Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin cnm :) o sislik bazen bende de oluo ama dusa girince rahatliosun tavsiye ederim :) girmisken bende bakim neler yaziomus takvimimde :)Günaydın. Sabah açılışını yapayım.hemde takvimimde neler yazıyor bakalım sonra uyumaya devam. Tabii edebilirsem.
Gece karnım davul gibiydi, sanki taş bağlamışlar sağdan sola eziyetle döndüm.
Şişlik ve bel ağrısı şikayetlerim çok fazla.
Ay canım teşekkür ederim düşündüğün için ctesi gittim doktora geçmiş çok şükür :) bebeğin gelisimi satla uyumluymus :) herkes kontrollerde güzel haberler duyar inşallah kuş gibi hafifledim :)Canım senin de damarlarda direnç görülmüştü ne yaptın bir daha gittin mi durumun nedir acaba?Sorucam sorucam hep unutuyorum umarım geçmiştir :)
1.270 e geldi canm, benim belimde sorun var o yüzden hafif olması için bu tercihi yaptım mecbur , daha uygun hüzel arabalar da cok var baktım da
Günaydın arkadaslar cumartesi günü ayrıntılı ulstrasona girdik,
bebeğimin beyninde kist aynı zamanda böbreklerinde 6,4 ve 7,2 mm genişleme görüldü
sürekli bulantı ilaçları kullanıyordum acaba onlar mı zarr verdi bebeğime çok kötü hissediyorum kendimi![]()
sadece kist olsa geçiyormuş zaten ama ikisi birden görününce tehlikeli olabiliyormuşCanım kendini üzme o kistler son aylarda kaybolabiliyormuş diye okumuştum ben,başka bir doktora daha görün istersen,belki de yanlış görmüşlerdir,kalbini ferah tut,bol bol dua oku,Allahın izniyle hiç bişeycikler olmayacak bebişlerimize...
Canim bende doguma kadr kayboluyo onlar diye biliyorum peki doktorun ne dedi icine sinmediyse baska doktorada gorun istersenGünaydın arkadaslar cumartesi günü ayrıntılı ulstrasona girdik,
bebeğimin beyninde kist aynı zamanda böbreklerinde 6,4 ve 7,2 mm genişleme görüldü
sürekli bulantı ilaçları kullanıyordum acaba onlar mı zarr verdi bebeğime çok kötü hissediyorum kendimi![]()
cnm kendini suçlama boşyere bulantı ilacı kullanan çok kişi var hamileleginde.Günaydın arkadaslar cumartesi günü ayrıntılı ulstrasona girdik,
wollex kullanan 3 kişi var bildiğim hatta birinin bebeği 2.5 yaşında , hala cok memnun olduklarını soluyorlardı bene tercihin güzel:) siz de güle gğle kullanın inş annesiguınnıy doğrumu yazdım bilmiyorum ama çok kaliteliymiş zaten inşallah güzel günlerde kullanın,bi de wollex var bende onu almayı düşünüyorum ama önce bebek odası takımını alıcam inşallah :)