2015 Şubat Anneleri

kızlar ,
sürekli aynı şeyi istemek aşermeme mi yoksa pis boğazlığımdan mı :D yani o şey sürekli olsa sürekli yerim o derece noluyo nasıl oluyo anlamadım resmen ağzım sulanıyo sigara içen insandım onu o kadar istemiyom :) :D

selam kızlar, ben son 2 haftada bol yolculuk yaptım birincisi düğün içindi eskişehire gittim geldim dinlenmeli ve eğlenceliydi ama dün kuzenimin eşinin cenazesi için yine yoldaydım :KK43: sabah gittik akşam döndük yolun yorgunluğundan ziyade üzüntümüz tarif edilemezdi eşim kalmama karşı çıktı bende ısrarcı olmadım yine de pek iyi sayılmam ama elden gelen birşey yok malesef Allah rahmet etsin demekten başka :KK43: :KK43: kızımın tekmelerini hissediyorum çok şükür bende 2.usg için ayın 15. gidecem hayırlı haberler alırım inşallah... yazdıklarınızı okuyorum iyi haberler ve küçük ağrılar var bunlara şükür Allah kötü haber yazdırmasın hiçbirimize

başınız sağolsun canım. allah geride kalanlara sabır versin

sağa yada sola yattıgım zaman yattıgım yerde uyuşukluk oluyor bu konuyla ilgili biri yazmıştı tam olarak hatırlayamadım ne oldugunu önemli bişey miydi doktora sorsam mı?
Aynen cnm bende öyleyim gece 40-45 defa pozisyon değiştiririm ve uykum kalmıyor

yav bu benim oğlum memecimi olacak anlamadım ki :D hep sağ göğsümün altında bir şeyler yapıyor. aşşağı da yer kalmadı herhalde :KK53::KK53: tuhaf oluyor içim orada bir şey kıpırdayınca :KK53:

O biri ben ve korkutuneliydi canım. Karpal tunel sendromuymuş. Bileklerimizdki sinirler vücuttaki ödem nedeniyle sıkışıyormuş o da yattığımız tarafın uyulmasına neden oluyor. Özellikle elleri yormıcakmışız. Örgü örmek bilgisayar kullanmak sarma dolma yapmak artırırmış. Sarma konusunda koca Bayram geçti yemedim diye düşünürken sonunda dün yaptım nihüzel yedim. Gece kolum uyuşmayı geçti ağrısından uyuyamadım. Dr a magnezyum falan veriliyo mu dedim yok dedi tek çözümü el istirahatiymiş.
Ama benim bacaklarımda ve kalçalarımda oluyor o ne?

kızlar ,
sürekli aynı şeyi istemek aşermeme mi yoksa pis boğazlığımdan mı :D yani o şey sürekli olsa sürekli yerim o derece noluyo nasıl oluyo anlamadım resmen ağzım sulanıyo sigara içen insandım onu o kadar istemiyom :) :D
Bu hafta 4 kez aynı yemeği yedim, aşerme olduğuna karar kıldık, öğleden sonra gidicem yine yemeye

selam kızlar, ben son 2 haftada bol yolculuk yaptım birincisi düğün içindi eskişehire gittim geldim dinlenmeli ve eğlenceliydi ama dün kuzenimin eşinin cenazesi için yine yoldaydım :KK43: sabah gittik akşam döndük yolun yorgunluğundan ziyade üzüntümüz tarif edilemezdi eşim kalmama karşı çıktı bende ısrarcı olmadım yine de pek iyi sayılmam ama elden gelen birşey yok malesef Allah rahmet etsin demekten başka :KK43: :KK43: kızımın tekmelerini hissediyorum çok şükür bende 2.usg için ayın 15. gidecem hayırlı haberler alırım inşallah... yazdıklarınızı okuyorum iyi haberler ve küçük ağrılar var bunlara şükür Allah kötü haber yazdırmasın hiçbirimize
Başısağolsun . sende durmuyorsun yerinde benim gibi üzüntü verici olaylarında içine gırıyorsun mecburen. gecen de yıne. hastaneye gıttık yazmıştın bence bazılarına gıtmesen ıyı olur.
hıc yerınde durmuyorsun hem de cok yoruluyorsun.

başınız sağolsun..böyle acılar ınsanı uzuyor... bızde 14/10 de detay usg ye gıreceğiz... inşallah hepimiizn bebeklerı sağlıklı doğar... Korusun Allahım yavrularımızı
aynı güne denk gelmiş bizim ayrıntılı. benimde 11 de randevum bakırköyde
hepimiz için hayırlısı olsun. iyi haberlerle dönelim.

kızlar ,
ya siz öyle yazınca benım gıbı meraklılar hemen ne acaba dıye .
ben bazen bir daha sigara içecegım gunu dusunup heyecanlanıyorum. kötü bir şey bılıyorum keşke bırakmışken hep bıraksam ama öyle ara ara özlemle düşünüyorum elımde degıl.

Merhaba kızlar benimde 31 ekimde ayrıntılı usg var ama kağıtta anomali yazıyor anomali aynı zamanda ayrıntılı usg anlamındamıo_O

Sigara olayını hiç sorma .. Of herkes de nasıl mutlu Bıraktı diye, ben de söyle soğuk bi havada kahve ile hayal ediyorum
ya siz öyle yazınca benım gıbı meraklılar hemen ne acaba dıye .
ben bazen bir daha sigara içecegım gunu dusunup heyecanlanıyorum. kötü bir şey bılıyorum keşke bırakmışken hep bıraksam ama öyle ara ara özlemle düşünüyorum elımde degıl.

Galiba hepinizin bulantısı geçti ben bu sabah kan kustum artık boğazımın tahriş olmasından dolayı zofer 8 mg kullanıyorum hala faydası yok hayattan soğudum resmen hiçbişyin faydası olmuyor krakerlerden tiksindim :(

Sigara olayını hiç sorma .. Of herkes de nasıl mutlu Bıraktı diye, ben de söyle soğuk bi havada kahve ile hayal ediyorum
beni görsen sorana havalı havalı bıraktım diyorum.
herkes ıyı yapmışsın,bravo diyor ama içimden neler geçiyor.

eslaa eslaa canım benim oğluşta ne zmn bişiler yesem daha çok tekmeliyor inşAllah doğuncada yemek sıkıntısı olmaz herşeyi yiyen bir çocuk olur :) benim oğluşta taa göğüs hizasında yanlarıma tepikler atıyor dün gece hafif hafif vuruyordu eşime bak vuruyor dedim elini bel kısmımdan karnıma doğru koydu hani ben bişi hissetmiyorum fln diyordu ki oğluş bir sert tekme attı resmen yanım seğirdi dışarı şimdi gördün mü babası dedim gülüyor :KK48::nazar::nazar::nazar: genelde bizde tepiklerken babamız elini karnıma koyarsa hareketi kesiyordu hiç hissedememişti ama dün gece iyi bir tekme attı hemde yanımdan göğüs altında tam.

Back
X