2015 Şubat Anneleri

hemde nasıl.. ben aşırı derecede dıkkat etmeme rağmen yasadım tatıl donemı kv demlerde falan normal vc yok klozet vardı herkes aynı yere oturuyor ev kalabalık sen ıstedıgın kadar yıka dur... yanı soyle dıyım ant kullanmadan gecmesı ımkansızdı bende lokosıt 12 13 çıkıyordu sureklı

bende de genelde o civarda çıkıyor ama kronik oldu hep tekrarlıyor, bendede yanma var işte :(

Oku oku bitmedi. İşim çoktu bugün takip. Edemedim çok ama.bütün mesajları atlamadan okumam gerek.bir şey kaçırmıyim.
Bu da bizim kız.

Anammmm maşallah koca kız olmuş ,ben 21. haftada girmiştim zayıfcacıktı benimki ,büyümüştür oda birazcık inşallah :)

Bana güzel görünmedi bu çok boyutlu.pürtlek gözlü çirkin bir şey daa.
senin o senden olacak :) çirkin güzel ne fark eder sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir birey olsun yeter yaaa zaten dünyanın en çirkini bile olsa sana güzel gelecek bir kucağına al

Oku oku bitmedi. İşim çoktu bugün takip. Edemedim çok ama.bütün mesajları atlamadan okumam gerek.bir şey kaçırmıyim.
Bu da bizim kız.
Bu mu çirkin dediğin yaaa ☺️ Çok tatlı maşAllah tam kız gibi kukusunu görmesenizde kız derdim valla suratı pek narin kibar çenede küçücük çok sakin ve narin bi kızın olacak diyim sana ☺️

yaparken bende hissetmedim hatta pamugu bastır deyince şaştım kaldım bitti mi dedim o kadar hafifti ama sonrası mahvetti 3 gün ağrı yapar dedi kolumu kullanamıyorum:KK43:
benimde öyle oldu. ilk gün bişe yokmuş bunda modunda geziyordum. ertesi gün ve devamında 3 gün üstüne yatamadım gece oy oyy diye diye bi hal oldum:)

Face grubu mu kuruldu kizlar ohle birsey okudum sanki

günaydın arkadaşlar geçen gün bebegimde kist ve böbrek gnişlemesi oldugunu söylemiştim dün akşam doktora gittiğimiz de bir de bebeğe giden rahim kanallarının çok dar olduğunu saptadılar bebeği erken alabilirz dediler bebge besin gitmiyormuş öyle olunca o kdr morralim bozuldu o kdr kötüyüm ki böyle bişyle karşılaşan var mı :KK43:
Canım o dediğin damarda notch sanırım bende de vardı ama 25-26. haftalarda gecebilir genelde demisti Dr aspirin vermişti hsonu kontrole gittiğimde geçtiğini söyledi seninki de öyledir belki

günaydın bacılar vala geçmişi okumaya yetemedim çok olmuş bu sefer :) bıraktım 10 sayfa dün akşam ağlattı bebeğim babamız hiç hissedememişti onu ilk defa akşam hiç durmadan babaya attı tepikleri sonra karnımı açtıkki hareketi dışardan görünüyor pıt diye yukarı kaldırıyor karnımı oturduk ağladık ikimizde bizim mucizemizdi çünkü yarın fetal ekomuz ve kontrolümüz var rabbim sağ salim kavuştursun bizi :nazar::nazar:

Amin ya okuyunca bende ağladım valla,çok mus sulugöz olduk ne,Allahım sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin inşallah :D

Canım o dediğin damarda notch sanırım bende de vardı ama 25-26. haftalarda gecebilir genelde demisti Dr aspirin vermişti hsonu kontrole gittiğimde geçtiğini söyledi seninki de öyledir belki
evet o sıkıntı var ama böbrekte de genişleme var çok erken baslamıs dedi inş geçer dediğin gibi seninde mi renkli ultrason da görüldü?

günaydın anne adayları
dün yazmıştım hatırlarsanız aşılama olmuştum kese görünmemişti
çok şükür dün akşam gördük 5. haftada ve vajinal ultrasonda ama kanamalarım var dünde kırmızı geldi çok korktum doktor kırmızı iyi değil diyor ama bazı gebeliklerde olabiliyormuş özellikle tedaviyle olan gebeliklerde pazartesi gidicez tekrar o zamana kadar tekrar gelirse kırmızı rapor vericekmiş :KK43: kahverengi sürekli var zaten hep tedirginim doktorda kızdı böyle yapma dokuz ay işkence olur dedi rızkı varsa gelicek emin ol diyor ama elimde değil en azından kanama dursa...

Canım ben 9 kilo almşm ben napacam gıcık oldum kendime 24 haftam bitti doğuma kadar 80 kilo olurum artık
Bende 9 kilo aldım,bişey olmaz veririz inşallah bide seninkiler ikiz galiba,bizimki tek olmasına rağmen 9 kilo :D

günaydın anne adayları
dün yazmıştım hatırlarsanız aşılama olmuştum kese görünmemişti
çok şükür dün akşam gördük 5. haftada ve vajinal ultrasonda ama kanamalarım var dünde kırmızı geldi çok korktum doktor kırmızı iyi değil diyor ama bazı gebeliklerde olabiliyormuş özellikle tedaviyle olan gebeliklerde pazartesi gidicez tekrar o zamana kadar tekrar gelirse kırmızı rapor vericekmiş :KK43: kahverengi sürekli var zaten hep tedirginim doktorda kızdı böyle yapma dokuz ay işkence olur dedi rızkı varsa gelicek emin ol diyor ama elimde değil en azından kanama dursa...

Durur kanama tedavi göreceksin sonuçta,arkadaşlarımda da kanama görüldü başlarda ama şimdi bebekleri kucaklarında:D kese görünmüş ya çok şükür,bol bol dinlen... ::D

Ca

canım Yüce Rabbim yardımcın olsun dua edecem sana bakarsın 1 ay sonra düzelir herşey bence başka bi dr daha git

canım buarada senin detaylı noldu 2 gündür çık sık bakamadım bide sanırım kızçenin fotosunu koymuşsun kaçıncı sayfada bakim bende merak ettim umarım güzel geçmiştir bi sıkıntı yoktur
canım 3076 . sayfada. iyi geçti bir problem yok dedi 683 gr 31 cm miş. normal gelişimi ama yine de pek hareketli değil. öyle çook az ara sıra hareket edıyor. o da uzanınca akşamüstü genelde.

Anammmm maşallah koca kız olmuş ,ben 21. haftada girmiştim zayıfcacıktı benimki ,büyümüştür oda birazcık inşallah :)
büyümüştür bu ara çok cabuk buyuyorlar. benım son gıttıgımde 480 gr dı 683 olmuş. tekrar gıttıgımızde nerdeyse 1 kg olacak demekkı. bundan sonra hızla büyüyecekler demekkı.

senin o senden olacak :) çirkin güzel ne fark eder sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir birey olsun yeter yaaa zaten dünyanın en çirkini bile olsa sana güzel gelecek bir kucağına al
öyle ciddi çirkın demedım daa. 4 boyutluda garip çıkıyorlar bıraz ondan dedim. elbet güzel görünür.

Back
X