2015 Şubat Anneleri

yooo hiç şüpheli durumda istenmedi bende :D doktor ikili testten sonra başka test yapmayalım direk fetal eko yapalım dedi. kalple ilişkili oluyormuş çoğu hastalık vs. o yüzden bakılsın dedi allaha şükür birşey çıkmadı. ama daha önce kayıpları olan ölü doğum engelli bebek durumunda da isteniyormuş
her doktor farklı anladığım kadarıyla.bizim ki öyle dedi.ben 2 li falan da yaptırmadım bu ayırntılı benim için önemliydi.bende veya ailemde kalpte problemi olan yada başka bi anomoli olan varmı diye sordu.olmayıncada istemedi.bu testler falan bitse bi an önce ya valla ben çok stres oluyorum.

bende bir sakatat yiyin yerine denk geldim sonra alişan halay çekmeye başlayınca türkiyenin fbı 'yına geçtim (müge anlı)
hepimiz bir doğursak ta rahatlasak :D bizi okuyanlar bilgi almak isteyenler bunlar nasıl insan deyip yazmaktan vazgeçiyor olabilirler vallahi :)
iyiki evde değiliz. gunduz tv bile ızlenmıyor. bir şey olmuyor televızyonlarda.
ben eskıden evden çıkmadan mutlaka haberlerı ızler oyle çıkardım. şimdi bır sn bakmıyorum gerılıyorum cok fazla. kanatürk te magazın programı var şu ıkı kadın masada dedıkodu yapıyor onları ızlıyorum.
hele müge anlı yı bir kaşık suda boğabilirim çok cins.

iyiki evde değiliz. gunduz tv bile ızlenmıyor. bir şey olmuyor televızyonlarda.
ben eskıden evden çıkmadan mutlaka haberlerı ızler oyle çıkardım. şimdi bır sn bakmıyorum gerılıyorum cok fazla. kanatürk te magazın programı var şu ıkı kadın masada dedıkodu yapıyor onları ızlıyorum.
hele müge anlı yı bir kaşık suda boğabilirim çok cins.

komediler ya D: valla ben evdeyim belgesel kanallarını izlerim normal de de şöyle bir bakayım dedim. :D hem zaten dizilerim başladı artık her hafta internetten deli gibi yollarını gözlerim :) başka türlü evde zaman geçmiyor tv ve net olmasa halim harap kitap oku dizi seyret haber oku hep aynı şeyler. sizin işiniz var kafanızı yoracağınız birşeyler var. bende oda yok dön dolaş aynı şeyler :D

bende bir sakatat yiyin yerine denk geldim sonra alişan halay çekmeye başlayınca türkiyenin fbı 'yına geçtim (müge anlı)
hepimiz bir doğursak ta rahatlasak :D bizi okuyanlar bilgi almak isteyenler bunlar nasıl insan deyip yazmaktan vazgeçiyor olabilirler vallahi :)
banada yok şeker yüklemesi yaptırmayın bebekleri zehirlemeyin sonra solunum yetersizliğ yok alerjik hastalıklardan doktor doktor gezersiniz bıdı bıdı bıdı dediği yerlere denk geldim.ve bir dahii aşk ile gerildim yahu

Kizlar nolur bana bebegme cok dua edin mübarek gün hurmetine inşallah korktugum gibi degildir:KK43: ayrintili usg incelmye girdim hersey yolunda oh derken yüzde istenen görüntüyü alamadgi bi aci oldu doktorun dudagin tek tarafli yanaga dogru kenarinda ince bir çizgi gibi hattan suphelndi kordon da bebegin o yanagi uzerinde oldugu icin onun kordon olblcegini de dusunuyor siyah beyaz goruntude sıkıntı yok gibi ama uc boyutkuya geçince şüphe düşürüyor emin olmamz lazim dedi git gez yemek ye tekrar gel bebegin dönüp buyuk pozisyon degsmesi gerekiomus bir de agoz acik halini yakalmamlym ki icimiz rahat etsn dedi. Cok uzgunum cok korkuyorum ihtimali bile canımı soktu aldi sanki aglmamak icin zor tutuyom kendimi inşallah dedgi gibi kordonun goruntusu veriyordur o aksi nolur biseyo olmasin kuzumun:KK43:(
canım korkma bişey çıkmaz benimkinin suratını plesantası kaplamıştı görünmüyodu sıkıntı yok dedi dr görüntüde sildi içini rahat tut alahın izniyle bişey çıkmaz

Yok be canim nerde mersinde hep uyduruk drlar gttgim için ozellikle perinatolog baksin istedim burda fehmi bey de isinde iyi biri oluncs insan ister istemez korkuyo ins sadece supheyi ekarte etmek istiodur ne diim

IInşallah canm insallah

Amin insallah doner ve net bbir acidan güler annesini de guldurur kuzum

[
yanında kimse var mı peki?[/QUOTE]

Var esimle beraberim o da beni motive etmeye çalışıyor ama gergin

yanında kimse var mı peki?

Var esimle beraberim o da beni motive etmeye çalışıyor ama gergin[/QUOTE]
sen gergin olduğun için gergindir oda.erkekler zaten pek fazlada anlamadıklarından daha da bi geriliyolar.salavatı şerife okumaya çalış canım

banada yok şeker yüklemesi yaptırmayın bebekleri zehirlemeyin sonra solunum yetersizliğ yok alerjik hastalıklardan doktor doktor gezersiniz bıdı bıdı bıdı dediği yerlere denk geldim.ve bir dahii aşk ile gerildim yahu

şeker yüklemesi demişken bende pazartesi gidip randevu alıcam şeker yüklemesi için. hemide 75 gramlık. bununda nedenini öğrendim 50 lik yapınca sonuç net çıkmayabiliyormuş bu sefer 100 lük veriyorlamış o yüzden 75 lik en makulüymüş. off gerildim yine şunu da bir atlatsak birşey çıkmadan. diyet filan hiç bana göre değil hiç beceremem diyeti ben hep zayıftım ya o yüzden sallamıyordum ne yediğime içtiğime.

komediler ya D: valla ben evdeyim belgesel kanallarını izlerim normal de de şöyle bir bakayım dedim. :D hem zaten dizilerim başladı artık her hafta internetten deli gibi yollarını gözlerim :) başka türlü evde zaman geçmiyor tv ve net olmasa halim harap kitap oku dizi seyret haber oku hep aynı şeyler. sizin işiniz var kafanızı yoracağınız birşeyler var. bende oda yok dön dolaş aynı şeyler :D
bende ayın ilk gunu acil işlerımı yapıyorum ne olur ne olmaz dıye. sonra kımse umrumda olmuyor bebekle ılgılı gerı kalan zamanlar. çok açıl bır durum olursa işle ılgılenıyorum sadece.
bizde geçen yıl çok sıkı hannibal takıpcısıydık. yenı sezon ne zaman başlıyor bılmıyorum ama hamıleykende ızlenır mı bılemedım.

Ters veya düz olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Dr söylemese anlaşılıyor mu?
Hayır anlamıyorsun cnm dr söledi ben şiddetli kasık ağrısından gidince muhtemelen terstir ve baskı yapıyodur ama yinede bakalım demişti bakınca tam tahmin ettiğim gibi dedi ondan ağrın var ve sık wcye gidersin dedi dedim doğru bide bazen eğer sıkışmışsam hapşurunca kaçırıom :) ama buaralar döndü galiba öle sıkıntılarım yok denecek kadar az hanfendi öle rahat ediyomuş dr dedi:)

şeker yüklemesi demişken bende pazartesi gidip randevu alıcam şeker yüklemesi için. hemide 75 gramlık. bununda nedenini öğrendim 50 lik yapınca sonuç net çıkmayabiliyormuş bu sefer 100 lük veriyorlamış o yüzden 75 lik en makulüymüş. off gerildim yine şunu da bir atlatsak birşey çıkmadan. diyet filan hiç bana göre değil hiç beceremem diyeti ben hep zayıftım ya o yüzden sallamıyordum ne yediğime içtiğime.
bende pazartesiye randevu alıcamda yaptırıcam ama dr bana 50 gr lık yazmış.doktorun mu öyle dedi?

Neyse ben işe gideyim artık. Hoş gidip orda da kk takipe devam.
Bu bebek doğmadan ben işe motive olamayacağım. 5 dk sonra isteyim gerçi.

amann senınkılerde mı ters beraber dönmüş kızanlar demek. benım gıbı olan var demek. senın ıkı tane hıssedersın mecburen bırınden bırını. onların içerde canlarıda sıkılmaz bırbırlerıyle oynarlar daha cok hareket ederler. :))
Ayy aynen canım yaa şu bi haftadır çok güçlü hissedyrm ve biri oynayınca diğeri de hareket ediyo hemen :) çok tatlılar nette okudum ne kdar doğru bilmyrm ama 24. Haftadan itibaren oyun oynarkarmş ztn doğunca bir yaşına kadarda en sevdikleri oyun bi perdenin arkasndan birbirlerine dokunmaya çalşmakmş:)

bende pazartesiye randevu alıcamda yaptırıcam ama dr bana 50 gr lık yazmış.doktorun mu öyle dedi?
evet ben niye 50 lik değil deyince bu daha iyi dedi işte. ben sanıyorum ki zırt pırt uğraşmamak için öyle isteniyor :D

Canan Karatay şeker testi yaptırmayın diyor ne düşünüyorsunuz?
bana derse dr yaptır yaptıramyı düşünüyorum ama içimden bır his yaptırma diyecek dıyor. şekerım hep dusuk çıkıyor ama o farklı bır sey mı acaba.
ama dun başka bır doktora gıttım gel yarın sana şeker yuklemesı yapalım dedı. şişman gordu beni.

bende ayın ilk gunu acil işlerımı yapıyorum ne olur ne olmaz dıye. sonra kımse umrumda olmuyor bebekle ılgılı gerı kalan zamanlar. çok açıl bır durum olursa işle ılgılenıyorum sadece.
bizde geçen yıl çok sıkı hannibal takıpcısıydık. yenı sezon ne zaman başlıyor bılmıyorum ama hamıleykende ızlenır mı bılemedım.

hannibal ben izlemedim. ama izlenir niye izlenmesin benim öyle ekranda gördüğüm şeyden tiksinme veya korkma alışkanlığım yoktur.

Ayy aynen canım yaa şu bi haftadır çok güçlü hissedyrm ve biri oynayınca diğeri de hareket ediyo hemen :) çok tatlılar nette okudum ne kdar doğru bilmyrm ama 24. Haftadan itibaren oyun oynarkarmş ztn doğunca bir yaşına kadarda en sevdikleri oyun bi perdenin arkasndan birbirlerine dokunmaya çalşmakmş:)
yesinler onları . daha once sormuştum ama unuttum. farklı kesedeler değil mi?

Canan Karatay şeker testi yaptırmayın diyor ne düşünüyorsunuz?

yaptırıcam. doktorum yaptır dedi tek bir doktor yaptırmayın diğer bütün doktorlar yaptır diyorsa bir nedeni vardır. zaten kilo alışımda hızlı oldu o yüzden en iyisi yaptırmak.

Back
X