2015 Şubat Anneleri

bu arada bende piskopatlıkta S Sond ile yarışırım :confused: elimi karnıma götürüp konuştuğumda bebeğim tepiklemiyor die acaba kulaklarında sorun mu var die düşünüorum :oops: nasılım
ayyyyyyyy dedim size bende kendime kızıyordum korkularım var diye gayet normalmişim meğersem

Günaydın kizlar bn bugun mutluyum çünkü yarin oglumu gorcem cok az kaldı sizler hep bnm uzerime 2 kere gittiniz 7 haftadir gorusmuyorum oglusumla sonunda yarin gorcem insallah..gribimde iyi gibi sadece burnum tıkanık onun disinda cok iyiyim oda yarina azalir belki doktoruma iyi görünmem lazim biraz bayramda kilo almisimda :) en azinsan beni hasta gormesin gerci toplamda 6 7 kilo aldim ama olsun..karnim one doğru fırladı gorenler seni zayif gormeye alismistik degisik geliyo diyolar..174 boy 74 kilo oldum tabi karnima kilo aliyorum sisti baya :)

Hayirli cumalar bebegini sabirsizlikla bekleyen annelerim bugun cuma ulkemizin duaya cok ihtiyaci var dualarinizi eksik etmeyin cocuklarimizin gelecegini calmak isteyen vatan hainlerine firsat vermesin rabbim ...

Âmin canım. Allahım korusun inşallah. Sen nasılsın? Doğum günün kutlu olsun inşallah daha güzel günlerde kutlamak nasip eder Allah.

vallahi kızlar hem kendinize hem de bebeğe yazık ediyorsunuz... ayol ben kızım doğsa da bir örnek giyinip gezmelere gitsek diye düşünüyorum. şöyle pembişler, beyazlar, allar, morlar ohhh...

Aynı şeyi ben de hayal ediyorum ;) Allahım inşallah o günleri de görmeyi nasip eder.

Kizlar gogus akintiniz basladimi
ılk kızımda 7. aydan sonra başlamıştı akıntı..
günaydın sevgili anneler :KK46:
sabah sabah bir şey soracam sizlere. vitamin kullanıyor musunuz. Dr um bana Elevit diye bir vitamin hapı vermişti. ilk aylarda bulantılardan kullanamadım sonrada hep es geçtim arasıra içiyorum.o_O
dr uma söyledim sorun olmaz dedi ama yine sizlerede bi danışmak istedim
ben hıc kullanmadım..ılk cocugumdada bundada gerek gormedı dr lar..
Benimde ilk kez gece bacağıma kramp girdi ve bacaklarım çok ağrıdı.
Birde ben şimdi de bebeğin ters olmasına taktım, benim gibi olan var mı başka. Neden ters diye yedim kendimi.oynamıyor zaten onu bıraktım artık.
Son zamanlarda aşırı olumsuz düşünüyorum.
8. aya kadar bebegın nasıl durduğunun bır onemı yokkı annısler..8 ayda degısmez pozisyonuna gırıyor rahat olun ;)
bu arada bende piskopatlıkta S Sond ile yarışırım :confused: elimi karnıma götürüp konuştuğumda bebeğim tepiklemiyor die acaba kulaklarında sorun mu var die düşünüorum :oops: nasılım
bıldıgın güldüm bu yazdığına :D

Süpersin. Eline su dökemem hatta. Yok ama dökebilirim. Bir kez dr kolunun birini altına saklamış demişti.bir daha gidene kadar kolu yok mu (allah göstermesin) diye düşündüm.
sımdıden boyleysenız bu bebıkler doğunca duusnemıyorum kızlar ya..azcık sakinn ;)
Hayirli cumalar bebegini sabirsizlikla bekleyen annelerim bugun cuma ulkemizin duaya cok ihtiyaci var dualarinizi eksik etmeyin cocuklarimizin gelecegini calmak isteyen vatan hainlerine firsat vermesin rabbim ...

için rahatlayacaksa benimki de ters. ayaklar hep kasıklarımda, kafa yukarıda, genelde solumda yatıyo ve ben uyurken sağıma yatınca rahat ediyorum.
sıkıntı edilecek bir şey değil ki bu.

çok stres yapıyorsunuz. ayol canınız sıkılınca gidin ciciler alın. bebeğinizin odası varsa ufak tefek bi şeyler yapın onun için. örgü örebiliyorsanız bi şeyler örün, üzerine minik şeyler dikin süsleyin. ne bileyim varsa yeteneğiniz, ahşap boyama kutular yapın/lohusa bardakları süsleyin vs. ne bileyim, yani güzel şeylerle atlatın bu döneminizi.

hem hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun. sezaryen veya normal doğum ne fark eder... ikisinin de sonunda eve +1 kişi olacak dönmeyecek miyiz? süper bi duygu bence. :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
biraz daha zorlarsam herkesin bebeği ters çıkacak. çok varmış ters olan.:))

herşey de olumlu ve olumsuz taraf vardır sen gidip olumsuzu çıkarıyorsun, sağlıklı çok şükür istediği gibi dursun sanane annesi EMEK nasıl rahat ediyorsa öyle durur.. asi bir kızın mı olacak ne :)
eeee adını Emek koyarsan böyle olur. koy şöyle narin isimler. Elif, İpek gibisinden kibarcık bir kız olsun.

kızlar papatis papatis bu kemik ağrısı çekenler doktorumla konuştum sizede bilgi vereyim dedim bebek artık 1. pelvisten 2. pelvise geçmiş sağa sola genişleterek yerini hazırlıyormuş. bebek büyüdükçe rahmide büyütüp kemikleri açıyormuş. magnezyum içilebilir diye biliyordum ama yanlışmış MAGNEZYUMUN KEMİK AĞRISINA FAYDASI YOKMUŞ. çok zorda kalırsan çok ağrı çekersen parol içmelisin bunun dışında yapacak bişey yok dedi günde 2 saat istirahat yapmalısın dedi ki çalışıyorum imkansız oturarak çalışıyorsan pozisyonunu değiştir veya yarım saatte bir kalk ayağa 20 25 adım at dedi. bilginiz olsun canlar :)

ılk kızımda 7. aydan sonra başlamıştı akıntı..

ben hıc kullanmadım..ılk cocugumdada bundada gerek gormedı dr lar..

8. aya kadar bebegın nasıl durduğunun bır onemı yokkı annısler..8 ayda degısmez pozisyonuna gırıyor rahat olun :KK66:
bıldıgın güldüm bu yazdığına :D

sımdıden boyleysenız bu bebıkler doğunca duusnemıyorum kızlar ya..azcık sakinn :KK66:
birde göğüs akıntısı diye bir şey mi var. öyle bir şey olduğunu bılmıyordum hamılelıkte.

tmm tsk ederim. bekleyelim bakalım o zaman. :KK51:
Merhaba ben asimi carsamba gunu oldum 23. Haftamda. Doktoruma grip asisini sordum kesinlikle yaptirma dedi, grip asisinda canli virus oluyormus cok sakincali dedi bana. Doktoruna sor mutlaka.

Kizlar nolur bana bebegme cok dua edin mübarek gün hurmetine inşallah korktugum gibi degildir:( ayrintili usg incelmye girdim hersey yolunda oh derken yüzde istenen görüntüyü alamadgi bi aci oldu doktorun dudagin tek tarafli yanaga dogru kenarinda ince bir çizgi gibi hattan suphelndi kordon da bebegin o yanagi uzerinde oldugu icin onun kordon olblcegini de dusunuyor siyah beyaz goruntude sıkıntı yok gibi ama uc boyutkuya geçince şüphe düşürüyor emin olmamz lazim dedi git gez yemek ye tekrar gel bebegin dönüp buyuk pozisyon degsmesi gerekiomus bir de agoz acik halini yakalmamlym ki icimiz rahat etsn dedi. Cok uzgunum cok korkuyorum ihtimali bile canımı soktu aldi sanki aglmamak icin zor tutuyom kendimi inşallah dedgi gibi kordonun goruntusu veriyordur o aksi nolur biseyo olmasin kuzumun:((

Ayrintiliya gittim geldi. Hic yarim saat surmedi oyle. Ama gittigim prof ikiz bebeklerin sezeryanini 5 dk.da yapip bitiren biri. 10 dk ancak surdu. Herseyi duzgun dedi. Bize de gosterdi. Ayak parmaklari bukuk duruyor dedi ayagini bukmus diye anladim ben ama baska bisey yoktur ins.
Yarin da bir radoyologtan randevu var ona da gidicem sanirim. COcugu surekli gozetleyip duruyoruz. Oglumda fetal eko da yaptirmistik. Bunda isteyen olmadi. O takildi kafama. Herkes guzel haberlerle gelsin doktordan.
Tam dilini cikarirken foto verdi bir de

show da canan karatay var hamileler için d vitamini önemini anlatıyor
dünya d vitamini komitesi üyesiymiş
dünyanın d vitamini eksik diyor :KK70:
yaa ben bu kadını sevemiyorum sevemiyorum.böyle habire laf sokan bi şeyden memnun olmayan yaşlı teyzelere benziyo.
şimdi de hamileler şeker yüklemesi yaptırmasın diye başladı yine.

Âmin canım. Allahım korusun inşallah. Sen nasılsın? Doğum günün kutlu olsun inşallah daha güzel günlerde kutlamak nasip eder Allah.
Tesekkur ederim canim esimin moralini bozmamak icin guclu durmaya calisiyorum ama gdogunun halini gorunce hormonlarim depresti tv de gorunen bir kismi diger gorunmeyen kisim icler acisi rabbim korusun zalim fikirli insanlardan :(

Back
X