2015 Şubat Anneleri

Herkes pijamaliymis topikte, yasasin rahatlik. Tabi ki pijamadan pijamaya fark var. Dizleri cikmis rengi solmus giyersen sacini bile toplamazsan olmaz. Ama cocuktan sonra is degisiyor, esim gec geldi o gelene kadar ben cocukla yoruldum. Simdi de esim oynuyor. Birbirimizi gormeye firsat yok ki : )
Her an bakimli olmak degil de yerine zamanina gore kucuk bakimlar kucuk jestler bence makul olan.
Hamile degilken bile evde sutyenle duramam, ev icin penye sutyenlerim var. Rahatima duskunum ezelden napalim:KK51:

Ben onu da takmıyorum ;)

tatlım bu yaşadıklarını ilk hamileliğimde yaşamıştım.karnım bi tarafı bi anda sertleşiyor ve oraya kramp tarzı sancılar giriyordu.yanlış hatırlamıyosam dr onların yalancı doğum sancıları olduğunu rahmin bir nevi doğum jimnastiği yaptığını söylemişti.öyle olunca hemen dinleniyordum.çok sık oluyordu banada.
Benimde bazen karnım taş gibi oluyor bende akşam yemeği yemedim yemekten oluyor diye. Böyle aşırı gergin ve ağrılı oluyor

karakterinde aldatmak varsa istersen grand tuvalet dur evde yine aldatır canım. benim eşim evdeki giyindiğim tarzı daha çok seviyor. ha eskiden dar giyerdim zaten zayıftım. ama şimdi sırf kocam için o kadar eziyet çekemem.makyaj ise o kadar sıkıntı yapıyorki bana o yüzden hiç uğraşamam. açıkçası ben bu hamile kadını kocaları aldatır mevzusuna malesef katılmıyorum. onlar tamamen bahane
Ben de aynen boyle dusunuyorum. Buyuk konusmak istemem ama kadin da begenilmek iltifat gormek ister. Evlilil ilerledikce iltifatlar azalip kaybolunca hemen flortlessin etrafindaki erkeklerle. Iltifat etmeyen esi olan kadinlarin buna hakki olsun. Erkekte cinsellik daha guclu olabilir hamilelik lohusalik vs. bekleyemiyecekse evlenmesin. Hamile kalmayan kadinlarla devam etsin. Hem evleneyim hem baba olayim hem duzenli evim yemegim olsun, hem de cinsel hayatim hiic aksamasin. Nerde boyle hayat.

işte bu ! :KK28: ya sonuçta hepimiz belli zorluklarla mücadele ediyoruz. Kimi yorgun argın eve geliyor,kimi bütün gün çocuğuyla uğraşmaktan bitik oluyor falan. Kayınvalidem yeni evlendiğimiz zamanlarda hep derdi bana , erkeğinin gözünü doyur . Güzel karşıla. O da sana aynen öyle döner diye. Hakkaten öyle. Ben de istemem karşımda saçı sakalı birbirine karışmış , altı üstü saçma sapan gaffur gibi bi koca.. Herşey karşılıklıı :KK39:
15 dk kocamızdan önemli değil kesinliklee :))

Her iki tarafın da salmaması lazım. Temizlik ve her zaman yaptığımız şeyleri aksatmamak lazım. Mesela hep saçımız fönlüyse yine öyle olmalı gibi. Ani değişikler etkiliyormuş hem sadece eşimizi değil ki bizi de etkiler. Önce kendimizi mutlu edelim biz mutlu olunca onlar da mutlu olur ;)

karakterinde aldatmak varsa istersen grand tuvalet dur evde yine aldatır canım. benim eşim evdeki giyindiğim tarzı daha çok seviyor. ha eskiden dar giyerdim zaten zayıftım. ama şimdi sırf kocam için o kadar eziyet çekemem.makyaj ise o kadar sıkıntı yapıyorki bana o yüzden hiç uğraşamam. açıkçası ben bu hamile kadını kocaları aldatır mevzusuna malesef katılmıyorum. onlar tamamen bahane

Sanırım bi yanlış anlaşılma varr.. Hamile kadını kocası aldatır değil... Aldatıcak adam da kadın da her türlü aldatır.. Fakat kendine özen göstericeksin , kendine özenmeyen karşısındakine özenmez... Biz kadınlarda çok var.. İlk evlendiğimiz zaman fıkır fıkırız,cici bici giyiniriz. Sonra saldım çayıra mevlam kayıra.. Ben çevremde çok gördüm hem çocuğu olup hep çalışan ama görüntüsünden de ödün vermeyen... Bende evde makyaj yapmam eşimde sevmez zaten . Ama bakımlı hoş görünmek dar giyinip makyaj yapmak değil.. Arada bi evet kesinlikle olmalı orası ayrı.. Pijama giyicez tabi,ama ananem gibi giyinmektense daha güzel tercihler yapabilirizz

Hamile pijamalarim var onceku hamilelikten gece gunduz onlarla geziyorum evde. Hamilelik yaza gelmisti hamile atletim fln yok. Gecen pijamanin altini oyle yukari cekmisim ki esim husmen gibi olmussun dedi. Napayim belim aciliyor atlet kisa, sonra gaz oluyor. Rezillik ama yapacak bisey yok.
Yahu ne süsü bu durumda. Bana tek olan şey bir tane Mor güllü paçaları lastikli pijama. Bildiğin paçalı Don gibi bir şey. Evde ne giyelim şu durumda.
Biraz abartım tabi normal sıradan eşofmanlar var onların giyiyorum. Benim eşim herkesin aksine süslü olunca bozuluyor, hemen başlar neden süslendin diye.

Yahu ne süsü bu durumda. Bana tek olan şey bir tane Mor güllü paçaları lastikli pijama. Bildiğin paçalı Don gibi bir şey. Evde ne giyelim şu durumda.
Biraz abartım tabi normal sıradan eşofmanlar var onların giyiyorum. Benim eşim herkesin aksine süslü olunca bozuluyor, hemen başlar neden süslendin diye.

sana süslendim hayatım , sen geliceksin diye diceksin sende :)

Her iki tarafın da salmaması lazım. Temizlik ve her zaman yaptığımız şeyleri aksatmamak lazım. Mesela hep saçımız fönlüyse yine öyle olmalı gibi. Ani değişikler etkiliyormuş hem sadece eşimizi değil ki bizi de etkiler. Önce kendimizi mutlu edelim biz mutlu olunca onlar da mutlu olur :KK66:

evet önce kendimizz,mesela ben kendimi çok saldığımda inanılmaz rahatsızım tedirginim mutsuzum.. kendime bakınca güzel bişey görmek istiyorum. Biraz da alışkanlıkla alakası var sanırım,karşılıklı diyalogta çok önemli.. Eşimi daha hiç atletle otururken görmedim 2 senelik evliyim.. Şuan ikimizinde giydiği kıyafetleri misafir gelse değiştirmemize gerek yok. Ama rahat mı rahat yani :-)

Valla butun gun giyinik kusanik olmak cok zor geliyor zaten evde en rahat pjama geldigim gibi giyerim hic affetmem yorgunluktan guzellikti bakimdi düşünemiyorum kiza kostrurken tip kayiyor zaten:KK53: mattikanin dedigi gibi bitane cocuk oldujtan sonra zaten seriyon ister istemez. Mesela su an cicekli pjama alti ustunde atletle oturuyom sutyen vb de cekemiom artik yasli teyzeler gibi saldim cayira modu cok cezbediciyim anliycaniz:p
Komiksiniz valla. Ben demek çocuk olmadan sizin gibi oldum. Ezelden beri süslü olmadım ama eşimde o nedenle benle evlendiğini söylüyor ne yapıcaz şimdi içimde yok.temiz olmak yeter bence.

Günaydın anne adayları,
kısaca sizleri yaşadığımı anlatayım bir kaç sorum olacak çünkü
20 eylülde aşılama oldum 12.gün test 102 iki gün sonrası 212 çıktı hafif kanamalarım oldu alttan progestan kullandım cuma günü de keseyi görebilmek adına muayeneye gittik fakat kese görünmedi tekrar test istedi 1910 çıktı yani normal artması seviyede herşey güzel dedi ama çoğu kişi vajinal ultrasonda görülebilir diyor kahverengi kanama da aralıklarla dvm ediyor şimdi haftalık iğne verdi onu kullanıyorum .
sizler keseyi ve kalp atışlarını hangi haftalarda gördünüz ve kanamalarınız oldumu ....

ben yanlış hatırlamıyorsam canım 5+2 de gördük keseyi. 7+1 de ise kalp atışı duyduk hiç vajinal ultrasyon olmadım ben hep karından bakıldım. Ayrıca belirteyim benim göbek bölgem hamilelikten öncede yağlıydı yani karından usgde görülmeyebilirdi ama bende öle bir sıkıntı olmadı. İnşAllah sende hayırlısıyla görürsün keseyide kalp atışınıda.

Sanırım bi yanlış anlaşılma varr.. Hamile kadını kocası aldatır değil... Aldatıcak adam da kadın da her türlü aldatır.. Fakat kendine özen göstericeksin , kendine özenmeyen karşısındakine özenmez... Biz kadınlarda çok var.. İlk evlendiğimiz zaman fıkır fıkırız,cici bici giyiniriz. Sonra saldım çayıra mevlam kayıra.. Ben çevremde çok gördüm hem çocuğu olup hep çalışan ama görüntüsünden de ödün vermeyen... Bende evde makyaj yapmam eşimde sevmez zaten . Ama bakımlı hoş görünmek dar giyinip makyaj yapmak değil.. Arada bi evet kesinlikle olmalı orası ayrı.. Pijama giyicez tabi,ama ananem gibi giyinmektense daha güzel tercihler yapabilirizz

yok benim dediğimi, yanlış anlamışsın.arkadaşın yazdığına ithafen dedim. elbetteki sadece hamileler aldatılır diye bir durum yok. ama araştırmalar hamilelerin daha fazla aldatıldığı yönünde toplum olarak öyle akse edilmiş etrafımıza. sebeb ne olabilir cinsel anlamda azalma,bakımsızlık,ilgisizlik falan filan... evet normal hayatımızda bu tür sıkıntılar olmuyor ama şimdi 5 dakika ayakta dursam belim kopuyor. burada anlayışlı eş devreye girmek zorunda. .benim eşim anlayışlı ilişki konusunda ne zaman kendimi iyi hissedersem o zaman olur. ki ben eşimle 2008 yılından beri birlikteyim. yeri geldi en paspal halimi gördü yeri geldi en seksi en bakımlı halimi de ama en sevdiği halim en doğal halim beni böyle sevdiğini söylüyor.. uzun bir nişanlılık dönemimizde oldu geldi bizde bile kaldı geceleri kimi zaman. evlendik yine değişmedim özel günler özel geceler her zaman oldu.hatta şuan ki bebeğime ilk hamile kaldığımda 6 haftalıkken tatilimiz bile oldu balayı tarzında. hiç öyle ay eşimin gözü dışarıda olur çirkin olursam vs vs. tarzında korkum olmadı. ne evlilikler gördüm kadın ne kadar çabalarsa çabalasın adamın gözü dışarıdaysa hiç birşey değiştiremez onu. zaten yazımda da dedim eşimin hoşuna gidiyor onun tişörtlerini giydiğimde. ayrıca evde sütyeni eşimde sevmiyor sebebini söyleyemem utanırım. :KK47::KK47: yani demem o ki elbetteki evde pijamaların bile özenli olacak. zaten ben temizlik bile yaparken kötü kıyafetler giymezdim. yine de giymem. sanırım kimse de giymez. kimse kendine yakıştırmaz tahminimce. zaten hiç birimizin anane gibi kıyafetleri yoktur :KK53::KK53:

Benim işten geldikten sonra ilk işim sütyeni çıkarıp fırlatmak oluyor :KK66: ben de eşimin tshirtlerini giyiyorum uzun atletim yoktu o da mı kabızlık yapıyor diye gittim en kocamanlarından atlet aldım. Çok yoruluyorum zaten bıraksalar yataktan çıkmıycam. Raporlu olduğum günler pijamalar üzerimde :KK66:
Ben ne atlet giyiyorum ne çorap.ama o üstteki hayatta çıkmaz kendimi kötü hissederim.

yok benim dediğimi, yanlış anlamışsın.arkadaşın yazdığına ithafen dedim. elbetteki sadece hamileler aldatılır diye bir durum yok. ama araştırmalar hamilelerin daha fazla aldatıldığı yönünde toplum olarak öyle akse edilmiş etrafımıza. sebeb ne olabilir cinsel anlamda azalma,bakımsızlık,ilgisizlik falan filan... evet normal hayatımızda bu tür sıkıntılar olmuyor ama şimdi 5 dakika ayakta dursam belim kopuyor. burada anlayışlı eş devreye girmek zorunda. .benim eşim anlayışlı ilişki konusunda ne zaman kendimi iyi hissedersem o zaman olur. ki ben eşimle 2008 yılından beri birlikteyim. yeri geldi en paspal halimi gördü yeri geldi en seksi en bakımlı halimi de ama en sevdiği halim en doğal halim beni böyle sevdiğini söylüyor.. uzun bir nişanlılık dönemimizde oldu geldi bizde bile kaldı geceleri kimi zaman. evlendik yine değişmedim özel günler özel geceler her zaman oldu.hatta şuan ki bebeğime ilk hamile kaldığımda 6 haftalıkken tatilimiz bile oldu balayı tarzında. hiç öyle ay eşimin gözü dışarıda olur çirkin olursam vs vs. tarzında korkum olmadı. ne evlilikler gördüm kadın ne kadar çabalarsa çabalasın adamın gözü dışarıdaysa hiç birşey değiştiremez onu. zaten yazımda da dedim eşimin hoşuna gidiyor onun tişörtlerini giydiğimde. ayrıca evde sütyeni eşimde sevmiyor sebebini söyleyemem utanırım. :KK47::KK47: yani demem o ki elbetteki evde pijamaların bile özenli olacak. zaten ben temizlik bile yaparken kötü kıyafetler giymezdim. yine de giymem. sanırım kimse de giymez. kimse kendine yakıştırmaz tahminimce. zaten hiç birimizin anane gibi kıyafetleri yoktur :KK53::KK53:

ohh maşallah ozaman , Allah bozmasın. Ama pijama olayına katılmıyorum, emin ol vardır.. Yakıştıran yakıştırıyor gerçekten.. sütyen olayı bizde de var , benimkide hiç sevmez takma der evde :)))) ama korkuyorum sarkar diye,benim göğüslerim silikon , sonradan olma yani :D daha değerli o yüzden :-):-):-):-)

kızlar hastane de giymek için nasıl birşey almak lazım yani alt-üst pijama takımı mı yoksa gecelik mi ??? görümcemden gecelik istemişlerdi normal doğum- sezeryan farkeder mi acaba
Hastanede pijama zor oluyormuş araştırma yaptım. Gecelik sevmiyorum dedi de sakın geceliksiz gitme dediler. Eve çıkınca pijama giyiliyormuş. İki gecelik bir pijama bir de sabahlık alıcam ben.

Ben ne atlet giyiyorum ne çorap.ama o üstteki hayatta çıkmaz kendimi kötü hissederim.

Çok sıkıyo ama :oops: 75ten 85e çıktı o da sıkmaya başladı 90 aldım bakalım o_O Bir de akşamları midem bile şişiyo kenarları kesiyo. Normalde ben hiç atlet giymezdim de işte buzgibi olunca kabızlığa o da mı neden oluyor diye aldım.

Back
X