2015 Şubat Anneleri

Çok kanayan bişi olduğunu sanmıyorum da iki de mi az diye düşündüm bi an :KK17::KK57:

hastanede özel bir durum olmadığı sürece bir gün kalıyorsun zaten. kimi gördüysem hep 2 tane aldılar. ha sen 3 al garanti olsun ama fazlaya da gerek yok. zaten sezeryanda özel bant yapıştırıyorlar sıkıntı olmasın diye. lohusa geceliklerini 2 katı fiyatına satıyor çakallar. o yüzden çaktırmadan almak lazım. ben bir tane çarşıda hamile pantolonu sordum waikikidekine benziyordu pantolona 100 lira dedi.waikikde yarı fiyatına satılıyor.yani çok sömürücü bir milletiz bu konularda. o yüzden günlük gecelik alıyormuş gibi alırsan veya mağazadan alırsan uyguna bulursun.

Ya evet ben ilk 3 ay kas biyik cikmis geziodum rahatsiz bile olmuodum 12. Haftam gecti allahim izniyle kendime bakmaya başladım:) benim esimde sevio bakimli oldugum zaman ben kokos psikolojisine alisiyim en iisi :))
bakalim 8 yil sonra ben nolcam dimi ama :)) halvet falan yalan oldu bari goz zevkini bozmuyum beyimin :)

Eşin halide önemli , benimkide çok sever bakımı süsü püsü. Demekki seninkide seviyor Yapalım gitsin o zaman ne olucak :D

Ya evet ben ilk 3 ay kas biyik cikmis geziodum rahatsiz bile olmuodum 12. Haftam gecti allahim izniyle kendime bakmaya başladım:) benim esimde sevio bakimli oldugum zaman ben kokos psikolojisine alisiyim en iisi :))
bakalim 8 yil sonra ben nolcam dimi ama :)) halvet falan yalan oldu bari goz zevkini bozmuyum beyimin :)
Haha :-) haklısın. Bebek büyüsün sonra devam edersiniz.cicim aylarına

Sen işi bırakmıştın dimi ? Yanlış mı hatırlıyorum ?

yok canım bırakmaya niyetlendim sonra vazgeçtim çalışıyorum hala

al benden de o kadar.ne bulursam giyiyorum koca bi göbek falan kendimi çok hantal hissediyorum.tv de falan güzel bi hatun çıkınca kociş bakıyorsa acaip bozuluyorum bide.neyseki geçici göbek diye teselli ediyorum kendimi

ay allahtan benimkide evde pantolonla oturmama kızıyor tayt giymem zaten

şimdiy e kadar eski kıyafetlerimi giydim ama baktım göbek çıkmış tayt aldım üzerinede kazak tunik onları giyiniyorum saçlar aynı bazen o kadar dağınık oluyor ki
pijamalarımı bazı akşam erken giyiniyorum tv karsınında keyif yapıyorum
eskide kaldı o süslü püslü elbiseler doğumdn sonra kilolarıda verince döneriz bomba gibi
gerçi birde bebek olunca daha bi dağıtmayım da
bakalım zaman gösterecek

zaten çok kıyafetim yoktur eskileri giyemiyorum belleri sıkıyor sadece pijamalarım oluyor benimde

Valla butun gun giyinik kusanik olmak cok zor geliyor zaten evde en rahat pjama geldigim gibi giyerim hic affetmem yorgunluktan guzellikti bakimdi düşünemiyorum kiza kostrurken tip kayiyor zaten:KK53: mattikanin dedigi gibi bitane cocuk oldujtan sonra zaten seriyon ister istemez. Mesela su an cicekli pjama alti ustunde atletle oturuyom sutyen vb de cekemiom artik yasli teyzeler gibi saldim cayira modu cok cezbediciyim anliycaniz:p

en doğal halimizi göstermek lazım zaten dimi :KK53:

Canim sen niye gece calisiuosun ki?ne is yaptigini bilmiyorum ama is kanununda yapilan degisikliklere goz atmani tavsiye ederim

resepsiyonistim canım ben çift vardiya gidiyorum otelde çalışıyorum

7 /24 pijamalarlayım..takı mısafır gelırse yada bız bır yere gıdeceksek normal kıyafet gıyıyorum.. Allaha bın sukur hala eskı kıyafetlerime sığıyorum .. normaldede cok bakımlı bırı degılımdır temız olsun yeter :KK66: hem esım kendıne baksın.. ben pıjama gıyerken o grantuvaletmı geziyor sankı ..hıyarlı baba gıbı cekıyor ıclıklerı :D karı koca superız ...

aynen benimkide yaaa hıyarlı baba havuçlu ana gibiyiz :KK53:

valla eskiden olsa evde de olsam güzel olmaya çalışırdım eşortmanla bile olsam. ama ne zaman göbeğim çıktı afedersin banyoda önümü göremez oldum güzel giyinmeyi bıraktım. evde sütyen takamam beni bunaltıyor. atletlerim malesef hepsi kısa kaldı göbeğimden inmiyor. 2 tane uzun atletim var onlarla idare ediyorum çoğu zaman yada giymiyorum içime birşey üstüme hırka giyiyorum. evde tayt giyemem çünkü oda bunaltır oldu hamilelikte beni. birde eşime olmayan güzel baskılı tişörtlerini aldım onalrı ben giyiyorum. eşimde gülüyor benim tişörtler sana tam oluyor diye :D saçım zaten hamile kaldığımdan beri aşırı uzadı eşimde kestirmeye izin vermediği için şuan sürekli toplu şekilde duruyor .makyajı ise zaten yapmazdım fazla ama şimdi hiç yapmıyorum. :D iyice rahat düşkünü oldum hamile kaldım kalalı. :D

rahata düşkünlükten ziyade mecburiyet var bizde
bende onun sweatlerini giyiyorum kendi kıyafetlerini benim üzerimde görmek şaşırtsada alıştı bu duruma

Ben direk kocamim pijamalarini giyiyorum. Onun da hosuna gidiyo :KK54:

bu hale gelmemize birazda onlar sebep hoşlarına gitsin bi zahmet :KK48:

kızlar dün işe gittim
eşim mesaj atıyor evde traş makinesi varmıydı diye
hayır dedim
sanki öyle bişey gördüm çekmecede ondan sordum diyor
senin o gördüğün benim epilasyon makinem ama o da bi yerde traş makinesi sayılır lazımsa kullanabilirsin dedim:KK53:
şapşik var desem onunla traş olmaya kalkacaktı heralde :KK70:

Genelde yıllar pek değiştirmiyor. Şimdi neyseniz sonra da o oluyorsunuz ;) melikecim sen ilk başlarda çalışıyodun zaten kendine bakıyormuşsun. Dr istirahat verince belki o zaman dağılmış olabilirsin ama aklın bebişindeydi sen ve neredeyse hepimiz önce bebiş dedik. Hala daha öyle hala daha korkular var Allahım tamamına erdirsin bebişleri kavuştursun zaten bu zamanlar da anı olarak kalıcak.

bu arada kızımızın ismini netleştirdik sonunda
eşim berre olsun dedi
ama araştırdım bu isim peygamber efendimiz tarafından değiştirilmiş
kendisine söyledim
o zaman sen bul ben kabul ederim dedim
ikra'da karar kıldık
hayırlısıyla allah nasip ederse kızımızın adı İKRA olacak:KK68:

iste her evlilikte farkli. Pijamamla gezerim ama doguma kadar hlveti birakmadik ilkte. Bunda da cocuktan firsat buldukca eskisi gibi olmasa da. Temizlik yeterli bence süs olmasa da oluyor.

iyi akşamlar hatunlar gene kaynatmışsınız topiği :)
Okurken msjlarınızı gülmekten öldüm eşim bana bakıyor noluyor diye :KK45:

Bende evde öle etekle fln dolaşamıyorum ama ben bekarken de evde eşofman giyerdim kimse yoksa yazma flnda takmam. Evlenincede öle paspal değil am yinede eşofman giyiyordum. Hatta eteklerimin altından giydiğim kapri gibi taytlarım var bazen sadece taytla geziyordum eşim hep der senin bu taytlarına bitiyorum die :KK53::KK48: Makyaj bende pek yapan biri değilim düğünden sonra eşime süpriz d.günü yaptığım gece yapmıştım bir de dışarı götürdüğünde yapmıştım 1 kere.ç Ama oda öle aman aman nie yapmıyorsun derdinde değil. Kendisi evde pijama eşofmanla gezmez kot pantolon tshrit giyer bazen derim aşkım sıkılmadın mı kottan rahat eşofman giysene diye ama benim eşofmanla gezmemi seviyor. Dışarda tesettürlüyüm belki evde öle evde açık eşofman fln dar giyinmiş olmam hoşuna gidiyordur çünkü dışarda dar giydirmez hemde tesetttürlü dar giyip gezenlere kızar. ama sütyen meselesine gelince ben sütyen çıkartınca kendim çıplak gibi hissediyorum uçları belli olunca garip oluom o yüzden her daim sütyenle geziyorum eşimde diyor bazen sıkmıyor mu çıkartsana die eslaa eslaa bir sebebi var söyleyemem demiş acep bnm kocada o sebepten mi çıkart diyip duruyor merak ettim :KK60::D:KK48:

halvete gelince malesef o konuda sanırım benim kadar korkağı yoktur bebeğe bişi olur korkusu çok fazla bende bir çok kuzene fln sordum bişi olmuyor dediler dr. risk yok dediyse ama yinede ben çok tedirgin oluyorum o yüzden eşimde pek üstelemiyor. 5 ayda 2 kere tam manasıyla halvet olduk :KK43: yakınlaşmalarımz çok oluyor sonuçta 6 aylık evliyiz ama tam manasıyla birleşme 2 kere oldu. 6 aylık evliyiz 5 aylık hamileyim şansszlık eşim için belki ama hemen bebiş olmasınıda o çok istedi :KK51:

zaten evlenmeden önce bende ilk gece fobisi vardı tam alışıyordum ki bu işte hamile kalmışım :KK45: şimdi doğumdan sonra yine sil baştan olmaz inş bnm korku işi :KK51: kendimi kastığım için ilk anlarda canım yanıyor sonra sonra kendimi raht bırakmaya başlarsam canım yanmıyor. inş gene başa dönmem. 2. bebişi olacak anneler sizden bu konuda yorum alabilirmiyim doğumdan snra cinsellik geriye gider mi sizce kimisi doğumdan snra acı fln hiç olmuyor diyor sizin yorumlar nedir ?

Son düzenleme:
slm kızlar şükür bir haftalık planlarımı bitirdim ama bnde bittim neyse pazartesiye kadar rahatım :KK14: siz neler yaptınız bu arada kaş bıyık muhabbeti var bnde bu hafta almayı unutmuşum yarın sabah yapayım neyse artık:p

kızlar dün işe gittim
eşim mesaj atıyor evde traş makinesi varmıydı diye
hayır dedim
sanki öyle bişey gördüm çekmecede ondan sordum diyor
senin o gördüğün benim epilasyon makinem ama o da bi yerde traş makinesi sayılır lazımsa kullanabilirsin dedim:KK53:
şapşik var desem onunla traş olmaya kalkacaktı heralde :KK70:

Güzel isim ;) ben de Mina ismini düşünüyorum ama sadece düşünüyorum ;)

Güzel isim :KK66: ben de Mina ismini düşünüyorum ama sadece düşünüyorum :KK66:

ben aslında evlendiğimden beri kızım olursa HİRA koyacağım diyordum
demet akalın koydu isimden soğuduk heryerde hira bebek duymaktan
şimdi RAVZA veya İKRA diyorum
ikiside güzel anlamları var
ama İKRA daha yakın geliyor şimdilik
son ana kadar ikra diyeceğiz

merhaba kızlar beni tanıdınızmı uzun zamandır yazamadım hani bebeğinde kesede amniyotik bant vardıve 3 lü taramada sipina bifita riskli çıkmıştı ayrıntılıya girdim gecen çok şükür bant kızıma bisey yapmamış omur ilikte açıklık felanda yokmuş her seyi iyiymiş doktor yüzde95 sağlıkli bir bebek dedi bantla oynuyobak dedi inşallah bundan sonra bisey yapmaz dedi çok mutlu oldum insallah sonra bi sorun çıkmaz bide her ihtimale karşı fetal eko istedi bide seker yuklemesi insallah onuda atlatırım sizler le paylaşmak istedim bu 3 bebeğim benim ve 3 cü kızım rabbim nasip ederse artı bilgilerimi rahatlıkla ilk sayfada paylasabilirim biraz uzun oldu kusura bakmayın

Dogum sonrasi hormonlar degisiyor. Kuruluk oluyor isteklu bile olsan. Bebek aglicak tedirginligi oluyor. Ama 3-5 ay sonra normale donuyor.
Yeni evliyken hmile kalmak bu acidan zor ama ikinci 3 aydayiz. Cinsellik normalden daha eglenceli olabiliyor bu donemde bazilari icin. Yani dogum sonrasi baya zaman var, dr risk yok demisse bugunleri degerlendirin.
Ben de gazete kosesinde yazsam olcak yani sevin sevisin:KK49:

Dogum sonrasi hormonlar degisiyor. Kuruluk oluyor isteklu bile olsan. Bebek aglicak tedirginligi oluyor. Ama 3-5 ay sonra normale donuyor.
Yeni evliyken hmile kalmak bu acidan zor ama ikinci 3 aydayiz. Cinsellik normalden daha eglenceli olabiliyor bu donemde bazilari icin. Yani dogum sonrasi baya zaman var, dr risk yok demisse bugunleri degerlendirin.
Ben de gazete kosesinde yazsam olcak yani sevin sevisin:KK49:

Vallahi benim bu konularda tecrübelilerden fikre ihtiyacım çok canım :)

Normalde de iri göğüslü bi hatunum camasrsiz duramam ama artik camadrla da duramiyom ben ya altlari kesiyor camasir hangi tur giyersem giyeyim. Bicakla fava atmisim gibi iki tarafta derin kirmizi hat oldu kan oturuyor hatta kasinmasi cabasi. Bu ara bebis de yukari cikti oturdu gogus altında mide agzimda yasiyo gibiyim o da alttan sikistrdikca nefesim daralıyor okulds zor dayanıyom mecburen ben de evde cikartiyom hos boyle de rahat degilm de:(

Haha :-) haklısın. Bebek büyüsün sonra devam edersiniz.cicim aylarına
Bebisten firsatimiz kalırsa artik :) yaa bugun bi arkadasima gittim giderkende ogluna hediye aliyim dedim ne guzel seyler var oyle yaa bittim hepsine nasi heveslendim 2-3 seyde oglusuma aldim insan kendini kaybedio magazada :))
Eşin halide önemli , benimkide çok sever bakımı süsü püsü. Demekki seninkide seviyor Yapalım gitsin o zaman ne olucak :D
Dimi canim benim esimin gozunde gördüğüm mutluluk herseye deger :)
Genelde yıllar pek değiştirmiyor. Şimdi neyseniz sonra da o oluyorsunuz :KK66: melikecim sen ilk başlarda çalışıyodun zaten kendine bakıyormuşsun. Dr istirahat verince belki o zaman dağılmış olabilirsin ama aklın bebişindeydi sen ve neredeyse hepimiz önce bebiş dedik. Hala daha öyle hala daha korkular var Allahım tamamına erdirsin bebişleri kavuştursun zaten bu zamanlar da anı olarak kalıcak.
Tatli birer ani ins bende cok kotu gunler gecirdim kac zaman dusuk tehlikem vardi hala da sikintilar devam edio simdide erken doğum tehlikem var kafam hep bebisimde ama bugun bi gaza geldim dedigim gibi 15 dakikami ayirdim kocamdan kiymetlo deil yaa :)
iste her evlilikte farkli. Pijamamla gezerim ama doguma kadar hlveti birakmadik ilkte. Bunda da cocuktan firsat buldukca eskisi gibi olmasa da. Temizlik yeterli bence süs olmasa da oluyor.
Kesinlikle cnm temizlik coook önemli. Onada herzaman dikkat ediorm. Halvet bize 2 aydir yasak kardis kardis uyuyoruz. Allahtam esimde hic sorun etmio bebisimiz ii olsun yeterki dio :) o yuzden bence o daha fazlasini hakedio :)

merhaba kızlar beni tanıdınızmı uzun zamandır yazamadım hani bebeğinde kesede amniyotik bant vardıve 3 lü taramada sipina bifita riskli çıkmıştı ayrıntılıya girdim gecen çok şükür bant kızıma bisey yapmamış omur ilikte açıklık felanda yokmuş her seyi iyiymiş doktor yüzde95 sağlıkli bir bebek dedi bantla oynuyobak dedi inşallah bundan sonra bisey yapmaz dedi çok mutlu oldum insallah sonra bi sorun çıkmaz bide her ihtimale karşı fetal eko istedi bide seker yuklemesi insallah onuda atlatırım sizler le paylaşmak istedim bu 3 bebeğim benim ve 3 cü kızım rabbim nasip ederse artı bilgilerimi rahatlıkla ilk sayfada paylasabilirim biraz uzun oldu kusura bakmayın

Canim gozun aydın cok sevindm ins saglikla dogdugunu da gormek nasip olur

Back
X