Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar, ben son 2 haftada bol yolculuk yaptım birincisi düğün içindi eskişehire gittim geldim dinlenmeli ve eğlenceliydi ama dün kuzenimin eşinin cenazesi için yine yoldaydımsabah gittik akşam döndük yolun yorgunluğundan ziyade üzüntümüz tarif edilemezdi eşim kalmama karşı çıktı bende ısrarcı olmadım yine de pek iyi sayılmam ama elden gelen birşey yok malesef Allah rahmet etsin demekten başka
![]()
kızımın tekmelerini hissediyorum çok şükür bende 2.usg için ayın 15. gidecem hayırlı haberler alırım inşallah... yazdıklarınızı okuyorum iyi haberler ve küçük ağrılar var bunlara şükür Allah kötü haber yazdırmasın hiçbirimize
Aynen cnm bende öyleyim gece 40-45 defa pozisyon değiştiririm ve uykum kalmıyorsağa yada sola yattıgım zaman yattıgım yerde uyuşukluk oluyor bu konuyla ilgili biri yazmıştı tam olarak hatırlayamadım ne oldugunu önemli bişey miydi doktora sorsam mı?
Bence nivea da çok iyi marka.
Ama benim bacaklarımda ve kalçalarımda oluyor o ne?O biri ben ve korkutuneliydi canım. Karpal tunel sendromuymuş. Bileklerimizdki sinirler vücuttaki ödem nedeniyle sıkışıyormuş o da yattığımız tarafın uyulmasına neden oluyor. Özellikle elleri yormıcakmışız. Örgü örmek bilgisayar kullanmak sarma dolma yapmak artırırmış. Sarma konusunda koca Bayram geçti yemedim diye düşünürken sonunda dün yaptım nihüzel yedim. Gece kolum uyuşmayı geçti ağrısından uyuyamadım. Dr a magnezyum falan veriliyo mu dedim yok dedi tek çözümü el istirahatiymiş.
Bu hafta 4 kez aynı yemeği yedim, aşerme olduğuna karar kıldık, öğleden sonra gidicem yine yemeyekızlar ,
sürekli aynı şeyi istemek aşermeme mi yoksa pis boğazlığımdan mıyani o şey sürekli olsa sürekli yerim o derece noluyo nasıl oluyo anlamadım resmen ağzım sulanıyo sigara içen insandım onu o kadar istemiyom :)
![]()
Başısağolsun . sende durmuyorsun yerinde benim gibi üzüntü verici olaylarında içine gırıyorsun mecburen. gecen de yıne. hastaneye gıttık yazmıştın bence bazılarına gıtmesen ıyı olur.selam kızlar, ben son 2 haftada bol yolculuk yaptım birincisi düğün içindi eskişehire gittim geldim dinlenmeli ve eğlenceliydi ama dün kuzenimin eşinin cenazesi için yine yoldaydımsabah gittik akşam döndük yolun yorgunluğundan ziyade üzüntümüz tarif edilemezdi eşim kalmama karşı çıktı bende ısrarcı olmadım yine de pek iyi sayılmam ama elden gelen birşey yok malesef Allah rahmet etsin demekten başka
![]()
kızımın tekmelerini hissediyorum çok şükür bende 2.usg için ayın 15. gidecem hayırlı haberler alırım inşallah... yazdıklarınızı okuyorum iyi haberler ve küçük ağrılar var bunlara şükür Allah kötü haber yazdırmasın hiçbirimize
aynı güne denk gelmiş bizim ayrıntılı. benimde 11 de randevum bakırköydebaşınız sağolsun..böyle acılar ınsanı uzuyor... bızde 14/10 de detay usg ye gıreceğiz... inşallah hepimiizn bebeklerı sağlıklı doğar... Korusun Allahım yavrularımızı
Nivea hangi ülkenin markası bilmiyorum ama bana sanki Almanlar ne yaparsa güvenir olurmuş gibi geliyor.Bence nivea da çok iyi marka.
neymiş o öteki kısıma yazdın mı merak ettım sımdı.Bu hafta 4 kez aynı yemeği yedim, aşerme olduğuna karar kıldık, öğleden sonra gidicem yine yemeye
ya siz öyle yazınca benım gıbı meraklılar hemen ne acaba dıye .kızlar ,
sürekli aynı şeyi istemek aşermeme mi yoksa pis boğazlığımdan mıyani o şey sürekli olsa sürekli yerim o derece noluyo nasıl oluyo anlamadım resmen ağzım sulanıyo sigara içen insandım onu o kadar istemiyom :)
![]()
Yok yazmadım ama protein grubundan :) canı çekmesin kimsenin ben müptelası oldumneymiş o öteki kısıma yazdın mı merak ettım sımdı.
ya siz öyle yazınca benım gıbı meraklılar hemen ne acaba dıye .
ben bazen bir daha sigara içecegım gunu dusunup heyecanlanıyorum. kötü bir şey bılıyorum keşke bırakmışken hep bıraksam ama öyle ara ara özlemle düşünüyorum elımde degıl.
of off onlar yasak bana size afiyet olsun.Yok yazmadım ama protein grubundan :) canı çekmesin kimsenin ben müptelası oldum![]()
beni görsen sorana havalı havalı bıraktım diyorum.Sigara olayını hiç sorma .. Of herkes de nasıl mutlu Bıraktı diye, ben de söyle soğuk bi havada kahve ile hayal ediyorum