2015 Şubat Anneleri

malesef bana doktor gelirken tatlı yeme çok hareket ediyor takip etmekte zorlanıyorum demişti bende yemeden gittim :)

kızlar çok şükür geldim
ayyy ağlamamak için zor tuttum kendimi
minik ninjam 4 boyutluda daha güzel göründü gözüme
herşey yolunda elhamdülillah
elleri parmakları ayak parmakları ağzı dudakları herşeyi o kadar güzeldi ki
eve ayrıntılı ultrason alasım geldi :KK53:
doktor tatlı mı yedin sen dedi
hayır 3 gündür tatlı ve kafeinli şeyler yemiyorum öyle demiştinizya dedim
o zaman hazır ol hiperaktif bir kız geliyor dedi
eşimin tepkisi yine aynı oldu
eminmisiniz kız mı :KK48:
doktor klitorisini gösterdi bak bu klitoris dedi
kemik yapısının da narin olduğunu söyledi
ama heveslenmeyin hanım hanımcık bir kız olmayacak belli içeride parende atıyor dedi:KK46:
sağ elini gösterdi sol elinin parmaklarını sayması 20 dk sürdü
sürekli yüzünü kapatıyor elini ağzına sokmaya çalışıyor
doktor ultrason aletini bastırıyor karnıma hemen sırtını dönüyor
renkli fotoğrafını verdi ben babaya benzettim özellikle uyuma şekli ona benziyor

artık herşeyi alabilirim 1 ay daha beklerim diyordum ama çok heyecan yaptım en azından 1 tanecik de olsa bişey almam lazım :KK71:

Ayy maşaallah küçük prensese canım çok sevindim senin adına :)
Sana enerjik bir bebiş geliyor annesi :KK49:
Şükür herşey iyiymiş. Şu 4 boyutlu usgye siz böle ballandıra ballandıra anlatınca içim gidiyor bnde mi gitsem acep benim oğluşum kime benziyor acaba :KK48: rüyamda gördüğüm bebiş gibi olursa eşimle benim ikimizin karışımı birşeydi ama biraz daha bana benziyor gibiydi sanki :KK76::D

malesef bana doktor gelirken tatlı yeme çok hareket ediyor takip etmekte zorlanıyorum demişti bende yemeden gittim :)

kızlar çok şükür geldim
ama heveslenmeyin hanım hanımcık bir kız olmayacak belli içeride parende atıyor dedi:KK46:
renkli fotoğrafını verdi ben babaya benzettim özellikle uyuma şekli ona benziyor

artık herşeyi alabilirim 1 ay daha beklerim diyordum ama çok heyecan yaptım en azından 1 tanecik de olsa bişey almam lazım :KK71:

Ayyy Maşallah Canım Ya Darısı Benim Başımaaaaaaa:KK49:

hahah aynı durumdayım işim kötüsü annemin adağı vardı hemen kesti allahım vicdan azabını katmerledi ama en azından günde bi kaç tane yaaa, 3 tane fln zaten kahve ile içerdim vaktinde (gençliğimde :p )
annem bir kez bana dediki bak bırakmazsan sütümü helal etmem.
ben 5 yaşına kadar meme emmişim . dedım anne sakın öyle bır sey söyleme şuraya yığılır kalırım heralde.

Ayrıntılı Ultrasona Girenler Siz Niye Bebeklerin Renkli Resimlerini Yüklemiyosunuz. Yükleyinde Görelim Kuzularıı:KK36:

maşallah maşallah. küçük ninjaya :) hayırlı olsun canım. sende atlattın artık inşallah yaptırmayanlarda hayırlı haberlerle gelirler. :)

sağolasıun canım rabbim herkese hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin çok güzel bir duyguymuş onu renkli görmek
ekrana baktık kaldık eşimle ikimizde

Ayy maşaallah küçük prensese canım çok sevindim senin adına :)
Sana enerjik bir bebiş geliyor annesi :KK49:
Şükür herşey iyiymiş. Şu 4 boyutlu usgye siz böle ballandıra ballandıra anlatınca içim gidiyor bnde mi gitsem acep benim oğluşum kime benziyor acaba :KK48: rüyamda gördüğüm bebiş gibi olursa eşimle benim ikimizin karışımı birşeydi ama biraz daha bana benziyor gibiydi sanki :KK76::D

annemle ablam hep diyordu zaten sen sakin çocuk bekleme senin bebekliğinde kocanınkide aynı diye

ay valla canım kesinlikle tavsiye ederim çok çok farklı bir duygu bu
banada acaba kime benzeyecek diyorlardı işyerinde
tüpçüye benzeyecek değilya ya babasına ya bana benzer diyordum:KK48:

kızlar ,
sürekli aynı şeyi istemek aşermeme mi yoksa pis boğazlığımdan mı :D yani o şey sürekli olsa sürekli yerim o derece noluyo nasıl oluyo anlamadım resmen ağzım sulanıyo sigara içen insandım onu o kadar istemiyom :) :D

zararlı bırsey degılse ye gıtsın :) ben bı ara yeşil zeytıne oyleydım. sabah aksam yedım. ama bı suresonra azalıyor. suan onumde tabak olsa yerım ama gormeyınce aklıma gelmıyor

cnm benım yazıklarım ıcın dıyorsan eger normalde ben nıveanın bırcok urununu kullanırım ama kremlerı eşimecilt alerjisi yaptı. o hiç kullanamıyor. muhtemelen ıcınde kullanılan bır maddeye alerjısı var. o nedenle bebeiştede bu alerjı sorunu olabılır dıye dusundum. huydur ceker belkı babaya. ama nivea bebek konusunda kötü diyemem ben. bircok kısı kullanıyor cunku
O Zaman Minik Prenses Doğduğunda Denicez Eğer Alerjik Bir Durum Olursa Hemen Değiştiririm. Deneyerek Öğrencez Hangisi İyi Veya Hangisi Bebeğin Cildine İyi Geliyo

O Zaman Minik Prenses Doğduğunda Denicez Eğer Alerjik Bir Durum Olursa Hemen Değiştiririm. Deneyerek Öğrencez Hangisi İyi Veya Hangisi Bebeğin Cildine İyi Geliyo

kesinlikle oyle. deneyerek ogrenecegız herseyı. cogu kısı primanın en ıyı bez oldugunu savunur. ama ben bir cok kısı tanıyorum bebısının poposunu alerji yaptıgı ıcın kullanamıyor. hercocuk kendıne özel sonucta. bizde kuzularımızı zamanla tanıyacagız

selam kızlar, ben son 2 haftada bol yolculuk yaptım birincisi düğün içindi eskişehire gittim geldim dinlenmeli ve eğlenceliydi ama dün kuzenimin eşinin cenazesi için yine yoldaydım :KK43: sabah gittik akşam döndük yolun yorgunluğundan ziyade üzüntümüz tarif edilemezdi eşim kalmama karşı çıktı bende ısrarcı olmadım yine de pek iyi sayılmam ama elden gelen birşey yok malesef Allah rahmet etsin demekten başka :KK43: :KK43: kızımın tekmelerini hissediyorum çok şükür bende 2.usg için ayın 15. gidecem hayırlı haberler alırım inşallah... yazdıklarınızı okuyorum iyi haberler ve küçük ağrılar var bunlara şükür Allah kötü haber yazdırmasın hiçbirimize

Canım başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin inşallah. Allahım korusun inşallah.

Ama benim bacaklarımda ve kalçalarımda oluyor o ne?

Genelde saga yatıyosam sağ tarafım tamamen uyuşuyo ya da sola yatıyosam sol tarafım tamamen uyuşuyo. Sadece bacak değil yani. Belki bacaklar için eslanın dediği gibi magnezyum iyi oluyordur.

kızlar çok şükür geldim

Hadi gozun aydin cnm cok sevindim bisey cikmamasina doktordan korkuyodun ama sorun olmadi sukur haftasi normaldi dimi en son birgun geride diye uzuluyodun gerci sorun olmaz o bir gun ama

Hadi gozun aydin cnm cok sevindim bisey cikmamasina doktordan korkuyodun ama sorun olmadi sukur haftasi normaldi dimi en son birgun geride diye uzuluyodun gerci sorun olmaz o bir gun ama

sağolasun kuzum çok şükür bir sorun çıkmadı
hemşire ilk kez mi geliyorsunuz dedi evet dedim
bi form doldurdu
formda kaçıncı gelebil diye sordu ilk dedim
o zaman kürtaj düşük yok dedi
yok kürtaj var dedim
ikinci gebelik o zaman dedi
kürtaj kendi isteğinlemi yoksa düşük mü dedi
yanlış teşhis dış gebelik dendi ama dış gebelik değilmiş dedim
nerden biliyosun dedi patoloji raporumdan dedim
o doktor benim kendi doktorumun arkadaşıymış
burhan abi mi gönderdi sizi dedi evet dedim aslında doktor göndermemişti ben istemiştim ayrıntılıyı
ben evet diyince daha iyi ilgilendi gibi geldi
sohbet etti sürekli
belkide beni hatırladı bilemiyorum
çünkü onlarda kaydım varmış hemşire kaydınız varmış zaten bizde dedi

haftasına gelince yine yakalamış gününü
401 gram çıktı çok şükür
kilosuda haftasına göre iyi dedi

hemşire doktor beyin en sevdiği hasta tipisiniz dedi kilodan dolayı
bende kilo alanlara çok kızıyormuş banada almadım diye kızmasın dedim
doktor duymuş içerden senin kilon önemli değil bebeğin kilosu iyi olsun yeter dedi
sanırım ben aldığım kiloyu kendime değil bebeğe alıyorum

inşallah sende güzel haberlerle geleceksin canım insan gerçekten anne olacağını ve içindeki mucizeyi renkli ultrasonda daha iyi anlıyor gözlerim doldu şuan bile
Yaw Sen Böyle Dedikçe Ben Bile Heycanlandım :KK36: Ben Siyah Beyaz Ultrason Resmini Bile Elimden Düşürmüyorum Ayrıntılıda Ultrason Makinasına Yapışırım Herhalde :oops:

Back
X