- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
canımm bak ne güzel dr görmüş sonuçta ohhhh rahatlamışsın sende sakın sakın içine kurt düşürme eminimmm tatlı gelinim bal gibi sağlıklıdır yerim onuuuCiktim ucuncu muayene de yarim saat sürdü yine aynı görüntü yine ayni korku en son dr da bu cok nadir olan bi yirtik anomalisi hala oldugu konusunda kani değilim ama olasi bi duruma hazrlikli olun dedi dünyam yıkıldı zaten o an gözler gitti ben kotu olunca tekrar ugrasti son bi karede kuzum nefes alir gulumser gibi yapti o an yakaladgi görüntüde alt ve ust dudagin birlesim kosesini yakaladi agiz yuvarlaninca orda adam da b8 rahatladi bu goruntude kose birleşim girunuyor ben acikcasi bu resm sonrası bisey olmayacagi kanaatindeyim olursa cok supriz olur rahatlayin artk dedi bi nebze icimiz ferahladi esim bisey olmdgina ikna olmus durumda ben ana yuregi omrumden 0mur gittigi icin biraz olsun rahatlsam da dogurana kadar o evhamlarla yasarim ama yibe de buna sukur diyorum rabbim bizi de boyle korkuyla imtihan etmis olsun bununla geçmiş btmis olsun insallah