2015 Şubat Anneleri

Bi de internet yorumlarını cok okumamak mi daha iyi bilemedim hangi modele baksam illaki olumsuz bisüru yorum buluyorum şikayetvar.com da

her üründen memnun olan da vardır olmayan da. o yüzden ben pek şikayetleri dikkate almıyorum. çok olmadıkça. internetden alışveriş yaparım ama bebek arabası mobilya gibi şeyleri görmek de lazım. sonuçta ucuz ürünler değiller ve uzun süre kullanılacak şeyler.

ben bebek arabasını onumuzdekı yaz alcam. zaten kısın dısarı cıkaramam. şimdiden alıp yer işgal etmesin.

Herkesciklere gunaydin bende kahvalti yaparken biraz gecmise goz attim
@esoba hayurli hbaerlerle gel cnm insallah
bugun cok ayrintili usg si olan var herkez guzel haberlerle gelir sorunsuz guzel sekilde donerler insallah
dandinidandini dandinidandini cnm sen tasindinmi prk girmez oldun

her üründen memnun olan da vardır olmayan da. o yüzden ben pek şikayetleri dikkate almıyorum. çok olmadıkça. internetden alışveriş yaparım ama bebek arabası mobilya gibi şeyleri görmek de lazım. sonuçta ucuz ürünler değiller ve uzun süre kullanılacak şeyler.

ben bebek arabasını onumuzdekı yaz alcam. zaten kısın dısarı cıkaramam. şimdiden alıp yer işgal etmesin.
valla canım bende hemen kullanmam demiştim ama kızımın kırkı çıkmadan kullandım attım arabanın içine bir pamuk minder ve yastık çantasını da alt kısma değme keyfime ana kucağında zor oluyor

Herkesciklere gunaydin bende kahvalti yaparken biraz gecmise goz attim
@esoba hayurli hbaerlerle gel cnm insallah
bugun cok ayrintili usg si olan var herkez guzel haberlerle gelir sorunsuz guzel sekilde donerler insallah
dandinidandini dandinidandini cnm sen tasindinmi prk girmez oldun
Günaydın canımm topluyorum evi bizim evin dış kapı siparişi vardı hala gelecek düşün sinir oldum eşime diyom ki yağmur bastırmadan taşınsak halılar vs gidicek yıkamaya kapı olmadan dolap vs takılmaz diyo boş inşş ama çok zor yaaa toplarlanmak yormuyorum yavaş yavaş ne yapalım artık birde demiştim yaa kız 1. sınıfa başladı çok ödev oluyor bi ben bi baba ondan giremiyorum dadlımm

valla canım bende hemen kullanmam demiştim ama kızımın kırkı çıkmadan kullandım attım arabanın içine bir pamuk minder ve yastık çantasını da alt kısma değme keyfime ana kucağında zor oluyor

bilmem belki de öle olcak ama kış bebeği bunlar ya. o kdr erken çıkaramayız bence.

kızlar evde ne giyiyorsunuz allah aşkınıza
ben eve girer girmez hemen pantolonu çıkarıp pijamalarımı çekiyorum üzerime
makyaj yapmıyorum ama yaptığım zaman onu bile çıkarıyorum
saçıda tepeden toplayınca mahallenin delisi gibi oluyorum:KK53:

kocama haksızlık ettiğimi düşünüyorum
hamile kalınca kendimi saldığımı düşünecek
ama ne yapayım rahat edemiyorum başka bişeyle

bende aynen hemen pijamalarımı giyiyorum zaten makyaj yapmam sevmemde pek, benim eşim geldiğinde beni uyumamış yemek yapmış halde görünce seviniyor o yetiyor yani , değil bakımlı olmak ayakta durayım yeter : )))

Kullaniyosun ya ben anakucagina evde kiyuyorum yanima almak icin cocugu heleki kisa kizin okulu da var getir gotur mecbur kullancaz daha rahat oluyi bencede

bende aynen hemen pijamalarımı giyiyorum zaten makyaj yapmam sevmemde pek, benim eşim geldiğinde beni uyumamış yemek yapmış halde görünce seviniyor o yetiyor yani , değil bakımlı olmak ayakta durayım yeter : )))
zaten sevmek sevilmek bu değil mi her şekilde eşin gözlerinin içine bakıyosa senle mutlu oluyosa ne mutlu sana tabiki bakımlı olmak her zaman güzel bence eşofmanla bile bakımlı görünebilirsin şık bi eşofman saçları yukarda topla daha ne göbeği saklayacak değiliz ki oda allahın bir lütfu güzelliği zaten dışarı çıkınca makyajını herşeyini yapıyosun evdede rahat olmak lazım tabi bu benim fikrim

Kan Man olabiliyormuş. Hemde sezeryanla dikişler oluyor hemde pijamanin beli sıkabilir.
Bakalım deneyimli hamileler ne diyecek.
ben gecelıkle üşürüm dıye ılk doğumumda (ekım ayında)2 pıjama almıştım.hastane ozel dı ama oyle onluk falan gıydırmedıler..ılkını doğum olana kadar gıydım ..doğumdan sonrada dıgerını gıydım..normal doğum yaptım pijamadan yana bır sıkıntı yasamadım.. mutlaka yanınızda hasta bezı bulundurun arkadaşlar..ınanılmaz ıse yarıyor..yok kan cıktı yok ped doldu kalkım degıstırıyım dıye kendınıze ezıyet etmeyın ;)
zaten evlenmeden önce bende ilk gece fobisi vardı tam alışıyordum ki bu işte hamile kalmışım :KK45: şimdi doğumdan sonra yine sil baştan olmaz inş bnm korku işi :KK51: kendimi kastığım için ilk anlarda canım yanıyor sonra sonra kendimi raht bırakmaya başlarsam canım yanmıyor. inş gene başa dönmem. 2. bebişi olacak anneler sizden bu konuda yorum alabilirmiyim doğumdan snra cinsellik geriye gider mi sizce kimisi doğumdan snra acı fln hiç olmuyor diyor sizin yorumlar nedir ?
doğumdan sonra 33 . gun abdestlendım ama hususı korkudan esıme 40 ı tamamlayalım dedım :KK47: oda bısey demedı..ama doğumdan sonra hemen olmadı ,olamadı muthıs bır acı oldu halıyle acıyacak dıye kasıyorsunda zaten kendını..off aman yaa bak aklıma soktun gene :KK17:4 5 . denemelerde tam bır halvet olabıldı ama 2 3 ay devam ettı acı durumu .. (haydar dümen modunda gordum kendımı :KK30::KK14:

Dogum sonrasi hormonlar degisiyor. Kuruluk oluyor isteklu bile olsan. Bebek aglicak tedirginligi oluyor. Ama 3-5 ay sonra normale donuyor.
Yeni evliyken hmile kalmak bu acidan zor ama ikinci 3 aydayiz. Cinsellik normalden daha eglenceli olabiliyor bu donemde bazilari icin. Yani dogum sonrasi baya zaman var, dr risk yok demisse bugunleri degerlendirin.
Ben de gazete kosesinde yazsam olcak yani sevin sevisin:KK49:
ılk kızıma hamıleyken yıne burda okumuştum.. hamıle bır bayan esının ısten gelmesını dört gözle bekledıgını adam daha kapıdan ıcerı gırer gırmez soluğu yatak odalarında aldıklarını yazmıştı.. hatta daha neler yazmıstıda neyse ben utanırım :KK22::KK23: kadın aksama kadar esının hayalını kuruyormuş saka gıbı.. bende Allahım su dr ılıskıye gırmenız sıkıntı yaratabılır desede bır umıt doğuma kadar su işi yapmamanın bır yolunu bulsam dıye kara kara dusunurdum :oops:
İyi akşamlar herkese keyifler nasıl benim göbüş aldı basını gidiyo
nefes alamıyorum daha şimdiden ayy daha doguma cok var ne kadar daha kilo alırız acaba korkuyorumm
6. aydan sonra ac yasasan bıle enaz her ay 2 kılo alıcaksın demıstı dr um..gerçekten de oyle oldu.. nefes alamaman normal 7 ayın sonunda bebek assagıya dustugunde yanı doğum pozısyonu aldığında rahatlayacaksın.. yanı hepımız rahatlıcaz ınsaallah :KK45:
Günaydın.
Ayrıntılıyı düşünmekten gece boyu hiç uyumadım.diyebilirim.
Uyuduğumda.da rüya gördüm yollar kapalı çalışma varmış gidemiyoruz.
İstanbulda rüya görünce böyle oluyor demek.
Neden bu kadar heyecanlanıyorum anlamadım
nıye bu kadar stres yaptınız anlamadım ben dr a gıdecegım gunu ıple cekıyorum sonuç gosterceksem bıle gırıs yaptırıp muayene talebınde bulunuyorum :KK76: hamılelık zor ama güzel günler kendınıze zehretmeyın hayırlısı dıye dua edelım tevekkül edelım ınsaallah :KK54:

Günaydın canımm topluyorum evi bizim evin dış kapı siparişi vardı hala gelecek düşün sinir oldum eşime diyom ki yağmur bastırmadan taşınsak halılar vs gidicek yıkamaya kapı olmadan dolap vs takılmaz diyo boş inşş ama çok zor yaaa toplarlanmak yormuyorum yavaş yavaş ne yapalım artık birde demiştim yaa kız 1. sınıfa başladı çok ödev oluyor bi ben bi baba ondan giremiyorum dadlımm
Ozletme cnm kendini cok:) allah kolaylik versin bide insaat evin temizligi falanda zor olur ama kadin alirsin 2 gun gelir ust uste esyalarin bi gitse yavas yavas yerlesirsin evet havalar bozmadan bu ay tasinsaniz iyi olur

Ozletme cnm kendini cok:) allah kolaylik versin bide insaat evin temizligi falanda zor olur ama kadin alirsin 2 gun gelir ust uste esyalarin bi gitse yavas yavas yerlesirsin evet havalar bozmadan bu ay tasinsaniz iyi olur
:cool: sizi yanlız bırakırmıyım hiçç bir bitse tatlım 2 kadın tutcaz kabasını her yerini temizletecem taşındıktan sonra eşim izne ayrılcak inş oda yardımcı olcak yerleştirmede en son yine bir kadın tutcam mecbur son kez temizlesinler tamamdır

:cool: sizi yanlız bırakırmıyım hiçç bir bitse tatlım 2 kadın tutcaz kabasını her yerini temizletecem taşındıktan sonra eşim izne ayrılcak inş oda yardımcı olcak yerleştirmede en son yine bir kadın tutcam mecbur son kez temizlesinler tamamdır
ayy Allah yardımcın olsun..taşınmak degılce acayıp gerılıyorum.. daha once ankaradan mardıne mardınden kocaelıye ..kocaelıde 2 kez tasınmıs bırı olarak ..

helekı su halınle su donemde bıda bıda Allah yardım etsın kolaycacık olsun bıtsın ınsaALLAH

kızlar bebek odası için dolap yaptırmayı düşünüyordum. istediğim modellerin (hazır olanlar ve yaptırma olanlar) hepsi yakın fiyat. nerdeyse 2000 TL civarı.
ucuz dandik bi şey de olsun istemiyorum :S

herkese günaydın :) hava serin cook mıtluyuuuum
:KK76: Ayrıntılıya girecek doktora gidecek Arkadaşlara Allah hep güzel seyler duymayı nasip etsin inş :) iyi günler diliyorum

iyi akşamlar hatunlar gene kaynatmışsınız topiği :)
Okurken msjlarınızı gülmekten öldüm eşim bana bakıyor noluyor diye :KK45:

Bende evde öle etekle fln dolaşamıyorum ama ben bekarken de evde eşofman giyerdim kimse yoksa yazma flnda takmam. Evlenincede öle paspal değil am yinede eşofman giyiyordum. Hatta eteklerimin altından giydiğim kapri gibi taytlarım var bazen sadece taytla geziyordum eşim hep der senin bu taytlarına bitiyorum die :KK53::KK48: Makyaj bende pek yapan biri değilim düğünden sonra eşime süpriz d.günü yaptığım gece yapmıştım bir de dışarı götürdüğünde yapmıştım 1 kere.ç Ama oda öle aman aman nie yapmıyorsun derdinde değil. Kendisi evde pijama eşofmanla gezmez kot pantolon tshrit giyer bazen derim aşkım sıkılmadın mı kottan rahat eşofman giysene diye ama benim eşofmanla gezmemi seviyor. Dışarda tesettürlüyüm belki evde öle evde açık eşofman fln dar giyinmiş olmam hoşuna gidiyordur çünkü dışarda dar giydirmez hemde tesetttürlü dar giyip gezenlere kızar. ama sütyen meselesine gelince ben sütyen çıkartınca kendim çıplak gibi hissediyorum uçları belli olunca garip oluom o yüzden her daim sütyenle geziyorum eşimde diyor bazen sıkmıyor mu çıkartsana die eslaa eslaa bir sebebi var söyleyemem demiş acep bnm kocada o sebepten mi çıkart diyip duruyor merak ettim :KK60::D:KK48:

halvete gelince malesef o konuda sanırım benim kadar korkağı yoktur bebeğe bişi olur korkusu çok fazla bende bir çok kuzene fln sordum bişi olmuyor dediler dr. risk yok dediyse ama yinede ben çok tedirgin oluyorum o yüzden eşimde pek üstelemiyor. 5 ayda 2 kere tam manasıyla halvet olduk :KK43: yakınlaşmalarımz çok oluyor sonuçta 6 aylık evliyiz ama tam manasıyla birleşme 2 kere oldu. 6 aylık evliyiz 5 aylık hamileyim şansszlık eşim için belki ama hemen bebiş olmasınıda o çok istedi :KK51:

zaten evlenmeden önce bende ilk gece fobisi vardı tam alışıyordum ki bu işte hamile kalmışım :KK45: şimdi doğumdan sonra yine sil baştan olmaz inş bnm korku işi :KK51: kendimi kastığım için ilk anlarda canım yanıyor sonra sonra kendimi raht bırakmaya başlarsam canım yanmıyor. inş gene başa dönmem. 2. bebişi olacak anneler sizden bu konuda yorum alabilirmiyim doğumdan snra cinsellik geriye gider mi sizce kimisi doğumdan snra acı fln hiç olmuyor diyor sizin yorumlar nedir ?
Canım sende ki o korku bendede var. Bende 8 ay ilişkiye giremedim korkudan. Sen yine çabuk atlatmışşın. Ama biz hamileyken 1.trimester bitince ilişkiye devam etmeye başladık. Girişte acıyo ama sonra rahatlıyo. Bende normal doğum yapabilirmiyim diye düşünüyorum şimdi, fobilerle dolu bi insanım :( çokmu korkağım bilmiyorum ki. Doğumdan sonra belki bi kere zorlanabilirsiniz. Ben 3 aydan sonra ilk ilişki olduğunda çok zor oldu ama şimdi öyle değil. Gerçi doğum daha farklı dikiş mikiş olcak oralarda. Bilemedim ki şimdi. Allah yardım etsin. Kadın olmak zor

Back
X