2015 Şubat Anneleri

Gunaydin anneler. Her yonden guzel bir gun olsun ins.
Benim ev cocuk is mesaim basladi. Yine de tatil degil evim guzel evim diyorum..

GÜNAYDIN KIZLAR,
yine başladı iş maratonu bayram dinlenmek değil komple eziyet aslında insana et doğramaktan canım çıkmış meğersem bide eşimin doğum günüydü misafir ağırla falan derken mahfolmuşum olsun yinede işten uzaklaşmak iyi geldi şimdi masamda oturmuş size yazıyorum :) cumartesi bebişimizin mobilyasını almaya gitcez akşam liste yaptık eşimle elektronik olanları o alacak tanıdıklarından bense küçük onun bulamıcağı ihtiyaçları tatlı heycanlar sert tekmelerle bizde devam ediyor :) sizlerde iyisinizdir umarım

GÜNAYDIN KIZLAR,
yine başladı iş maratonu bayram dinlenmek değil komple eziyet aslında insana et doğramaktan canım çıkmış meğersem bide eşimin doğum günüydü misafir ağırla falan derken mahfolmuşum olsun yinede işten uzaklaşmak iyi geldi şimdi masamda oturmuş size yazıyorum :) cumartesi bebişimizin mobilyasını almaya gitcez akşam liste yaptık eşimle elektronik olanları o alacak tanıdıklarından bense küçük onun bulamıcağı ihtiyaçları tatlı heycanlar sert tekmelerle bizde devam ediyor :) sizlerde iyisinizdir umarım
Bizde artik sert hareketleri hisediyoruz sukur:) canim elektronik esya derken neler acaba unuttugumuz bisey varmi yoksa aklima gekmedi

Bizde artik sert hareketleri hisediyoruz sukur:) canim elektronik esya derken neler acaba unuttugumuz bisey varmi yoksa aklima gekmedi
canım işte ateşölçer , buhar makinası , ufo bu üçü eksik artık başka bişi eksikse sen yaz bi bende bakayım

Günaydınlar sevgili anneler :) nasılsınız bayram sonrası çalışanlar iş başı yaptık hadi hayırlısı. evde olanlar dinlenme zamanı :)
bebişler ne durumda tekmeler başladı sanırım artık. benim kuzum 1 haftadır net olarak kendini belli etti :KK46:

günaydın millet

tatil bitti geldik yıne kürkçu dükkanına :( bide dün nezle olmuşum, işler birikmiş allahım bugun nasıl calısacagım ben :(

Canin kendi isin yanlis haturlamiyosam evede yakinsa alirsin kizceni koyarsin pusetine gidip gelirsiniz:KK39:
ya işte kendı ısım ama bızım iş streslı iş.
her ay zamanla yarış yetişmesı gereken bır seyler olsun.
bu günlerde yıne depresyona gırdım nedense. kac gundur bır seyden zevk almıyorum.
yemeğe sarıyorum ama yedıgım seylerde zevk vermıyor. bebeği görmeye ıhtıyacım var sanırım. salıya az kaldı gercı.

Günaydın tatil bitti neyseki raporluyum sayılı gunum kalsa da buna şükür.ise gidenlere kolayliklar dolu bigun diliyorum. Bel agrilarim cok artti bu ara gece uyuyamiyorum rahat ve yine saatbasi wc turlari basladi cok yorucu oluyor. Iki gundur sessizdi kuzucum bu sabah yuregimi teskin etti dalga yapar gibi ayaklı başlı iki yandan vurarark sanirim yine pozisyon degstrdi bicirigim.bol tepikli saglikli huzurlu mutlu gunler dilerim herkese

GÜNAYDIN KIZLAR,
ben dedım hamıleleler ete dokunmuyormuş. butun etı eşim ayrıdı parçaladı.

Kızlar günaydın :) bol tepiklş bir gün diliyorum doktor kontrolleri olanlar iyi haberlerle gelsin inşAllah ☺️
senin nasıl tepikler daha bahsetmıyorsun ıyı tepıklıyor senınkı sanırım. benımde ara ara bır karıncalanmadır gıdıyor ama ayırt edemiyorum. bır kez daha doktora gıdersem daha da endıselenmıycem ınsallah. kendı dedıgıme kendımde ınanmadım.:)

hazır sizi bulmuşken bi, derdim var benim yaşayanınız varmı bilmiyorum ama ben feci kemik ağrısı çekiyorum kuyruk sokumumun sol tarafı napcam bilmiyorum öğlene kadar ağrısız öğleden sonra bi başlıyor geçmiyor bi daha :( :(

hazır sizi bulmuşken bi, derdim var benim yaşayanınız varmı bilmiyorum ama ben feci kemik ağrısı çekiyorum kuyruk sokumumun sol tarafı napcam bilmiyorum öğlene kadar ağrısız öğleden sonra bi başlıyor geçmiyor bi daha :KK43: :KK43:

ah kuzum ben ıkı uc haftadır cekıyorum bu agrıyı. kuyruk sokumuyla basla dı daha dogrusu ustundekı legen kemıklerıyle suan sırtıma yayıldı. dayanılmaz bır agrı. dedıgın gıbı sabahları cok degıl ama ogleden sonra bır baslıyor hayatı zindan edıyor. bazı gecelerde uykumdan sancıyla uyanıyorum ve bır daha agrıdan uyuyamıyorum. bı ıkı gece oturup ytakta agladım bıle dayanamıyorum dıye. anlatmakla olmuyor cekmeyen bılmez gercekten. ben careyı sıcak su torbası koymakta buldum. sende dene bnece. akşamları eve gıdınce sıcak su torbasını dolduruyorum. oturukn yatarken falan sırtımda oluyor hep , baya baya azaltıyor agrılarımı

senin nasıl tepikler daha bahsetmıyorsun ıyı tepıklıyor senınkı sanırım. benımde ara ara bır karıncalanmadır gıdıyor ama ayırt edemiyorum. bır kez daha doktora gıdersem daha da endıselenmıycem ınsallah. kendı dedıgıme kendımde ınanmadım.:)
Benim bazen çok hareket ediyor baxen daha az bugün daha bişi yok mesela 2 saat oynamasa panik oluyorum resnen hayattan soyutlanıyorum ben senden beter manyağım . Bide ben kontrol falan dinlemeyip gidiyorum ya kendi kendimi yiyeceğime stres olacağıma napiyim. Bence sende de problem yok ama insanın elinde olmuyor evhamlanıyorsun. Bir arkadaşım çok kilo aldığı için hareketleri pej hissetmemiş hamileliğinde bence senib kuzucuğun gayet iyi ama için rahat etmiyorsa git kimseye bakma ben eşimden habersiz gittiğim bile oluyordu

ah kuzum ben ıkı uc haftadır cekıyorum bu agrıyı. kuyruk sokumuyla basla dı daha dogrusu ustundekı legen kemıklerıyle suan sırtıma yayıldı. dayanılmaz bır agrı. dedıgın gıbı sabahları cok degıl ama ogleden sonra bır baslıyor hayatı zindan edıyor. bazı gecelerde uykumdan sancıyla uyanıyorum ve bır daha agrıdan uyuyamıyorum. bı ıkı gece oturup ytakta agladım bıle dayanamıyorum dıye. anlatmakla olmuyor cekmeyen bılmez gercekten. ben careyı sıcak su torbası koymakta buldum. sende dene bnece. akşamları eve gıdınce sıcak su torbasını dolduruyorum. oturukn yatarken falan sırtımda oluyor hep , baya baya azaltıyor agrılarımı
Cnm nacizane fikrim sıcak uygulmayı pek yapma tavsiye etmiyorlar illla koyarsan ayaklarının altına koy bele sırta karına sıcak uygulama yapmaktan çekin

Benim bazen çok hareket ediyor baxen daha az bugün daha bişi yok mesela 2 saat oynamasa panik oluyorum resnen hayattan soyutlanıyorum ben senden beter manyağım . Bide ben kontrol falan dinlemeyip gidiyorum ya kendi kendimi yiyeceğime stres olacağıma napiyim. Bence sende de problem yok ama insanın elinde olmuyor evhamlanıyorsun. Bir arkadaşım çok kilo aldığı için hareketleri pej hissetmemiş hamileliğinde bence senib kuzucuğun gayet iyi ama için rahat etmiyorsa git kimseye bakma ben eşimden habersiz gittiğim bile oluyordu

aynı şeyleri yaşıyoruz bazen sakin bazen deli danalar gibi :) kafaya takıyorum bazen ama takılacak bir durumda yok.

Günaydın kızlar, doktorumu aradım sabah sabah, idrarımda köpürme başladı diye, idrar testi istedi, yarın kontrol günüm bitiyor ne yapsam bilemedim, evimde hastaneye çok uzak.

ya işte kendı ısım ama bızım iş streslı iş.
her ay zamanla yarış yetişmesı gereken bır seyler olsun.
bu günlerde yıne depresyona gırdım nedense. kac gundur bır seyden zevk almıyorum.
yemeğe sarıyorum ama yedıgım seylerde zevk vermıyor. bebeği görmeye ıhtıyacım var sanırım. salıya az kaldı gercı.
Bebegi gormek gercekten rahatlatiyo herseyi unutuyosun bi anda terapi gibi az kalmis cnm seninde nacizane paikolojik olarak iyibseyler dusunmeye calis ve pozitif bak herseye ve bol.bol dua et olurmu sagliklisin bebegin saglikli annen duzeliyo hersey cok iyi olucak sevdigin seyleri yapmaya calis sigaraninda etkisi olabikir belki

Back
X