ben aldırmayı düşünmediğim için testtleri yaptırmadık ense kalınlığı normalmiş2 li tarama da risk kaç çıktı ? ya da ense kalınlığı falan kaçtı? kötü şeyler düşünme kalbini ferah tutmaya çalış doktorun nasıl yorumladı o görüntüleri o da önemli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aldırmayı düşünmediğim için testtleri yaptırmadık ense kalınlığı normalmiş2 li tarama da risk kaç çıktı ? ya da ense kalınlığı falan kaçtı? kötü şeyler düşünme kalbini ferah tutmaya çalış doktorun nasıl yorumladı o görüntüleri o da önemli
Günaydın anne adayları,
kısaca sizleri yaşadığımı anlatayım bir kaç sorum olacak çünkü
20 eylülde aşılama oldum 12.gün test 102 iki gün sonrası 212 çıktı hafif kanamalarım oldu alttan progestan kullandım cuma günü de keseyi görebilmek adına muayeneye gittik fakat kese görünmedi tekrar test istedi 1910 çıktı yani normal artması seviyede herşey güzel dedi ama çoğu kişi vajinal ultrasonda görülebilir diyor kahverengi kanama da aralıklarla dvm ediyor şimdi haftalık iğne verdi onu kullanıyorum .
sizler keseyi ve kalp atışlarını hangi haftalarda gördünüz ve kanamalarınız oldumu ....
kendi doktoruma yarın gideceğim radyoloji doktoru yorumladı sadece ailede olmasıda riski artırıyomuş2 li tarama da risk kaç çıktı ? ya da ense kalınlığı falan kaçtı? kötü şeyler düşünme kalbini ferah tutmaya çalış doktorun nasıl yorumladı o görüntüleri o da önemli
Benimde yarin 11 de randevum var okudukça heyecanın yerini panik aldi inşallah iyi seyler duyarizayrıntılı utrasyona gireceğim diye ilk başta cok heyecanlıydım ama olumsuz haberleri okuyunca iyice tırstım yaa
yarın sabah randevum var ve acayip korkuyorum inş bi sorun cıkmaz ayrıntılı sonrasıda tetenoz aşısı yaptıracğım yarın baya heyecanlı geçecek Allahım inş sağlıklı haberlerini alırız bebeişlerin
benm bebiş de durmuyor sanki yerinde, ben de senın gibi merak ettim normal mi die ama kimse bişe yazmadı :/ doktora sorucam çarşamba :) yazarım soledığınıGünaydın arkadaşlarım bayramdan beri giremedim herkes çok iyidir umarım benim bebiş çok hareketli maşallah dışarıdan çok rahatlıkla gözlemlenebiliyor bu kadar normalmiki ya bukadar hareketli olması kuzum benim Zamanı gelsede kucağımıza alsak bebişlerimizi![]()
Inşallah iyi haberler alırsın canımkendi doktoruma yarın gideceğim radyoloji doktoru yorumladı sadece ailede olmasıda riski artırıyomuş![]()
Cnm cok normal hallerinden gayet memnunlarbenm bebiş de durmuyor sanki yerinde, ben de senın gibi merak ettim normal mi die ama kimse bişe yazmadı :/ doktora sorucam çarşamba :) yazarım soledığını
benim ayrıntılıya giderken 2 li ve 3 lü testlerimi de götürmemi istediler. sizden de öyle bir sey ıstedıler mı?
çok heyecanlıyım bende yarın için. cd vereceklermiş. artık 7/24 onu izlerim heralde.
sizlere de cd verdıler mı?
ayrıntılı ınceleyınce bır sey buluyorlar ufak tefek ınsanın canı sıkılıyor. yaptırsan bır dert yaptırmasan başka dert.
günaydın annısler bebısler..
aranızda 100 mg lık seker yuklemesı yaptıran varmı.. hıc ıstemıyorum yaptırmak ama babam ınsulın kullanıyor dıye dr kesınlıkle yapıcaz dedı![]()
Ben ctesi günü 50 mg yaptırdım canım sonuç normal çıkınca Dr başka bişi istemedi genelde 50 lik yapıp sorun çıkarsa 100 luk istiyorlar bir de
benim ayrıntılıya giderken 2 li ve 3 lü testlerimi de götürmemi istediler. sizden de öyle bir sey ıstedıler mı?
çok heyecanlıyım bende yarın için. cd vereceklermiş. artık 7/24 onu izlerim heralde.
ayrıntılı ınceleyınce bır sey buluyorlar ufak tefek ınsanın canı sıkılıyor. yaptırsan bır dert yaptırmasan başka dert.
güle güle giysin tatlım çok güzeller bende butik bebeden geçen akşam aldım inş göründükleri gibi güzellerdir.....canım butikbebeden aldım bunları dün daha gelmedi bi kaç güne gönderiyolar ordan çok memnum kalmıştım diğer oğluşuma da ordan aldımıştım yeri gayet güzel kaliteli bak bu hastane girişi şu an elimde çok güzel ekliyim hemen Eki Görüntüle 1267201