2015 Şubat Anneleri

Ona bakarsan Benimkide sakin olacak ama imkanı yok.
Eşime diyorum durdu bebek.
Gece oldu uyudu sanırım diyor.
Sanki gecesi gündüzü var Kızanın orda. Bugünde oturdum ona dertlendim 9 ay orda canı sıkılıyordur diye.
:) :) :) sen çok yaşa

Şu senin lcw den aldığın taytla giydiğin gri bişi var demiştin hani. Bir ara gittim lcw ye bulamadım da :KK66: o güzel oluyor diyordum onu giy istersen.
almadım onu o sırada hastane işleri vardı boşver dedım. ona da izin vermez zaten onun altına da tayt giyiyorsun.
bizim evin içinde bile tayt giyilmez. :))
göçmen olup da bu kadar takıntılı kıskanç bir adam görmedim.

benm bebiş de durmuyor sanki yerinde, ben de senın gibi merak ettim normal mi die ama kimse bişe yazmadı :/ doktora sorucam çarşamba :) yazarım soledığını
Şimdiden saol canım benim daha kontrole zaman var ama merak ettim sürekli hareket halinde kuzum maşallah :KK46:

merhaba,
tekrar bir sorum olucak şimdi başka bir sayfada okudum vajinal ultrason düşük nedeni sakın baktırmayın diyor benim 4. haftada baktı şimdi bu hafta 5 olucak yine bakıcak büyük ihtimal sizlere alttan bakıldımı ve sizcede zararlımı ki ne yapmalıyım ...yapmayın dersemde doktora güvensiz mişim gibi bir durum oluşmazmı???
Ole bisey yok cnm nerden duyduysan ilk haftalar bebek kucuk oluyo rahim ters donmus oluyo kese gorunmuyo normal olarak vajinal muayene yapilabilir 8. Hafataya kadr

Günaydın arkadaşlarım bayramdan beri giremedim herkes çok iyidir umarım benim bebiş çok hareketli maşallah dışarıdan çok rahatlıkla gözlemlenebiliyor bu kadar normalmiki ya bukadar hareketli olması kuzum benim Zamanı gelsede kucağımıza alsak bebişlerimizi:KK68:

valla benimki de göbeğimi dalgalandırıyor resmen.

Günaydın arkadaslar cumartesi günü ayrıntılı ulstrasona girdik,
bebeğimin beyninde kist aynı zamanda böbreklerinde 6,4 ve 7,2 mm genişleme görüldü
sürekli bulantı ilaçları kullanıyordum acaba onlar mı zarr verdi bebeğime çok kötü hissediyorum kendimi :KK43:
geçmiş olsun, dr.a sormadın mı gerçi böyle zararı olsa dr vermezdi bence peki bu durum için ne yapılabilir birşey söyledi mi

Tunaydin onca yol yorgunluğunu atamadan ise gel kabus gibi. Normalde bugun dersim yoktu bu sabah belli oldu ne guzel değil mi :( hem de butun gun dersim var ara bile yok surunuyorum su an gozler kapaniyor uykusuzluktan. Yiyecek bisey yok simit disinda okulda evden de getremedim bi de ac kaldim bugun biterse bi şükür diycem. Mide yanmam gitgide daha dayanilmaz boyuta geliyor lokma yiyemez oldum cok fena :(

Doktora gideceklere guzel haberler diliyorum cani gönülden inşallah o odadan en ufak bi acaba ya da burukluk ile cikmasin kimsecikler. Ben hala atamadim yasadigim travmayi ister istemez acabalar kemiriyor beynimi çaktırmadan arastriyorum atastrdikca daha da buyutuyorum korkularimi. Dr gibi bisey yok fikrine ikna olmam kolay degil iste anne yuregi smdiden herseyi düşünüyorsun. Kuzum da iyice sesszlesti ona da takiyorum ota moka ağlayacak bi ruh haline girdin iyice :(

Günaydın anne adayları,
kısaca sizleri yaşadığımı anlatayım bir kaç sorum olacak çünkü
20 eylülde aşılama oldum 12.gün test 102 iki gün sonrası 212 çıktı hafif kanamalarım oldu alttan progestan kullandım cuma günü de keseyi görebilmek adına muayeneye gittik fakat kese görünmedi tekrar test istedi 1910 çıktı yani normal artması seviyede herşey güzel dedi ama çoğu kişi vajinal ultrasonda görülebilir diyor kahverengi kanama da aralıklarla dvm ediyor şimdi haftalık iğne verdi onu kullanıyorum .
sizler keseyi ve kalp atışlarını hangi haftalarda gördünüz ve kanamalarınız oldumu ....
hakkında hayırlısı olur inşallah ben hamile olduğumu 6. haftamda öğrendim ilk 3 muayenem vajınal muayene oldu benim rahmimin durumu bebek büyüdükçe göbekten görünecek şekildeymiş kahverengi kanamam başta oldu bebeğin yerleşme kanaması dedi dr

ayrıntılı utrasyona gireceğim diye ilk başta cok heyecanlıydım ama olumsuz haberleri okuyunca iyice tırstım yaa
yarın sabah randevum var ve acayip korkuyorum inş bi sorun cıkmaz ayrıntılı sonrasıda tetenoz aşısı yaptıracğım yarın baya heyecanlı geçecek Allahım inş sağlıklı haberlerini alırız bebeişlerin
güzel haberlerle gel :) bende çarşamba gidicem sadece kara kızım kime benziyor diye düşünmeye çalışıyorum ayrıntılara girince aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor malesef

güzel haberlerle gel :) bende çarşamba gidicem sadece kara kızım kime benziyor diye düşünmeye çalışıyorum ayrıntılara girince aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor malesef
bende perşembe gidecem eşim fakülte de çalişiyor ve ultrasiyona bakan bayanin pek olumlu tepkiler almiyor eğer kötü birşey söylerse birde özele gitmeye düşüniyorum

benim ayrıntılıya giderken 2 li ve 3 lü testlerimi de götürmemi istediler. sizden de öyle bir sey ıstedıler mı?
çok heyecanlıyım bende yarın için. cd vereceklermiş. artık 7/24 onu izlerim heralde.
sizlere de cd verdıler mı?
ayrıntılı ınceleyınce bır sey buluyorlar ufak tefek ınsanın canı sıkılıyor. yaptırsan bır dert yaptırmasan başka dert.
evet yapılan testleri istediler birde tok gelin dediler

Doktora gideceklere guzel haberler diliyorum cani gönülden inşallah o odadan en ufak bi acaba ya da burukluk ile cikmasin kimsecikler. Ben hala atamadim yasadigim travmayi ister istemez acabalar kemiriyor beynimi çaktırmadan arastriyorum atastrdikca daha da buyutuyorum korkularimi. Dr gibi bisey yok fikrine ikna olmam kolay degil iste anne yuregi smdiden herseyi düşünüyorsun. Kuzum da iyice sesszlesti ona da takiyorum ota moka ağlayacak bi ruh haline girdin iyice :KK43:
canım mersinde ya da yakın illerde bakan başka proflar falan yok mu? bence gıt için rahat etsin. şimdi yorgunluktan uykusuzluktan da ruh halin kötüdür. bir dinlen akşam kendine gelirsin biraz. dünya yol gittiniz sonuçta.

Ay onca sıkıntı stres icinde günün tek iyi haberini aldim program degsti okulda ve bana nobet yazmamslar Iki hafta sonra muaf olurum diyordum ben demeden onlar incelik yapmis hem sasrdim hem sevindim darisi diger arkadaslara;)

canım mersinde ya da yakın illerde bakan başka proflar falan yok mu? bence gıt için rahat etsin. şimdi yorgunluktan uykusuzluktan da ruh halin kötüdür. bir dinlen akşam kendine gelirsin biraz. dünya yol gittiniz sonuçta.

Biraz daha büyüsün tekrar gidecegim bu civarda perinatolog yok adanada biri varmis blmiyorum belki ona belki istanbulda baska birine giderim yüzü iyice büyüsün daha net goruntu alincagi zaman giderim diye düşündüm hayırlısı artik tevekkulden baska yapcak biseyim yok dua edicem sadece

benim ayrıntılıya giderken 2 li ve 3 lü testlerimi de götürmemi istediler. sizden de öyle bir sey ıstedıler mı?
çok heyecanlıyım bende yarın için. cd vereceklermiş. artık 7/24 onu izlerim heralde.
sizlere de cd verdıler mı?
ayrıntılı ınceleyınce bır sey buluyorlar ufak tefek ınsanın canı sıkılıyor. yaptırsan bır dert yaptırmasan başka dert.
eğer özelse veriyolar cd ama böle göstermiyo sadece resimleri yüklüyor video yok :) uyanıklar :)

Back
X