Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim taa ilk evlendiğim zaman k.valide dedi yavrum kızınız olursa adını ayşe koy ben çok seviyorum.
Koyamasım dedi. Hayır dedim. Sonra herkes dedi kibarlık olarak koyarım deseydin.dedim neden kadını kaldırayım neyse o. Şimdi hala ayşe diyor ama ona kalsa sülbiye de demişti.
Şimdi ayşe adına karşı bir antipatim falan yok ama istemiyorum başkası benim çocuğuma ad koysun. Oğluna koymuş zaten.
Nefes darlığından uyumak ne mümkün bacım :/Uyudunuzmu kizlarrr bana simdiden uykular haram olmaya basladi
Bende oglanin vurmasina uyuyamiyorum yattigim hic bi sekli begenmiyoNefes darlığından uyumak ne mümkün bacım :/
Yat soluna uyu vursun dursun. Dikkat dagitip uyku kaciriyor hareketler ama uykum kiymetli tepik icin fln uykusuz kalamam : )Bende oglanin vurmasina uyuyamiyorum yattigim hic bi sekli begenmiyo
Cnm benimki ufacik haliyle karnimi cikarcak gibi vuruyo mumkun diil uyumam umursamiyim diyorum ama olmuyoYat soluna uyu vursun dursun. Dikkat dagitip uyku kaciriyor hareketler ama uykum kiymetli tepik icin fln uykusuz kalamam : )
Ben çok istemiştim ipek sonra arkadaşım yeğenine koydu kocaman gözlü çok güzel bir kız sonra ben vazgeçtim "adını EMEK koydum"
Benim en yakın arkadaşım da kızına ipek adını koyacak tamamen birbirimizden habersizdik ama ben hiç takılmıyorum buna burcum oğlak buarada senin?Ben çok istemiştim ipek sonra arkadaşım yeğenine koydu kocaman gözlü çok güzel bir kız sonra ben vazgeçtim "adını EMEK koydum"
Hangi burçsun?
Evet o da var dmi :)Bende oglanin vurmasina uyuyamiyorum yattigim hic bi sekli begenmiyo
yok tahlil sonucum yoktu bu kontrolde. Bu haftalarda olan hamilelere veriyor olabilir öyle düşünmüştüm. Sebebini sormadım bu nedenle.D vitaminini kan tahlili yaparak mı verdi? Nasıl karar verdi d vitamininin olmadığına?
Anlam olarak ay ışığının kumsalda ışıltısı diyor. Bir de hiçkimsede olmayan bir isim olduğu için cezbetti biraz. Beril ismini de düşünebiliriz.
Hmm toplum olarak düşük olduğunu bilmiyodum. Bu arada benim kan tahlilimde d vitamini yerlerde sürünüyordu. Dr a da söylememiştim söyliyim en iyisi.