2015 Şubat Anneleri

Ben de kendi yiyebileceğim gibi istiyorum. Et'ler de henüz gelmedi dinlendiriliyormuş. Buzluğa koymadan önce kaç gün dinlendiriliyo. Dinlendirelim derken bozmasalar bari. Dinlenen et bence oda sıcaklığında olmamalı ama herkes çok bilmiş bize söz düşmüyo.
Soguk bir yerde bir gun falan dinlense yeter heralde herkes baska uyguluyor ben de cok bilmiyorum. Oda sicakliginda durmaz tabi kac gun oldu. Ya ben kofte bile yoguramiyorum yapsam da yiyemiyorum. Canim da istiyor hep disardan mi yicem ki

Annesi ilk defa kucagina almis fotografi vardi hala el kadardi. Yabanci bir ulkeydi. Ben de hayret ettim ama cok fazla saglik sorunu olur sanirim
Bir yanlışlık vardır belki.Benimde 13,5 haftalık düştü çay bardağı kadar bir şeydi.eli kolu hep vardı ama nasıl yalar ciğeri falan gelişmeden. Gerçi dünyada artık yapay rahimde döllenme yapıyorlar nerdeyse. Belki de yaptılarda gizliyorlar

Merhaba arkadaşlar tam kendime göre bi topik buldum beni de merak ettiğim konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim:)uzun bi bekleyişten sonra hamile olabilmek çok güzel bir duyguymuş ama endişesi de daha çok oluyor sanırım hareketler konusunda çok endişeliyim çok arada pıt pıt seğirme dışında çok fazla bişey hissedemiyorum oysaki gümbür gümbür olmalı sanırım 23.haftamdayım geçen 10 gün içinde başladı hareketler ancak 2 gündür okadar az ki çoğalacak die beklerken azaldı sanki aynı durumu yaşayan var mı lütfen rahatlatın beni:KK43:(
Bak şuan senin mesajını okurken tam benimki 4 defa belirgin şekilde tık tık aynı yere vurdu :) ama iki gündür tam belirgin hissediyorum şimdiye kadar hissediyorum diyodum ama zorlaa ve hafif kıpırtıydı sadece.korkma benim de bazen öyle oluyo kaç defa gidip kalp atışını dinledim sağlık ocağında ebe normal bazı günler hiç oynamaz yada hiç hissetmezsin dedi

Tunaydin bayramın son günunden selam olsun herkese oh ana baba evi gibisi yok keyfim huzurum yerinde şükür istaha da geldim önüme hazir geldikce yemesi de guzel oluyomus:) bizim de ayrintili usg cuma gunu nasipse inşallah iyi neticeler aliriz iki gundur pek sessiz benim kizce de rahatlayinca anasi o da gevsedi mi nedir :KK64:

Benim buyuk cadi dort guncuk saglikli gunden sonrs yine hasta oldy koh koh oksuruyor delircem artik daha ben tam toparlanmadan ikinci tura dondu cadi bana devrettikce mikropları iyilesemiycem bu gidişle yahu :(

Ay bulamadim haberi. Inan ya 14 haftalik dogmus ya 16. 2 ay fln kuvezde kalmis annesi ilk defa kucagina almis. Kucagina demisler ama eline yani. Elini gecememis boyu. Milyonda bir olacak bir sey yani.
Bir yanlışlık vardır belki.Benimde 13,5 haftalık düştü çay bardağı kadar bir şeydi.eli kolu hep vardı ama nasıl yalar ciğeri falan gelişmeden. Gerçi dünyada artık yapay rahimde döllenme yapıyorlar nerdeyse. Belki de yaptılarda gizliyorlar

Al

Al ben işte ben. tarihlerde aynı. Geçen hafta içerde bir sürü hareket olurken bu hafta tık yok. Bugün açık bir özel muayenehane bulursam gideceğim artık.
Kötü şeyler düşünmekten içim şişti.
Herkes bıktı benden. Sağolsun arkadaşlar rahatlatıyor ama işte oynamadan da tam rahatlayamıyorsun.
Kızla hemşire söyledi ye büyük bi tablet çikolatayı ye soluna yan yat bide yüksek bi müzik ver uyuyorsa uyanırmış sonra bekle kıpırdar büyük ihtimal dedi

• Beğen
Reactions: ydm
Tunaydin bayramın son günunden selam olsun herkese oh ana baba evi gibisi yok keyfim huzurum yerinde şükür istaha da geldim önüme hazir geldikce yemesi de guzel oluyomus:) bizim de ayrintili usg cuma gunu nasipse inşallah iyi neticeler aliriz iki gundur pek sessiz benim kizce de rahatlayinca anasi o da gevsedi mi nedir :KK64:
Oh oh tadini cikar ana evinin. Ben seneye bahara yaza kadar gidemicem icim buruk. Benim kiz da sakin. Ancak gece oglum uyandirinca duydum guzel tekmeliyordu. Ben tepige fln uyanmam. Cogu hareketi uykumda kaynayip gidiyor duymuyorum anlasilan. Ya da kiz gercekten sakin erkege gore

Bu.minnakim buyuk kizima göre daha iyi şükür ilk cadimda bu zamnlarda boyle hareket duymak ne mumkundu gunde bi pit olursa op basima yapiyordum. Bu da yine cok hareketli sayilmaz başkalarına nazaran ben ablasina kiyasls sevindirik oluyorum gunde bikac kez kendni belli ettikce o da ufak durtmeler ya da su fokurdamasi gibi oluyor yani oyle tepik falan yok yine

Calissan aslinda canim bebek dogunca hic yapilmiyor boyle seyler. Ama stres de yapma tabi

Sözlü sınav olduğu için konular Derya deniz. Nereden soracakları belli değil. Çalışıyorum ama çok derse de girmediğim için pratik az. Ezberlemek de zor. Jüri üyelerim maalesef benim uzmanlık alanımdan değil. Zaten önceden herkesin seçtiği alanı değil de kimsenin seçmediğini ben seçmiştim. Koca ülkede bu konuda çalışan sayısı çok az. Öyle olunca da jüri üyelerim başka oldu işte. Neyse onların sorabileceği şeylere bakayım gireyim diyorum bakalım.

Oh oh tadini cikar ana evinin. Ben seneye bahara yaza kadar gidemicem icim buruk. Benim kiz da sakin. Ancak gece oglum uyandirinca duydum guzel tekmeliyordu. Ben tepige fln uyanmam. Cogu hareketi uykumda kaynayip gidiyor duymuyorum anlasilan. Ya da kiz gercekten sakin erkege gore

Ben de annemi özledim. Buraya sadece trenle bir buçuk saat mesafedeler ama istirahatte kalıcaz diye oraya da gidemedim. Onlar da çok meşgul gelemiyorlar. Ah annemin yemekleri de çoook güzeldir.

Soguk bir yerde bir gun falan dinlense yeter heralde herkes baska uyguluyor ben de cok bilmiyorum. Oda sicakliginda durmaz tabi kac gun oldu. Ya ben kofte bile yoguramiyorum yapsam da yiyemiyorum. Canim da istiyor hep disardan mi yicem ki

Umarım soğukta bekletiyolardır. Ben de et pişirmiyorum ama dışardaki de hem pahalı hem onun tadı da kötü geliyor bana. Geçen gün kurbandan önce kavurma yapayım dedim saç kavurmalık kuzu eti diye aldım kasaptan. Biraz yağlıydı. Tavaya az zeytin yağı koydum etleri de koydum çıktım mutfaktan. On onbeş dakika sonra karıştırdım bes dakika daha çıktım geldiğimde pişmişti ;)

Ben de annemi özledim. Buraya sadece trenle bir buçuk saat mesafedeler ama istirahatte kalıcaz diye oraya da gidemedim. Onlar da çok meşgul gelemiyorlar. Ah annemin yemekleri de çoook güzeldir.

yaa sorma bu bayram pek bunaldım gurbette acayip zor oluyor
annem anlatıyor telefonda şu yemeği yaptım abinler geldi birazdan misafir gelecek falan filan
allahtan söylenen hiçbirşeyi canım istemiyor annemde rahat rahat anlatıyor
ama dün çok sıkıldım bayram ortamı gelenler, yemekler,eğlenceli sohbetler çok imrendim açıkcası
ama bebeğim için kaldık...neyseki bayramda bitti zaten

14 haftalık bebeğin yaşayacağını bilmiyorum ama geçende okudum 24 haftalık yaşamış. 500 gram doğmuş. ama tabi çok zor sıkıntılar atlatılmış. rabbim günlerinde doğmayı nasip etsin. onların orada 9 ay durmasının bir nedeni var.

Sözlü sınav olduğu için konular Derya deniz. Nereden soracakları belli değil. Çalışıyorum ama çok derse de girmediğim için pratik az. Ezberlemek de zor. Jüri üyelerim maalesef benim uzmanlık alanımdan değil. Zaten önceden herkesin seçtiği alanı değil de kimsenin seçmediğini ben seçmiştim. Koca ülkede bu konuda çalışan sayısı çok az. Öyle olunca da jüri üyelerim başka oldu işte. Neyse onların sorabileceği şeylere bakayım gireyim diyorum bakalım.
bebeginin sansina yolunda gider ins. Guzel sonuclar alirsin.

yaa sorma bu bayram pek bunaldım gurbette acayip zor oluyor
annem anlatıyor telefonda şu yemeği yaptım abinler geldi birazdan misafir gelecek falan filan
allahtan söylenen hiçbirşeyi canım istemiyor annemde rahat rahat anlatıyor
ama dün çok sıkıldım bayram ortamı gelenler, yemekler,eğlenceli sohbetler çok imrendim açıkcası
ama bebeğim için kaldık...neyseki bayramda bitti zaten
ay ben kv gittim ama canimin istedigi her sey annemin yaninda. Bosa yorgunluk gibi oldu yanii. Bir de bayramda tam 7 aylik kiz bebek vardi subatin basinda dogmus. Seneye ne durumda olacagimizi gordum yani : ) saglikla dogsunlar da yaza tam gezmelik oluyorlar masallah. Oglum kalabalik diye agladi onu istedi bunu istedi. Ama o bebek kucakta hop hop herkese guluyordu tam gezme kivami yani

Bak şuan senin mesajını okurken tam benimki 4 defa belirgin şekilde tık tık aynı yere vurdu :) ama iki gündür tam belirgin hissediyorum şimdiye kadar hissediyorum diyodum ama zorlaa ve hafif kıpırtıydı sadece.korkma benim de bazen öyle oluyo kaç defa gidip kalp atışını dinledim sağlık ocağında ebe normal bazı günler hiç oynamaz yada hiç hissetmezsin dedi
Sağolasın rahatlattın beni dün gece de bikaç kez yine pıt pıt sakin bi bebek olacak galiba:) detaylı ultrasonu da hayırlısıyla bi atlatsak süper olacak böyle şeylere takılmaktan hamileliğin tadını çıkaramıyorsun kızıyorum kendime bazen aslında rahat olmak lazım ama...inşallah hayırlısıyla kucağımıza aldığımızda bütün sıkıntılar bitecek:)

Sağolasın rahatlattın beni dün gece de bikaç kez yine pıt pıt sakin bi bebek olacak galiba:) detaylı ultrasonu da hayırlısıyla bi atlatsak süper olacak böyle şeylere takılmaktan hamileliğin tadını çıkaramıyorsun kızıyorum kendime bazen aslında rahat olmak lazım ama...inşallah hayırlısıyla kucağımıza aldığımızda bütün sıkıntılar bitecek:)
Bende cok evhamlıyım :) Doğuncada nefes alıyomu neden ağlamıyo neden uyanmadı falan modunda oluruz büyük ihtimal :))

Bizimde detaylı ultrason Perşembe günü çok merak ediyorum senin cinsiyet neydi bu arada

Bende cok evhamlıyım :) Doğuncada nefes alıyomu neden ağlamıyo neden uyanmadı falan modunda oluruz büyük ihtimal :))
Biraz önce ablamla onu konuşuyoduk 2 ablamdan 2 abimden 4 yiğen büyüttüm oldukça tecrübeliyim ablamda hiç şüphem yok çok iyi bakarsında şu pipirikli halin nolcak çok merak ediyom diyo valla ben de merak ediyorum umarım kararında rahat bir anne oluruz:)

Back
X