2015 Şubat Anneleri

yok canım bırakmaya niyetlendim sonra vazgeçtim çalışıyorum hala

ay allahtan benimkide evde pantolonla oturmama kızıyor tayt giymem zaten

zaten çok kıyafetim yoktur eskileri giyemiyorum belleri sıkıyor sadece pijamalarım oluyor benimde

en doğal halimizi göstermek lazım zaten dimi :KK53:

resepsiyonistim canım ben çift vardiya gidiyorum otelde çalışıyorum

aynen benimkide yaaa hıyarlı baba havuçlu ana gibiyiz :KK53:

rahata düşkünlükten ziyade mecburiyet var bizde
bende onun sweatlerini giyiyorum kendi kıyafetlerini benim üzerimde görmek şaşırtsada alıştı bu duruma

bu hale gelmemize birazda onlar sebep hoşlarına gitsin bi zahmet :KK48:
Canim sen hamile oldugunu soyleyince seni gece nobetinden dusmeleri lazim

canım şirinyerde vardı bu forbeste geliyosan bu tarafa bak optimumda da vardı.

bornovadayim otarafa hic gelmiyorum ama optimumda varsa gelirim mutlaka optimumda hangi magaZada vardi ki? birde forbes ucuzluk pazari degilmi? benim bu soyledimgim araba 1500 tl civari

İyi akşamlar herkese keyifler nasıl benim göbüş aldı basını gidiyo
nefes alamıyorum daha şimdiden ayy daha doguma cok var ne kadar daha kilo alırız acaba korkuyorumm

bu arada kızımızın ismini netleştirdik sonunda
eşim berre olsun dedi
ama araştırdım bu isim peygamber efendimiz tarafından değiştirilmiş
kendisine söyledim
o zaman sen bul ben kabul ederim dedim
ikra'da karar kıldık
hayırlısıyla allah nasip ederse kızımızın adı İKRA olacak:KK68:
Canım hayırlı olsyn isminiz. Bizimkide Allah izin verirse İkra Ravza olacak.

ben aslında evlendiğimden beri kızım olursa HİRA koyacağım diyordum
demet akalın koydu isimden soğuduk heryerde hira bebek duymaktan
şimdi RAVZA veya İKRA diyorum
ikiside güzel anlamları var
ama İKRA daha yakın geliyor şimdilik
son ana kadar ikra diyeceğiz
Bu yazını yeni gördüm:) gönlün kalmasın bak ben ikisinide koycam inşaAllah:)

Günaydın.
Ayrıntılıyı düşünmekten gece boyu hiç uyumadım.diyebilirim.
Uyuduğumda.da rüya gördüm yollar kapalı çalışma varmış gidemiyoruz.
İstanbulda rüya görünce böyle oluyor demek.
Neden bu kadar heyecanlanıyorum anlamadım

Günaydın.
Gunaydin, guzel haberlerle donersin insallah

Oyy iyice gogözüme Girdi bu damat aferim pasama:KK15:Isminiz de uyumlu olcak gibi bulup begenemiyorduk bisey ilk kizima uygun olsun diye ecem dusundum be baba da begendi ama yanina bisey daha istiyor bakalim netlesmedi ama sicak bakiyor gibiyiz:KK66:

birden alablirsin bende oyle oldu cunkuo_O ne guzel almiyom derken bu son bi ayda 2.5 kg:KK57:
benim prensesin ismide ecem öykü ecemi ben öyküyü baba koydu muhtemelen oğluşumunda eymen efe olcak sizede hayırlı olsunn inşş

gecelik daha iyiymiş canım alttan muayene etmeye geliyorlarmış çünkü
Gunaydin Evet ilk dogumumda gecelik giymistim muayenede kolay oluyor, ayrica dikisim olmustu cok sık pansuman istemistim pijamayi giyip cikarmak zor ama gecelik iyi oluyor. Ben iki gecelik, 1pjama, bir de sabahlik koyacagim tabi bok camasir, corap

günaydın annısler ve bebişleri :KK31:

cayımı koydum kahvaltımı hazırladım..bı yandan gecmıse bakayım bı yandan enerjı depolayayım :KK15:

günaydın annısler ve bebişleri :KK31:

cayımı koydum kahvaltımı hazırladım..bı yandan gecmıse bakayım bı yandan enerjı depolayayım :KK15:
Afiyet olsun.Bende yedim içtim. Tv izlerken dr için hazırlanıyorum.
Her dr gittiğimde iş görüşmesi gibi hazırlık stres hiç öyle çantamı alıp gidemedim.
Kafa üşütük.

Herkese Günaydın arkadaşlar. Bugün sizlerden bir şey rica etmek için girdim. Normalde forumu hep takip ediyorum ama bugüne kadar pek birşey yazmadım. Dün detaylı ultrasona girdim ve bebegimin ense kalınlığı fazla çıktı. Bugün amniyosentez sentez olacağım. Dualariniza ihtiyacım var. Şu an tek yapabildigim bu.. herkesten Alah razi olsun. Allahın izni ile inşallah hepimiz çocuklarımızı sağlıkla kucagimiza aliriz

Oyy iyice gogözüme Girdi bu damat aferim pasama:KK15:Isminiz de uyumlu olcak gibi bulup begenemiyorduk bisey ilk kizima uygun olsun diye ecem dusundum be baba da begendi ama yanina bisey daha istiyor bakalim netlesmedi ama sicak bakiyor gibiyiz:KK66:

birden alablirsin bende oyle oldu cunkuo_O ne guzel almiyom derken bu son bi ayda 2.5 kg:KK57:
dün akşam bir arkadaşın tartısında tartıldım benimki 73,5 çıkıyor onda 75 çıktım şoke oldum benim tartım dr umun tartısıyla aynı allahtan ama alıcaz tabi kaçınılmaz benim için

gecelik daha iyiymiş canım alttan muayene etmeye geliyorlarmış çünkü
ben özelde doğurcam allah nasib ederse yanımda götürmüştüm ama onlar giydirmişti beni ben istemem desemde bizim kuralımız demişlerdi kocaman bir hsta önlüğü gibi bişey giydirmişlerdi hasta bezi vs hepsi onlar vermişti sanırım özel olduğu için bu seferde sorucam belki getirme derler bana o zaman götürmem bende

Günaydın.
hayırlı haberlerle gel inşş içini ferah tut desemde olmaz çünkü ben altıma edecektim nerdeyse dr nabzın bebişle aynı rahat ol dedi :KK48: eminim güzel haberlerle döneceksin herkes inşşşşş

Herkese Günaydın arkadaşlar. Bugün sizlerden bir şey rica etmek için girdim. Normalde forumu hep takip ediyorum ama bugüne kadar pek birşey yazmadım. Dün detaylı ultrasona girdim ve bebegimin ense kalınlığı fazla çıktı. Bugün amniyosentez sentez olacağım. Dualariniza ihtiyacım var. Şu an tek yapabildigim bu.. herkesten Alah razi olsun. Allahın izni ile inşallah hepimiz çocuklarımızı sağlıkla kucagimiza aliriz
sadece ense kalınlığı mı çıktı başka parlaklık vs varmıydı eğer sadece ense kalınlığı ise amniyo yapma canım kan göndermen daha iyi olur

Back
X