2015 Şubat Anneleri

Ya canım hayali bende en baştan beri düşünyrm ztn suya ve hayal olsun die kimse begnmedi ve kötü kadın ismi dediler :/
Hayal mi kötü kadın ismiymiş övbee.
Erkek düşüncesi ise onu bilemiyorum. Ben duymadım öyle bir şey.

Isimleri merakla takip ediyorum her yazdiginizi esime soyluyorum. Ama begenemiyoruz. Oglani dogduktan sonra bulduk. Ilk arayanlara adi belli degil demistik. Kizi onceden belrleyelim isimli bebek sekeri yaptircam diyorum ama iki begenmez evlenmisiz nasil olcaksa

ay kızlarrrr bu kadar olur yaa ben tam size isim konusunu yazıcaktım ki sizler konuşmuşsunuz çok kızgınım vede sinirli oğluşumun ismi hazır kv lere daha düşünmedik dedik az önce aradılar yok yok şu olsun yok bu olsun sanki anası babası yokta onlar doğuracakta bakacakta allahımmmm sinir sinir sinir oldumm eşimde diyor kızma biz ne istersek onu koycaz siz olsanız tepkiniz ne olurdu ben mi abartıyorum

Isimleri merakla takip ediyorum her yazdiginizi esime soyluyorum. Ama begenemiyoruz. Oglani dogduktan sonra bulduk. Ilk arayanlara adi belli degil demistik. Kizi onceden belrleyelim isimli bebek sekeri yaptircam diyorum ama iki begenmez evlenmisiz nasil olcaksa
Defne,ipek,pelin benim isimlerimdi ama koymadım. Erkekte doğu,Ali,bulut hangisi olursa ikinci adı benim soyadım olacaktı. Çocuk eşimin soyadı önünde benimde soyadımı taşıyacaktı ama erkek olmadı. Soyadım da bir erkek adı.

Doğru söylüyorsun ufak tefek istisnalar dışında vücut-kütle indeksi düşük olanlar hamilelikte daha hızlı kilo alıyorlar.. Benim boyum 173 , 55 kiloyla hamile kaldım. Gerçekten aşırı zayıftım. Şuan 8 kilo almış bulunmaktayım. Ama görenler hala maşallah sadece karnın büyümüş biraz kilo alsana diyorlar. Düşün 8 kilo ile bile zayıf duruyorum..
Birde bu aldıklarımızı doğumdan sonra misli misli vericez. Hele birde benim gibi tek bakmak zorunda olanlar hiç aldıkları kiloya takılmasınlar.
Benim boyum 1.60 kilom 44 tü hamile kaldığımda,şimdi 50 kiloyum..22 haftada 6 kilo aldım..hedefim 60 ile tamamlamak :) kilo almak için diyetisyene gitmiştim bi zaman,59-65 kg aralığının normal olduğunu,52.5 kg altına düşmemem gerektiğini söylemişti,daha kilo alma hakkım var yani rahatım o yüzden :)

İki gündür annemdeyim bende. Bir haftadır genzim yanıyodu ama bişi yoktu. Dün hasta oldum. Nasıl gözlerim falan akıyo. Evde sürekli kefir içiyorum. Burda içmedim ya hastalık çıktı ortaya diye düşünüyorum. Burnumda tukanıyo:( kızımın burun spreyi var, deniz suyu sıksam olurmu acaba?

Benim boyum 1.60 kilom 44 tü hamile kaldığımda,şimdi 50 kiloyum..22 haftada 6 kilo aldım..hedefim 60 ile tamamlamak :) kilo almak için diyetisyene gitmiştim bi zaman,59-65 kg aralığının normal olduğunu,52.5 kg altına düşmemem gerektiğini söylemişti,daha kilo alma hakkım var yani rahatım o yüzden :)

Hahaha ayneenn öyle,bende diyetisyene gitmiştim.. Bana bi yemek listesi çıkardı. Mümkün değildi hepsini yemek,çünkü ben normalde inanılmaz iştahsızımdır. Hamileliğin avantajı iştah açmak oldu. Yiyelim yiyebildiğimiz kadar :)

yav iyide ben anlamadım,sorayım iyisimi
Cinsel istekte azalma diyor , şikayetçimisin değilmisin diyor .. Azalma yoksa ne dicem ben cevap :KK53:
anketi ben de doldurdum, hak veriyorum biraz kafa karıştırıcı :KK48:
ama ben geliştirmedim, zamanında birileri yapmış ben de kullandım bu ölçekleri. soruna gelince bence şikayetçi değilim olması lazım. şikayetçiyim biraz o sorunun varlığına işaret ediyor gibi.

Yordum biraz sizleri sanırım :), ama çok teşekkür ederimmm

ay kızlarrrr bu kadar olur yaa ben tam size isim konusunu yazıcaktım ki sizler konuşmuşsunuz çok kızgınım vede sinirli oğluşumun ismi hazır kv lere daha düşünmedik dedik az önce aradılar yok yok şu olsun yok bu olsun sanki anası babası yokta onlar doğuracakta bakacakta allahımmmm sinir sinir sinir oldumm eşimde diyor kızma biz ne istersek onu koycaz siz olsanız tepkiniz ne olurdu ben mi abartıyorum
bence esin hakli kendini kasma düşünürüz bakariz de geç netice de siz ne isterseniz o olacak.. ;)

İki gündür annemdeyim bende. Bir haftadır genzim yanıyodu ama bişi yoktu. Dün hasta oldum. Nasıl gözlerim falan akıyo. Evde sürekli kefir içiyorum. Burda içmedim ya hastalık çıktı ortaya diye düşünüyorum. Burnumda tukanıyo:KK43: kızımın burun spreyi var, deniz suyu sıksam olurmu acaba?
deniz suyu kullanabilirsin gecen hafta bende perisandim.. 2 günde belki 20 diş sarimsak yemisimdir. Hele bir tarhana çorba si yaptim kendime bastim sarimsagi aciyi karabiberi.o beni ayağa kaldirdi

Defne,ipek,pelin benim isimlerimdi ama koymadım. Erkekte doğu,Ali,bulut hangisi olursa ikinci adı benim soyadım olacaktı. Çocuk eşimin soyadı önünde benimde soyadımı taşıyacaktı ama erkek olmadı. Soyadım da bir erkek adı.
Cnm beni her defasında çok şaşırtıyorsun hep diyorum ya sen yazdıkça kendimi buluyorum die yine kendimi gördüm benim de kızım olacak kısmetse ve adını da ipek koyacam 2.isim olarakta kendi soyadımı bi değişiklik olmazsa tabi :)))

Kızlar acill cevap lütfen burnum iyice tıkandı valla nefes alamıyorumsiz hangi sprey yada damlayı kullanıyorsunuz ben bruno kullandım ama sprey kullanmakta zararlıymış doktoruna soran var mı aranızda?

Kızlar acill cevap lütfen burnum iyice tıkandı valla nefes alamıyorumsiz hangi sprey yada damlayı kullanıyorsunuz ben bruno kullandım ama sprey kullanmakta zararlıymış doktoruna soran var mı aranızda?
Cnm su kaynat iyice ustune basini tut iyice cek buhari ama kafani havluyla kapat hava girmesin

esin senden yanaysa boşver hayatım ya sizin dediginiz olacak demektir hiiicc sıkma canını

canım zararlı diye doktorun mu söyledi spreyi? çünkü ablamin hamileliginde gebelige bağlı burun tıkanıklığı olmuştu yani hasta değildi ama hormonal sebepten burnu tikaliydi 9 ay burnundan nefes alamadı ve sürekli iliadin/ otrivine sprey kullandı yine de doktoruna danis tabiki sen

Back
X