- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.311
- 448
anlaşılmaz nerden anlaşılsın. bana söyledikten sonra farkettım gerçekten kasıklarımın ustunde baskı var. uzun sure oturup kalkınca aşırı agrı oluyor şu sezeryan yapılırken kesılen yer varya orda. adını bılemedım.
benim deli danam ayakta duruyor. annem dik dururken ben yan yatamam dıyor. sizinkiler tembel canım yan gelıp yatıyorlar. :))
canım bu kadar kafana takma dr. riskli bişi olsa söylemez mi nie seni üzmemek için sorun yok desin sonuçta bebekte bişi olsa sorumluluk onda. Böyle şeylerde bence bebeğini duygusal olarak fazla strese maruz bırakıyorsun anne olarak toparlan hemen ve mutlu olmaya bak. Mutlu olmak istedikten sonra sebep bulursun.
Benim oğlum 11.haftada yüzüstü yatmıştı yüzü karnım içine doğru tepesinin üzerine durur gibiydi. 12.haftada 2li yaparken yan yatıyordu zıplıyordu. 16. yada 17.haftada 3lü yaparken yatmış elleriyle ayaklarını tutmuş poposunu havay dikmişti. 22.haftada ayrıntılı için gittiğimizde ise başı mideme doğru elleri yanlara açık ayakları ise tam kasıklarıma doğru karnımda dik olarak duruyordu. Bebek bu canı nasıl isterse nasıl rahatsa o pozisyona geçiyor

Gülümse mutlu ol iyilikleri olumlu şeyleri düşün ve hayatına olumlu şeyleri çek. Bol dua et. Senide EMEK prensesi de çok seviyorum