2015 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlarr, bende ayrintili ultrason randevum icin ciktim yola, 11:40da randevum, malum istanbul trafigi erken ciktik.. Nolur dua edin bana da bebisime de, ve bugun doktora gidecek herkesee.. Korkuyorum biraz, insallah hersey guzel cikar.. Allah yardimcimiz olsun, bizi evlatlarimizla sinamasin..

SELAM KIZLAR TELDEN OKUYORUM AMA YAZAMUIYORUM YAHUU... YARINDA BENIM AYRINTILI RANDEVUM VAR BAKALIM...SIZLERDE NE VAR NE YOK

her üründen memnun olan da vardır olmayan da. o yüzden ben pek şikayetleri dikkate almıyorum. çok olmadıkça. internetden alışveriş yaparım ama bebek arabası mobilya gibi şeyleri görmek de lazım. sonuçta ucuz ürünler değiller ve uzun süre kullanılacak şeyler.

ben bebek arabasını onumuzdekı yaz alcam. zaten kısın dısarı cıkaramam. şimdiden alıp yer işgal etmesin.
bilmem ki canım hiç mi alisveris merkezine falan cikamayiz yaza kdr?? kucagimizda mı tasicaz gezerken bana da acele etme sonra alırsın diyorlar ama bana almak daha mantıklı geliyor sanki

Biz Bugün Sağlık Ocağında Tetanoz Aşımızı Olduk Geldik. Yavrumun Kalp Atışlarınıda Duydum :KK36:Oradaki Ebe Biraz Canımı Sıktı. Ben Her Sabah Tartılırım Bu Sabahda Tartıldım 21. Haftada 5 Kilo Almışım 75 Kg Olmuşum Sağlık Ocğının Terazisinde 77 Çıktı. Vayy Efendim Şimdiden Nasıl 7 Kg Alırmışım. Yememe İçmeme Dikkat Etcekmişim. Dedim Hergün 4-5 Kere Kusuyorum Ayrıca Ayağımdaki Botlar Zaten 1 Kg Üzerimde Montta Var. Uyus Oldum Ya :KK61:

günaydın kızlar hayırlı günler herkese
sabahın köründe ütüleri bitirdim ama yok benim evim toplanmıyor yaa temizlik yapıyorum arkamdan yine dağılıyor
baş edemiyorum artık

bilmem ki canım hiç mi alisveris merkezine falan cikamayiz yaza kdr?? kucagimizda mı tasicaz gezerken bana da acele etme sonra alırsın diyorlar ama bana almak daha mantıklı geliyor sanki

bana da kaynanam alma yaza girerken alırsın dedi. yaz dediğim yani nisan mayıs gibi alınabilir. çok acelesi yok. hastaneye falan gıderken araba ile gitcem zaten çocuk arabasına gerek yok.

mobilyaları ne zaman alcaksınız ? ben park yatagını alcaktım. kaynanam alma şimdiden son ay alırsın dedi :KK43:

günaydın bayanlar, ben bebişimin hareketlerini dünden beri hiç hissetmiyorum diyebilirim normalde gece yatınca yada sabah kalkınca mutlaka hissederdim :( sizce bi sorun var mı dır ?bazı arkadaşlarım 3 güne kadar normal diyor bazıları bu haftalar önemli değil diyor dr ma ulaşamadım az önce aradım bilgisi olan var mı?

Kaynana da maşallah alım satım müdürü :)
bana da kaynanam alma yaza girerken alırsın dedi. yaz dediğim yani nisan mayıs gibi alınabilir. çok acelesi yok. hastaneye falan gıderken araba ile gitcem zaten çocuk arabasına gerek yok.

mobilyaları ne zaman alcaksınız ? ben park yatagını alcaktım. kaynanam alma şimdiden son ay alırsın dedi :KK43:

günaydın kızlar hayırlı günler herkese
sabahın köründe ütüleri bitirdim ama yok benim evim toplanmıyor yaa temizlik yapıyorum arkamdan yine dağılıyor
baş edemiyorum artık
bendede 5 sele çamaşır var katlanacak :D ütü desen gırla :) salonum toplu bi vala işten gidince elim ermiyo hafta sonunu bekliyom

günaydın bayanlar, ben bebişimin hareketlerini dünden beri hiç hissetmiyorum diyebilirim normalde gece yatınca yada sabah kalkınca mutlaka hissederdim :KK43: sizce bi sorun var mı dır ?bazı arkadaşlarım 3 güne kadar normal diyor bazıları bu haftalar önemli değil diyor dr ma ulaşamadım az önce aradım bilgisi olan var mı?

bende düne kadar 2 gün hissedememiştim çok kafaya taktım ama dün gece yatarken tekmeledi kızcem hatta eşimde hissetti elini koyunca bence korkma tepikler yakında : )))

Gunaydin kizlarr, bende ayrintili ultrason randevum icin ciktim yola, 11:40da randevum, malum istanbul trafigi erken ciktik.. Nolur dua edin bana da bebisime de, ve bugun doktora gidecek herkesee.. Korkuyorum biraz, insallah hersey guzel cikar.. Allah yardimcimiz olsun, bizi evlatlarimizla sinamasin..
Inşallah çok güzel haberlerle dönersiniz canım hayırlısıyla.

yahu hiç sütlü mercimek çorbası yapanınız var mı ? bi tarif gördüm de görüntüsü güzel ama daha önce hiç duymamıştım nsl olur acep bilemedim ?? beni aydınlatır mısınız?

inşlah ya dr ya mail attım şimdi inşlh dönüş yapar :KK43:

inşallah döner , içini ferah tut ama benim bu kızım zaten çok hareket hissettirmiyor bana, anlamadım uysal olacak diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum bakalım , cuma belki ayrıntılıya giderim arkadaşım ayarlayacak doktor

bendede 5 sele çamaşır var katlanacak :D ütü desen gırla :) salonum toplu bi vala işten gidince elim ermiyo hafta sonunu bekliyom

bende her işi hafta sonuna atıyorum ama o hafta sonuda geldiği gibi geçiyor bişey anlamıyorum sonra kalan işler hafta içine sonra tekrar hafta sonuna : )))

günaydın bayanlar, ben bebişimin hareketlerini dünden beri hiç hissetmiyorum diyebilirim normalde gece yatınca yada sabah kalkınca mutlaka hissederdim :KK43: sizce bi sorun var mı dır ?bazı arkadaşlarım 3 güne kadar normal diyor bazıları bu haftalar önemli değil diyor dr ma ulaşamadım az önce aradım bilgisi olan var mı?
Birseyler ye uzan bir saat bekle. Duyarsin bence.hareket halindeyken duyulmuyor bazen

Back
X