2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun cnm sabahları 4-5 kayisi ustune ilik su çok iyi gelir. Birkaç gün dene. Yalniz kanadiysa iyileşmesi uzun sürebilir çok geçmiş olsun tekrar. Krem felan sursen yaraya iyi gelir o da. Bana ilaç verdi doktorun ama hic icmedim posali yiyeceklerden sonrada bol bol su iç cnm o da çok iyi geliyor. Ben baya deneyimliyim ameliyat felanda oldum ama dikkat etmeyince hemen gösteriyor kendini.
çok saol canim,benim hafiza gitti valla dogru ya iyi egliyordu kayisi, yarin baslayim kuru olur demi, islasammiki biraz çocuklara ayptigimiz gibi :))
kremim vardi ama naptim ben onu 4 yil oldu en son dr a gideli bu sebepten
ben bunun ozel dr una gittim,emzirmeyi kes gel icabina bakariz dedi artik napacakdi bilmiyorum ama benim emzirme uzayinca kendi iyilesti arada kendini belli etsede çok zorlanmadim
simdi hamile lik olunca herbiri ayri dert iste

Gobusum bir gergin ki anlatamam alt tarafi aciyo falan yarin is var hiccc gozum yemiyo bi tembellik,agrili hal coktu ustume sanki ilk haftalar gibi

zaman_siz aramizda 1 ay var ama masallahin var hiç fazlan gorunmuyor
ben senden fazla gibi duuruyorum ay oalak ( 5 kg aldim :KK43:((((
Bende 3 kg aldım :KK64: aldım ama bende onu çoğunsuyorum :KK17: bazen tırlatıyorum saçmalıyorum herhalde, anlatınca saçma geliyor herkese şaşıp kalıyorlar :KK53:

Bende 3 kg aldım :KK64: aldım ama bende onu çoğunsuyorum :KK17: bazen tırlatıyorum saçmalıyorum herhalde, anlatınca saçma geliyor herkese şaşıp kalıyorlar :KK53:
ben sana dedim sen benden ince duruyorsun haftana gore :)
benim derdim kilo deil aslinda daha once iki kere 75 e çikdim tartida, 55 inde altina indim yine yaparim sorun deil
diyabet riskim var ondan korkuyorum ama korkunun faydasi olmuyor diyet yapamiyorum :(
sanada maasallah insalalh boyle devam edersin

çok saol canim,benim hafiza gitti valla dogru ya iyi egliyordu kayisi, yarin baslayim kuru olur demi, islasammiki biraz çocuklara ayptigimiz gibi :))
ben bunun ozel dr una gittim,emzirmeyi kes gel icabina bakariz dedi artik napacakdi bilmiyorum ama benim emzirme uzayinca kendi iyilesti arada kendini belli etsede çok zorlanmadim
Krem sürünce ağrısı azalıyor. Birde kara melhem var o iyi geliyor. Domates ve acı yeme bir süre

Aynen canim kuru kayisi zaten islayinca kolay yenir farketmez. Eğer çok kotuysen sicak suya felan otur ya. Muhtemelen operasyon yapacaktır gittiginde :) ben çok fenaydim oldum ama tamamen geçmiyor iste.

ben sana dedim sen benden ince duruyorsun haftana gore :)
benim derdim kilo deil aslinda daha once iki kere 75 e çikdim tartida, 55 inde altina indim yine yaparim sorun deil
diyabet riskim var ondan korkuyorum ama korkunun faydasi olmuyor diyet yapamiyorum :KK43:
sanada maasallah insalalh boyle devam edersin
Bende 2 sene sonra bu hale kavuştuğundan, yavaş yavaş almak istiyorum en sağlıklısıda o sanırım bende veririm geri eminimde işte birden bire olmasında yavaş yavaş gelsin :-)

Hiç bu saate kalmazdım, yazışmayıda özlemişim :KK72: sabah okul var çocugun yatim gari :KK60: Allah rahatlık versin hepinize, bugünlerin kıymetini bilmek lazım :KK48: çoğu gitti azı kaldı son 3 ay aha sizinkide 3.5 olsun :KK48:

Iyi geceler :KK23::KK25:

İki gündür konumuz paso kilo. Baştan okuyacak arkadaşlara sesleniyorum son on sayfayı okumasınlar yine hep kilodan bahsettik.
Ya istediğimizden bahsederiz :)) resmen stres yarattılar :) azcık kada dağıtmak bizim de hakkımız değil mi

iyi akşamlar kızlar ben geldim :KK54:
bu ayın 16 sında k.validem geliyor kızlar evlendik evleneli ilk kez gelecek evimize.
Evi sererken görümcem k.pederim gelmişti o gelememişti kaynımın oğluna o bakıyor onsuz durmuyor ufaklık ondan gelememişti birde otobüsle yolculuk yapamıyor kardeşi arabayla geliyormuş onla geliyor. Bende evi temizliyorum bayram dönüşü 3-4 makine çamaşır yıkadım eşim dün saolsun ütülerin birazını yaptı bnm eşarplar yazmalar elbiselerim fln kaldı geriye. Mutfakta ocağın oraları sildim. Buzdolabımı sildim temizledim yerleştirdim. Erzak dolabımı yerleştirdim bitenleri kavonozlarına doldurdum eksiklerimizi tespit ettim alışverişe gitmeden. Bugünde pazara gidip geldik. Aslında evi süpürcektim ama tembellik çöktü pazar dönüşü yapmadık. Birazda kasığım ağrıyordu dinleneyim dedim.

Yarın gidip tahlil vericem rutin kan tahlili çarşmba sonucu alırım troid ancak çıkıyor çünkü sonra hafta içi bitmeden kndi dr.uma gidicem ayrıntılı raporunuda götürücem. Bakalım oğluşumu özledim :KK68: iyice tepiklerini sertleştirdi sanırım iyice büyüdü.

Salı- çarşambada yine evi süpürüp silerim toz alırım lavaboları iyice temizlerim. K.valide bu gelin pismiş demesin ilk gelişi olacak :KK48: ne yemek yapacağıma da karar verdim yani kızlar beni özleyeceksiniz biraz bu aralar yoğun olurum gelmem topiğe herkes bol tepikli sağlıklı mutlu hafta diliyorum.

Bu arada göbişleriniz çok tatlı yaa :KK68::KK36: ben çok kilo almadım ama bnm göbeğim acayıp çıktı bide öne doğru sivri değil böle yayvan bir göbek oldu belim kalınlaştı. Millet kız mı diyor yok oğluşum olacak diyorum Aaaa kız karnı gibi ama diyorlar :KK48: müsait olduğumda eklemeye çalışırım oğluşumla bni :KK37::KK46:
uzun yazdım k.bakmayın :eek:
Mis gibi olmuştur şimdi evin ne güzel :) keyifli keyifli oturursunuz inş :) özletme sen yine kendini yaz arada :))

Arkadaşlar benim bebiş bildiğin kafa atıyor sanki maşallah yapsın da yaramaz mı olur dersiniz, anne karnındaki hareketli oluşu doğunca da devam ediyor mudur ki:) tecrübeli anneler bilir bi sorim dedim

Arkadaşlar benim bebiş bildiğin kafa atıyor sanki maşallah yapsın da yaramaz mı olur dersiniz, anne karnındaki hareketli oluşu doğunca da devam ediyor mudur ki:) tecrübeli anneler bilir bi sorim dedim
Ona bakarsan Benimkide sakin olacak ama imkanı yok.
Eşime diyorum durdu bebek.
Gece oldu uyudu sanırım diyor.
Sanki gecesi gündüzü var Kızanın orda. Bugünde oturdum ona dertlendim 9 ay orda canı sıkılıyordur diye.

Ona bakarsan Benimkide sakin olacak ama imkanı yok.
Eşime diyorum durdu bebek.
Gece oldu uyudu sanırım diyor.
Sanki gecesi gündüzü var Kızanın orda. Bugünde oturdum ona dertlendim 9 ay orda canı sıkılıyordur diye.
Ne can sıkıntısıı :)) geçen sefer gördüğümde eli ensede keyif yapıyordu :))) annesi minnoşn hiç olamayacağı rahatlıktadır suan bence :) heyecanlanmata başladım ben sanki yaklaşıyoruz gitgide mutlu sona , ( inş )

Ne can sıkıntısıı :)) geçen sefer gördüğümde eli ensede keyif yapıyordu :))) annesi minnoşn hiç olamayacağı rahatlıktadır suan bence :) heyecanlanmata başladım ben sanki yaklaşıyoruz gitgide mutlu sona , ( inş )
Yok yaa benim daha 117'gün var. Şu yüzün altına insin artık

Günaydın kızlar :KK69:
Öksürükten karnım ağrıyor artık yine bir öksürük krizi geçirdim sonrasında da uyuyamadım bebeğime battaniye başlayacağım onun pratiğini yapmaya karar verdim hem de bşr bakıyım dedim sizler neler yapıyorsunuz :KK51: Cevaplarınız için çok teşekkürler :KK52:Perinatolog için cuma gününü bekliyeceğiz inşallah hayırlı haberlerle gelirim sizlere...

hoşgeldin canım bugün sen aklıma geldin acaba ne yapıyor diye. merak etme inşallah hiç birşeyciği çıkmaz yavrunun. malesef böyle ufak tefek sıkıntılar çıkabiliyor. bende biliyorsun perinatologa gidiyorum. o seni fetal ekoya yönlendirir orada kesin olarak söyler birşey olup olmadığını. çoğu insana böyle birşey var denip sonradan hiç bir sıkıntısı çıkmayana çok denk geldim. ama dualarım seninle inşallah yavrunun hiç birşeyciği yoktur

Sağolasın canım benim bazılarında 8. ayda kaybolabiliyormuş hatta birisinde okudum kızı doğmuş 3 yaşına kadar da gelmiş ondan sonra kaybolmuş Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimize de bizlere de biz de sağlıklı olallım ki onlara iyi bakabilelim Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin canım evlatlarımızı.Geldim belki birileri vardır topicte dedim ama in cin top oynuyor bugün giremedim ben bugün de çalıştım da :KK23: İşler hafiflesin daha sık gelcem inşallah buraya:KK19:

Kilolardan bahsedilmiş tam okuyamadım birazdan bakıcam ben de bu ay 3 kilo almışım :KK57: Eşime diyordum her seferinde işte kilo aldım vs diye al canım ne olacak ye filan diye hep benim sevdiğim şeylerden alıp geliyordu yapıyorduk annem de sağolsun o da boş durmaz aynı şekilde nazımla oynar.Doktora gittik işte asistanı tansiyonuma baktı kiloma gelince 3 kilo aldığımı öğrendik eşim diyor ki aa ne kadar çok almışsın :KK20: Eee biz sana günlerdir ne diyoruz sen al canım nolcak diyordun şimdi insan yanında nedne çok aldın diyorsun ki :KK67:
Bu ay 3 kilo alarak toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım ve 57 kiloyum :KK23:

o parlaklık olabiliyormus ama zamanla geçiyor diye okumustum ben de canım.. merak etme insallah sag salim hepimiz kucağımıza alıcaz bebişlerimizi yeterki sen kendini yıpratma dualarımız seninle kalbini ferah tut

Canım senin de damarlarda direnç görülmüştü ne yaptın bir daha gittin mi durumun nedir acaba?Sorucam sorucam hep unutuyorum umarım geçmiştir :)

Back
X