2015 Şubat Anneleri

Gümüşhanede doğu görevi sayılıyor sanırım geçen birisi söylemişti. Karadeniz bölgesinde ama denize kıyısı olmadığından daha çok doğu kültürü var. Ama türkiyenin şuç oranı en düşük şehri. Memleketin çok reklamını yaptım ama tavsiye ederim atanmak isteyenlere. Sadece kışın çok soğuk olur. Gece kapınızı kilitlemeden uyuyabilirsiniz.

canım gümüşhane ve diğer iç anadolu yada karadeniz illleri zaten daha yüksek puanlarla kapatıyor. Biz o yüzden diğer illerden kullandık tercihimizi. Ama tamda o esnada böyle karıştı ortalık. Allah yardımcıları olsun oralardakilerin. Birde en çok zaten doğunun sorunlu illeri güneydoğunun illerine kadro açılmıştı tercih listesinde. Bakalım kısmet şubat ataması olursa ona :) ama önerin için tşk ederim canım.

Gümüşhanede doğu görevi sayılıyor sanırım geçen birisi söylemişti. Karadeniz bölgesinde ama denize kıyısı olmadığından daha çok doğu kültürü var. Ama türkiyenin şuç oranı en düşük şehri. Memleketin çok reklamını yaptım ama tavsiye ederim atanmak isteyenlere. Sadece kışın çok soğuk olur. Gece kapınızı kilitlemeden uyuyabilirsiniz.

yakında itina ile oranın da içine ............

kızlar merhaba nasılsınız , herşey yolundadır inşallah
geçen girdim foruma ama bayramlaşmayı unuttum hala bayram sayılır sonuçta:KK48:
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR

Bu arada biz bebek arabasını yurt dışından getirticez,eşimin kuzeni orda.
Concorde Neo 2014 alıyoruz
Siz baktınız mı arabalara ? Bi düşünceniz varmı ?
Kasımın başında da mobilya siparişi vericez inşallah
Ocağa ne kaldı şunun şurasında :))

kızlar merhaba nasılsınız , herşey yolundadır inşallah
geçen girdim foruma ama bayramlaşmayı unuttum hala bayram sayılır sonuçta:KK48:
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR

Bu arada biz bebek arabasını yurt dışından getirticez,eşimin kuzeni orda.
Concorde Neo 2014 alıyoruz
Siz baktınız mı arabalara ? Bi düşünceniz varmı ?
Kasımın başında da mobilya siparişi vericez inşallah
Ocağa ne kaldı şunun şurasında :))

ben sunny baby ultıma 700 e sıcak bakıyorum zaten burada fazla seçeneğim yok

Kizlar ben de isim bakiniyorum ama secenek bile bulamadim. NEtte ise yarar site bilen var mi isim konusunda? Ya da begendiginiz kiz isimlerini yazsaniza fikir oluruz birbirimize

Kızlaaarr diyarbakır çok kötü cehennem gibi,okulada gitmicem rapor alcam,tüm yollar barikat,ateş,ulaşım yok,her yer kapalı..tatil edilmeli genel olarak..patlamalar,kornalar,bağrışlar çok gerginim evde bile..korkuyorum ilk defa..dua edin nolur :KK43:
Hiç deme ya. Bende mardinde görev yapıyorum bugün memleketten yola düştük viranşehirden öteye gidemedik, mardinin ilçelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş polisi aradık gelmeyin memleketinize geri dönün dedi. Müdürümu aradım yolda kaldık yollar kapalı diye bana köy yolu tarif ediyor. Ben böyle adam görmedim ya özelde çalışırken bu kadar hödük değildi müdürlerim! Otelde sabahlayacaz artık yarın ola hayrola :(

Kizlar ben de isim bakiniyorum ama secenek bile bulamadim. NEtte ise yarar site bilen var mi isim konusunda? Ya da begendiginiz kiz isimlerini yazsaniza fikir oluruz birbirimize
Biz cemre koyacağız eşim çok ısrar etti kıramadim onu. Benim gönlümden havin veya derin isimleri geçiyordu belki sana ilham olur bunlar diye yazdım :)

Kızlaaarr diyarbakır çok kötü cehennem gibi,okulada gitmicem rapor alcam,tüm yollar barikat,ateş,ulaşım yok,her yer kapalı..tatil edilmeli genel olarak..patlamalar,kornalar,bağrışlar çok gerginim evde bile..korkuyorum ilk defa..dua edin nolur :KK43:
yarın diyarbakırda okullar tatil edilmiş..allah yardımcınız olsun

hamilelerin duası kabul olurmuş bu gece bol bol dua edelim arkadaşlar
rabbim ülkemizi vandalların şerrinden korusun inş...

Merhaba kizlar
Bayramda kosturmaktan ugrayamadim
Umarim herkesin keyfi yerindedir

Hiç deme ya. Bende mardinde görev yapıyorum bugün memleketten yola düştük viranşehirden öteye gidemedik, mardinin ilçelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş polisi aradık gelmeyin memleketinize geri dönün dedi. Müdürümu aradım yolda kaldık yollar kapalı diye bana köy yolu tarif ediyor. Ben böyle adam görmedim ya özelde çalışırken bu kadar hödük değildi müdürlerim! Otelde sabahlayacaz artık yarın ola hayrola :(
kim takar müdürü boşver,hiçbir şey olmaz..devlet üzerine düşeni yapsın güvenliğimi sağlasın,ben de gideyim görevimin başına..bizim okullar tatil edildi,sokağa çıkma yasağı da var.. Rabbim sonumuzu hayretsin,yar ve yardımcımız olsun inşallah..gidişat hiç iyi değil..

kim takar müdürü boşver,hiçbir şey olmaz..devlet üzerine düşeni yapsın güvenliğimi sağlasın,ben de gideyim görevimin başına..bizim okullar tatil edildi,sokağa çıkma yasağı da var.. Rabbim sonumuzu hayretsin,yar ve yardımcımız olsun inşallah..gidişat hiç iyi değil..
İşte benim sıkıntım ilçelerde sokağa çıkma yasağı var merkezde yok. Ama bayram dönüşü napayım yani merkeze gitmem için ilçelerin birinden geçmem şart.Amin canım inş tez zamanda durulur ortalık

Ben bunu beğendim sizce kullanışlı mı?

Eklentiler

• baby2go_112013_00736.webp
    baby2go_112013_00736.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 128
Esenyurtta fena karıştı. Şuanda helikopter dolanıp duruyo, ışık tutuyo olay yerine. Silahlı çatışma varmış. Rabbim hayırlısını versin:(

canım gümüşhane ve diğer iç anadolu yada karadeniz illleri zaten daha yüksek puanlarla kapatıyor. Biz o yüzden diğer illerden kullandık tercihimizi. Ama tamda o esnada böyle karıştı ortalık. Allah yardımcıları olsun oralardakilerin. Birde en çok zaten doğunun sorunlu illeri güneydoğunun illerine kadro açılmıştı tercih listesinde. Bakalım kısmet şubat ataması olursa ona :) ama önerin için tşk ederim canım.

Sendemi benim gibi şubat atamasini bekliyorsun canim inşallah bizde gideriz.

Back
X