2015 Şubat Anneleri

Ben bunu beğendim sizce kullanışlı mı?
bu arabayı ben yakından gördüm evet güzel , arka tekerleklerin büyük olması arabanın kaldırım gibi yerlerden kolay inip çıkmasını sağlıyor kesinlikle avantajlı
yalnız almadan önce git kesinlikle arabayı sür indir kaldır , dene , başka arabalarla kıyasla

Ben arabayi aldim kraft twist diye geçiyor. Rahat bir araba sikildim arastirmaktan bir anda aldim ne yalan söyleyim. Çok kafa yoruyorum yapilacaklara maalesef.

Ben arabayi aldim kraft twist diye geçiyor. Rahat bir araba sikildim arastirmaktan bir anda aldim ne yalan söyleyim. Çok kafa yoruyorum yapilacaklara maalesef.

bende çok kafa yoruyorumm birde ben internette en iyi bebek arabalarına baktım sonra gittim onları denedim sürdüm sonrada başka hiç bir arabayı beğenmemeye başladım..
Twistide denemiştim ebebekte hatta ama bana fazla büyük gelince vazgeçtik

bende çok kafa yoruyorumm birde ben internette en iyi bebek arabalarına baktım sonra gittim onları denedim sürdüm sonrada başka hiç bir arabayı beğenmemeye başladım..
Twistide denemiştim ebebekte hatta ama bana fazla büyük gelince vazgeçtik

Ayni şekilde uçuk arabalar beğendim o kadar para vermemek içinse gidip bir anda en uygun ve begendigim arabayi aldim yoksa 2500 3000 gitmişti kesin :/ iyi yaptim iyi:) herkesin gönlüne gore olsun inş. Benim kullanım alanima uygun araba çok engebeli yollarim yok genelde yürüyüş yolu tarzında o yüzden rahat olacak benim için.

Bu arada yatak olarak park yatak yerine sunta olan uygun yataklardan almak daha mantikli geliyor. En azından muşamba değil diyorum. Ne dersiniz?

Ayni şekilde uçuk arabalar beğendim o kadar para vermemek içinse gidip bir anda en uygun ve begendigim arabayi aldim yoksa 2500 3000 gitmişti kesin :/ iyi yaptim iyi:) herkesin gönlüne gore olsun inş. Benim kullanım alanima uygun araba çok engebeli yollarim yok genelde yürüyüş yolu tarzında o yüzden rahat olacak benim için.

hayırlı olsun,bebeğin sağlıklı bi şekilde içini doldursun inşallahh :KK36:en iyisini yapmışsın,ben okadar cesaretli değilim biraz da ilk istediğin neyse o olsun isteyen bi tipim , olan eşime oluyor ne yazıkki
ben taktım bu arabaya mesela kafayı :KK28:

Eklentiler

• ensemble-poussette-neo-travel-set-candy.webp
    ensemble-poussette-neo-travel-set-candy.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 120
  • 31949441.webp
    31949441.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 119
Bu arada yatak olarak park yatak yerine sunta olan uygun yataklardan almak daha mantikli geliyor. En azından muşamba değil diyorum. Ne dersiniz?

sanırım yarın iş var diye herkes uyudu :) bunada kendi düşüncemi söyliyim ben :-)
biz bebek odası yapıcaz zaten
evimiz dublex o yüzden belki küçükk bi beşik tarzı yatak alırım salonuma koyarım gerekirse de yatak odama diye düşünüyorum
ama şu park yatakları hiç sevmiyorum dediğin gibi muşamba resmen
iyi düşünüyorsun yani :KK51:

ben oda yapmıycam çünkü evim müsait değil. mecburen park yatak aldım. ha muşambamı dersem hayır değil. gayet güzel park yatakta bulabilirsin araştırınca. bende senin gibi önyargılıydım ilk başta ama eve gelince gördüm ki gerçekten kaliteli bir yatak. sallama seçeneği ise ayrı bir güzellik. ayrıca odadan odaya taşınma imkanı filan çok hoşuma gitti. ben ilk başta ikeanın boyasız beşiğine bakmıştım oda çok kullanışlı idi. ama o yanlarında çekmeceli yatakları hiç tercih etmiyorum hem aşırı büyük hemde fazla kullanılmıyor.yani tercih senin ama bizzat evimde kalite kontrol yaptım :) o yüzden yorum yazmadan geçemedim.

kızlar çamaşırımda açık kahve sarımsı lekesi olan varmi kanama tarzi degil ama :-\

Günaydın. Ufff iş var yine hiç gidesim yok. Bebek olunca nasıl bırakıp giderim hiç bilmiyorum.

Kızlaaarr diyarbakır çok kötü cehennem gibi,okulada gitmicem rapor alcam,tüm yollar barikat,ateş,ulaşım yok,her yer kapalı..tatil edilmeli genel olarak..patlamalar,kornalar,bağrışlar çok gerginim evde bile..korkuyorum ilk defa..dua edin nolur :KK43:
Hiç gitme canım valla gerilmemeye çalış,kıyamam :(

günaydın kızlaar, tatil sonrası işe dönmek çok kötüüü :mad:
Allah hepimize hayırlı bi hafta nasip etsin. kafamıza hiç bişey takmadığımız, kavgasız gürültüsüz, geriltisiz, bebişlerimizle musmutlu bi hafta olsun inşallah :KK68:

Kızlaaarr diyarbakır çok kötü cehennem gibi,okulada gitmicem rapor alcam,tüm yollar barikat,ateş,ulaşım yok,her yer kapalı..tatil edilmeli genel olarak..patlamalar,kornalar,bağrışlar çok gerginim evde bile..korkuyorum ilk defa..dua edin nolur :KK43:

of canm çok zor, Allah yardımcımız olsun.. dua edelim bol bol biran önce bitsin şu savaş ortamı, biz burda sadece tv den görüyoruz ve üzülüyoruz,ama siz orda canlı canlı yaşıyorsunuz :KK43: dua etmekten başka da elimizden bişey gelmiyor malesef.. Allah Yar ve Yardımcınız olsun inşallah..

kızlar merhaba nasılsınız , herşey yolundadır inşallah
geçen girdim foruma ama bayramlaşmayı unuttum hala bayram sayılır sonuçta:KK48:
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR

Bu arada biz bebek arabasını yurt dışından getirticez,eşimin kuzeni orda.
Concorde Neo 2014 alıyoruz
Siz baktınız mı arabalara ? Bi düşünceniz varmı ?
Kasımın başında da mobilya siparişi vericez inşallah
Ocağa ne kaldı şunun şurasında :))
Biz arabada Kraft twist air da karar kıldık ama daha almadık bu hsonu da mobilya siparisi vericez teslimat süresi 45 gün dediler havalandırma mobilya kokusunun çıkması falan anca olur heralde

Back
X