin bitiyor, aglama sesiyle yeniden doguyorsun. Sut aninda geliyor. Bnce en onemlisi bilincin acik olmasi, narkoz fobisi var bende. Yani norml de zor, yuksek motivasyon istiyor o yuzden esinin boyle yapmasi bir sans.
Ikinciler daha kolay olurmus bn de ona hevesleniyorum. Dr cogunlukla ikinci dogumlarda kesi yapmiyorum dedi : ))

ben zaten Allah işi karışmazsa asla sezeryan olmam
daha bekarken bile hep hamile kalırsam normal doğum yaparım diyordum
ablamın doğumu çok kolay olmuştu
rabbim banada aynısını yaşatsn diye dua ediyorum hep
seeryanı hiç düşünmedim düşünmek de istemiyorum
zaten benim şimdi gittiğim doktorda normal doğuma yönlendiriyor
extra bir durum olmadığı sürece

4 kg aldım toplamda kızlar sizde durumlar nasıl? Hızlandı 20den sonra bende.

Back
X